2015 Şubat Anneleri

KIZLAR BURDA IZMIRDE OTURAN YOK MU KI BEN GAZIEMIRDEYIM :) IZMIRDE OTURAN VARSA DOGUMU FALAN NERDE DUSUNUYOSUNUZ BEN HALEN DAHA KARARSIZIM DA KORKUYORUM

bugun bebeğim pek bi sessiz. birinin içimdeki endişeci ruha seslenmesi lazımmm
AYY KIYAMAM YAAA BENDE
bugun bebeğim pek bi sessiz. birinin içimdeki endişeci ruha seslenmesi lazımmm

AYY KIYAMAM YAAA BENDE DE COK OLUYOR O ENDISE MERAK ETME UYUYORDUR BIDE NEYI FARKETTIM BILIYON MU BIZ NE KADAR COK HAREKET EDERSEK O DA O KADAR COK SUSUYO BENIM KI BEN NE ZAMAN RAHATLAYIP AYAKLARI UZATARAK YATARSAM BASLIYO HAREKETE DENE BAK SENIN KI NE DURUMDA :)

Allaha emanetiz valla,doktora gidiyorum tahlil veriyor 2 saat sonra unutuyor,sağlıkla gelsin inşallah bebişlerimiz :)

evet benim de öyle oluyo. akşamları dinlenirken pıt pıt mod:) yaşlancam ben doğum yapana kadar 10 yaş falan

Bizim bebiş de iki gundur hareket etmiyor sanki arada bir pit pit oluyor ama barsak mi bebek mi anlamiyorum. Sabahtan beri forumlari okuyorum

kızlar ayrıntılı ultrasona herkes giriyor mu yoksa doktor gerekli görünce mi istiyor

KIZLAR BURDA IZMIRDE OTURAN YOK MU KI BEN GAZIEMIRDEYIM :) IZMIRDE OTURAN VARSA DOGUMU FALAN NERDE DUSUNUYOSUNUZ BEN HALEN DAHA KARARSIZIM DA KORKUYORUM
canım ben de çiğlideyim doktor kent yada egepolde yapıyomuş.yenidoğan ünitesi bu iki hastanede iyiymiş.kent bize yakın.Rabbim nasip ederse orada yapıcam

Bizim bebiş de iki gundur hareket etmiyor sanki arada bir pit pit oluyor ama barsak mi bebek mi anlamiyorum. Sabahtan beri forumlari okuyorum
canım daha tutarlı hareketler için erken bi dönem.ben de araştırdım 2-3 gün hareketin hissedilmediği oluyomuş.ama çok da endişeliysen git doktora sıkıntın geçer

selam kızlarr kac gundur gırmıorum herkesın keyıfler yerındedır umarım.. ankar cok soguk kalorıferı yakmaya basladık ama kombıyı degıstırmek durumunda kalıcaz bu gıdısle hayr yazın boya badana yaptırırken halletseymısız keske bana yıne ıs cıktı of beaa... bayram temızlıgının yarısını hallettım bı salon kaldı onuda cuma ınsallah...

Selam kızlar:) bu ayrıntılı ultrasona hangi hafta gitmek gerekir ...bilgisi olanlar...:)

Kizlar bebegin hareketleri ile ilgili dun de yazdim bu haftalarda durduklari pozisyona gore hareketlerini hissedemeyebiliriz. Yuzunu karnima donmustu nasil tepiklesin arkasini. Birkac haftavsonra her pozisyonda duyucaz. Yani hareket etmediginden degil de pozisyondan duymuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…