Günaydın, bende de vardı kalp çarpıntısı doktor ya kan değerlerin düşmüştür yada tiroiddendir demişti. Kan tahlili yaptırdık kan değerim düşükmüş Demir ilâcına başladık. Sende bir baktır istersenMerhaba Günaydın kizlar kalp çarpıntısi yaşayan var mı aranızda bazen cok hizli atıyor nefeste zorluk cekiyorum hemde durup dururken hareket etsem olabilir dicem ama yatarken oluyo neden olabilir
ne zaman doğurucam bugün yarın doğurabilirsin yada biraz daha içinde tutdoktorumu aradım siz bana ayrıntılı için herhangi birşey söylemediniz ne zaman gitmem gerek dedim
bugün yarın gidebilirsin dedi
hey ya rabbim ben sormasam kaynayacak arada
doğumuda bugün yarın araya sıkıştıracak heralde
Canım nerden anlıyosun hıçkırdıgını bende 22. Haftadayım sadece tekmeleri dönmelerini hissedyrm hıçkırınca nası oluyokiya kızlar benimkini çok hıçkırık tutuyor günde bi kaç kere.karnımda zıplıyıp duruyor.
ayy cıdden nerden anlıyorsun hıckırdıgını cok merak ettım ben anca anca hıssedıyorum karnımda :)Canım nerden anlıyosun hıçkırdıgını bende 22. Haftadayım sadece tekmeleri dönmelerini hissedyrm hıçkırınca nası oluyoki
Bende senin gibi 57 kiloydum sonra 52 oldum şimdi 61 im üç kilo aldm diyrmkızlar bende 8. haftamda 42 kiloydum
ama hamile kaldığım kilom 46,6
az önce tartıldım 47.7 geldim
ben şimdi 5,7 kilo mu aldım yoksa 1,1 kilo mu
Canım sen kimyagerdin yanlış hatırlamıyosam. Bende doğal yağlardan aldım karıştırıp içine e ve c vitamini ampullerinden boşaltacaktım. Eşim bugün c vitaminini getirdi içindekiler kısmına şok oldum: 4mg metil paraben, 0,5mg propil paraben! Napsam kararsız kaldım?
Bende senin gibi 57 kiloydum sonra 52 oldum şimdi 61 im üç kilo aldm diyrm
Merhaba Günaydın kizlar kalp çarpıntısi yaşayan var mı aranızda bazen cok hizli atıyor nefeste zorluk cekiyorum hemde durup dururken hareket etsem olabilir dicem ama yatarken oluyo neden olabilir
Ben 55 le hamile kaldım hiç kilo vermedim , çünkü bulantım olmadı şükür , şimdi de 56,5 olmuşum , iyi gidiyorum şimdilik
bugün niye kimsecikler yok burada. bende yavaş yavaş evi süpürüp sileyim diyorum zaten bir şey yapmıyorum en azından bayrama biraz temiz dursuntoz filan alayım da ev parlasın. tabi ki kendimi yormam zaten nefes nefese kalıyorum yatağı toplarken filan
Yavrularinizla beraber geçireceğiniz nice nice yıllara canım :)bugün evlilik yıl dönümümüz kızlar, 2 yıl bitti
ayy kolay gelsın ben hemencık oyle ustten bıle evı sılıp supursem banyo lavabo ovsam yavas yavas bıle bel hemen kıtlenıyorsonra 2 gun dogrulamıyorum yattıgım yerden
bugün evlilik yıl dönümümüz kızlar, 2 yıl bitti
Ben sizinle yakın gidiyorum 59 la hamile kaldım şimdi 62 yimbenkilo aldım3-3,5 gibi
58 ile başladım 61im
bugün evlilik yıl dönümümüz kızlar, 2 yıl bitti
sağol canım sana da kolay gelsin aman öyle ahım şahım bir şey yapmıyacağım. balkonu yıkamam lazım çok toz oldu.birde yerleri silip toz aldım mı tamamdır. büyük süpürgemle yapamıyorum malesef çok zorlanırım. o yüzden ufak el süpürgesiyle süpürücem.
Nice mutlu yıllara canim
oy benm ev de alldi yürüdü tozdan kirden ama hic giriscek halim yok kiyidan koseden bile battı balik hesabi dursun boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?