2015 Şubat Anneleri

amin canım saol hepinizden alah razı olsun burasıda olmasa fikir paylaşamasak insan kafayı yer çevreme söleyemiyorum bu sefer habire soruyolar daha çok morelim bozuluyo

saol canım teşekkür ederim yorumun için hep dedim ya alah büyük inşalah bunuda atlatcaz

Dikiş gerekirse o bölgenin temizliğini nasıl yapıcaz acaba?

amin canım saol hepinizden alah razı olsun burasıda olmasa fikir paylaşamasak insan kafayı yer çevreme söleyemiyorum bu sefer habire soruyolar daha çok morelim bozuluyo

telaşlanman elbette cok normal . ablamın ılk cocugu hersey ı ıyı derken göbek derısı oluşmadığı ıcın ıc ogranları dısarda dogdu..oyle yada böyle yasadı ve suan 14 yasında.. 2. cocugunda kalbı delık dedıler ablamın gözyaşları bugun gıbı aklımda.. bebek sapasağlam dogdu.. hatta gıttıklerı ozel dr sunu dedı ablama: her bebegın dogdugunda kalbı delıktır ama doğumdan hemen sonra kapanır cok azı kapanmaz demıs.. cıdden dogdu ve suan 8 yasında sapasağlam hamdolsun.. hıc suphe yokkı hersey Allahtan.. usg ler yakın tahmınler uretır ama %100 gercegı yansıtmazlar.. kendını korkutma bebegını germe.. bol ca zıkır cekmenı tavsıye ederım.. ya safı bızlerde cekelım dertlerımıze derman nıyetıne ınsaallah.. Allahım daha buyuk dertlerden esırgesın .. sen ıyı ol ıyı hısset kı bebegınde ıyı olsun

canım hemen içini karartma
benım bı arkadalımda da öyle bır sorun cıktı sonra duzeldı parlıaklık yok oldu hatta bebek dun doğdu cok ta sağlıklı maşallah.
bıraz bekle

evet kesmede bişey yok.hissetmiyorsun ne zaman ne yaptığını.bebeğin baskısını yoğun hissediyorsun o sırada.o yüzden heralde kesi mesi hissetmiyon.dikişin olmasında da bi şey yok.ben korkudan wc ye gidememiştim.canım yanacak diye.ama tut tut nereye kadar.korka korka gittim.aa bişey yokmuş.sonrada iplik iplik dökülüyo zaten.temizlik önemli.bi de evinde klozet olması iyi.öbür türlüsü zorluyo.

birbirimize destek için varız burda. allah senden de razı olsun.

Dikiş gerekirse o bölgenin temizliğini nasıl yapıcaz acaba?
dıkıs ıcerde oluyor kızlar dısarda degıl 1 yada 2 tanesını gorursunuz estetık dıkıs ıcın konuşuyorum tabı.. doğumdan sonra agrı kesıcı ve antıbıyotık kullanıyorsunuz bır sure bu oranın enfeksıyon kapmasını engelliyor.. hergun her pansumanda ılk su tutarsınız sonra sac kurutma makınesıyle kurutursunuz cunku oranın asla ıslak kalmaması gerek aksı halde dıkısler de sorun oluyor.. ve acımıyor ne kesılırken ne pansuman esnasında ..kesilmeden hemen once ıgne yapıyorlar zaten.. dıkıs atılana kadar hıc bırsey hıssetmıyorsunuz.. sonrasındada..normal doğum Allahın kuluna bır lütfu

ya arabayı bari kenara çekseymiş bi adabı uslu var ay ne bilim koltuklar heryer battı çıktı

amin canım alah razı olsun allah hepimizin bebeklerini iyi etsin

peki ya eşiğin çıkma olayı ikinci doğum diyorlar

eşiğin çıkmasında da bişey yok.yollar açık zaten.biraz karna masaj pırrtt diye düşüveriyor zaten.önemli olan sancı.o da ağrı eşiğinize bağlı.bazı insanın yüksek bazısınındüşük oluyor.zorluk ordan.biraz da başı çıkarken.ee olsun okadar.sonrası mutluluk.odaya mutlulukla doluşan aile büyükleri.videoya çekmelr vs.

Ahaha bende oyleyim kayit aldilar ama gitmedim bi daha :)
Bende bir iki defa gittim.arkadaşların sağlık ocağındakiler pek canı yakın. Ben bir kez yolumun üstünde diye gittim endişeliyim hissetmiyorum iyi mi diye bakar mısınız dedim. Bakmak istemediler. Hemen gözlerim doldu da o şekilde zorla baktılar.Tetanos olunca bakarlarmış.şarta bak.şikayet etsen de ne değişir muamma

dişeti kanaması için adaçayı nı demleyip sık sık gargara yaparsan iyiy geliyormuş.adaçayı hamilelikte içilmiyoda gargarasının zararı olmaz HERALDE.ben de deniycem de üşengeçlikten deneyemedim.paradontaks diye diş macunu var.ama tadı biraz buruk.mideni bulandırabilir mi bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…