Selamlar, umarım herkes iyidir :) uyyy ben hala hastayım bugun doktora Gidecem kendim için ilaç yazdırsam Boğaz'ım için antibiyotik mi verir acep :)
Bende doğuma girmeden bir önce sancı çekiyorum hastanede, yanıma gelenler gülmekten kırdı geçirdiler beniBen ablam.dogururken normal dogumda yanina girdim ve gulerek ciktim ablam agri cekerken o bile sinirden gulmeye basladi :) bende nasipse normal ıstıyorum cekmeye deger o aciyi
Bir yandan da korkuyorum, vereceği ilaç aha bana alerji falan yapar diye en iyisi sormamak gibigeçmiş olsun canım benim ki vermedi. ateş vs yoksa gerek yok antibiyotiğe dedi. zaten 2 3 gün sonra geçti acısı ağrısı. sen yinede bir sor. ben ballı ılık süt içtim sabah akşam yanlız sıcak olmasın dikkat et o daha da azdırır ağrıyı.
Bende korkmuyorum en guzel.olay bence kadinin basina gelebilcekBende doğuma girmeden bir önce sancı çekiyorum hastanede, yanıma gelenler gülmekten kırdı geçirdiler beni
Normal doğum harika amakorkmayın, korkmak yok biz güçlü kadınların
Canım böyle şeyleri kim diyor? Sana bişey söyleyim normal doğum yapmış biri olarak. Evet sancı çekiyosun. Ama çocuğun başı çıktığı an gerisi balık kayar gibi geliyor zaten. Ben başka hiçbirşeyi hissetmedim. Ve doğumun gerçekleştiği an ne sancı kalıyo ne başka bişey. Ben dr alttan dikişlerimi yaparken poz bile vermiştim makineye:)peki ya eşiğin çıkma olayı ikinci doğum diyorlar
yok kötü olma ya , burda birisi daha baza kaldırmıştı daha erken haftalardı korkmuştu falan kimdi hatırlayamadım da , hiç dert etme bi daha kaldırmazsın olur biter , eşine yaptır böyle işleri yorma kendini bebeğim
Cnm kafadan atmazsam kudururm valla etiket secimi tamamlandi artik kimse tutamaz beni
Cnm o isi arkadaşım yapti benim yok kizmiyo matbaalar sor yapanlar soyluyo yapariz diye zatenEtiketi nerden seçtin ? Biz organizasyonla anlaşmıcaz. Eşim kendin hallet dedi. Matbaacılara gidip bastırsak kızmasınlar bana , sonuçta az adet olucak.
Etiketimiz bu canimEtiketi nerden seçtin ? Biz organizasyonla anlaşmıcaz. Eşim kendin hallet dedi. Matbaacılara gidip bastırsak kızmasınlar bana , sonuçta az adet olucak.
Ooo kızlar maşAllah şimdiden doğum şeklini konuşmaya başlamışsınız ben o konuyu hiç düşünmüyorum açıkçası o gün geldiğinde hangisi daha sağlıklı ve hayırlıysa o olsun ayrıca doğumdan hiç ama hiç korkum yok hatta ve hatta bebeğimi sağlıklı görmek için herşeye değer :)
Hyirli habrrlerle gel cnm sende insgözün aydın canım maşalah bebişine hadi sen atlattın sıra bende 1 saat sonra gitcem
Etiketimiz bu canim
Yetisir cnm merak etme bende kafamdan atiyim diye basladimÇok güzel yaBende küvezin kenarları tülle kaplıcam. Ve senin yaptığın gibi , etiket , kurabiye , bardak ve kapı süslerini de yapmam lazım. Çarşıya indikce ufak ufak malzemeleri alıp başlasam iyi olur aslında. Çünkü Aralık ve Ocak'ta ben hiç birşey yapamıcam , taşınmakla mı bunlarla mı uğraşayım. 2 ay sürem var yani. Umarım yetiştiririm.
Yetisir cnm merak etme bende kafamdan atiyim diye basladim
Ay di mi ama ya ztn korkumdan azıcık yedim :) tadimlik :)cvp muhtemelen geç kadı da : )) yazayım ben , bu ciğer meselesini şöyle biliyorum , içinde çok fazla a vitamini olduğundan fazla yendiğinde bebeğin karaciğerinde birikip lekelenme yapabiliyomuş , azcıktan bişey olmaz yaw , hiç mi bişey yemeyecez öldürecekler bizi : ))))
Anne hamileleginde bol uyursa bebis sakin olur diyorlar :) seninde uslu sakin güzel uyuyan bi bebisin olur inşallah :)günaydın günaydın güzeller, sayfaları oku oku bitirdim , uyuyamayanlara üzüldüm bebekler olunca zaten uyuyamayacaz depolamak lazım, ben doğuştan uykucuyum , pazar alışverişe gidecektik hep uyuduk gidemedik , hadi ben uyuyorum eşim niye uyuyor : ))) kv dem siz böyle uyursanız bu çocukta size baka baka baygın olacak hep uyuyacak dedi : )))
Evet cnm etrafimdada bu islere kosturanlar var o yuzden rahatim secenek sunuyolar ben seciyorum aslinda benim isim daha baslamadi :)Iyi yapmışsın , çok güzel. İçine sine sine yavaş yavaş yapmak hem seni rahatlatır hemde yormaz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?