2015 Şubat Anneleri

Merhaba Günaydın kizlar kalp çarpıntısi yaşayan var mı aranızda bazen cok hizli atıyor nefeste zorluk cekiyorum hemde durup dururken hareket etsem olabilir dicem ama yatarken oluyo neden olabilir
Günaydın, bende de vardı kalp çarpıntısı doktor ya kan değerlerin düşmüştür yada tiroiddendir demişti. Kan tahlili yaptırdık kan değerim düşükmüş Demir ilâcına başladık. Sende bir baktır istersen

ne zaman doğurucam bugün yarın doğurabilirsin yada biraz daha içinde tut

bugün niye kimsecikler yok burada. bende yavaş yavaş evi süpürüp sileyim diyorum zaten bir şey yapmıyorum en azından bayrama biraz temiz dursun toz filan alayım da ev parlasın. tabi ki kendimi yormam zaten nefes nefese kalıyorum yatağı toplarken filan

bende catlak ıcın badem yagı kullanıyorum ama bıkeresınde bırınden duydugma gore tatlı yada acı bademyagı ıkısınen bırı tuylenme yapıyomus dedı.Ama hangısının tuylenme yaptıgını soylemedı bende sımdı tatlı badem yagı kullanıyorum umarım tuylenme yapmaz

Canım paraben içeren hiçbirşeyi sürme sakın. Bazen içindekilere bakmadan kullanıyoruz bir iki günden bişey olmaz ama düzenli hergün sürünce içinde paraben olmamalı.

Ben 55 le hamile kaldım hiç kilo vermedim , çünkü bulantım olmadı şükür , şimdi de 56,5 olmuşum , iyi gidiyorum şimdilik

Merhaba Günaydın kizlar kalp çarpıntısi yaşayan var mı aranızda bazen cok hizli atıyor nefeste zorluk cekiyorum hemde durup dururken hareket etsem olabilir dicem ama yatarken oluyo neden olabilir

evet kesinlikle o benim
uykumun içinde bile bazen hissediyorum
dolaşıyorum evin içini
sanki 9aylıgım zor yetiyo nefesim enerjim gibi oluyo

ayy kolay gelsın ben hemencık oyle ustten bıle evı sılıp supursem banyo lavabo ovsam yavas yavas bıle bel hemen kıtlenıyor sonra 2 gun dogrulamıyorum yattıgım yerden

ayy kolay gelsın ben hemencık oyle ustten bıle evı sılıp supursem banyo lavabo ovsam yavas yavas bıle bel hemen kıtlenıyor sonra 2 gun dogrulamıyorum yattıgım yerden

sağol canım sana da kolay gelsin aman öyle ahım şahım bir şey yapmıyacağım. balkonu yıkamam lazım çok toz oldu.birde yerleri silip toz aldım mı tamamdır. büyük süpürgemle yapamıyorum malesef çok zorlanırım. o yüzden ufak el süpürgesiyle süpürücem.

bugün evlilik yıl dönümümüz kızlar, 2 yıl bitti

Nice mutlu yıllara canim

oy benm ev de alldi yürüdü tozdan kirden ama hic giriscek halim yok kiyidan koseden bile battı balik hesabi dursun boyle

Nice mutlu yıllara canim

oy benm ev de alldi yürüdü tozdan kirden ama hic giriscek halim yok kiyidan koseden bile battı balik hesabi dursun boyle

aman bende öyleyim bakma yapcam dediğime bir bakmışım gene vazgeçerim canım malesef yoruluyorum aşırı. ben şu ufak el süpürgesi ile bir aldırıp birde toz alsam yeter diye düşündüğüm için öyle diyorum. zaten farklı bir işte yapamam yapmamda zaten. ama balkonu mutlaka halletmem lazım çok toz olmuş . yani orayı halletsem gerisi kolay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…