KIZLAR BURDA IZMIRDE OTURAN YOK MU KI BEN GAZIEMIRDEYIM :) IZMIRDE OTURAN VARSA DOGUMU FALAN NERDE DUSUNUYOSUNUZ BEN HALEN DAHA KARARSIZIM DA KORKUYORUM
AYY KIYAMAM YAAA BENDE DE COK OLUYOR O ENDISE MERAK ETME UYUYORDUR BIDE NEYI FARKETTIM BILIYON MU BIZ NE KADAR COK HAREKET EDERSEK O DA O KADAR COK SUSUYO BENIM KI BEN NE ZAMAN RAHATLAYIP AYAKLARI UZATARAK YATARSAM BASLIYO HAREKETE DENE BAK SENIN KI NE DURUMDA :)
doktorumu aradım siz bana ayrıntılı için herhangi birşey söylemediniz ne zaman gitmem gerek dedim
bugün yarın gidebilirsin dedi
hey ya rabbim ben sormasam kaynayacak arada
doğumuda bugün yarın araya sıkıştıracak heralde
AYY KIYAMAM YAAA BENDE DE COK OLUYOR O ENDISE MERAK ETME UYUYORDUR BIDE NEYI FARKETTIM BILIYON MU BIZ NE KADAR COK HAREKET EDERSEK O DA O KADAR COK SUSUYO BENIM KI BEN NE ZAMAN RAHATLAYIP AYAKLARI UZATARAK YATARSAM BASLIYO HAREKETE DENE BAK SENIN KI NE DURUMDA :)
Bebisi mi hissetmiyosun canım benimki de iki gundur çok sessiz bugun iki defa var yok arasi zorla duyabildm. Arada oluyor boyle ya dinlniyolar ya bizim halimiz etkiliyor blmiyom artik
iş yerinde bi arkadaşım doğum yaptı 1 ay sonra eskisi gibiydi hemde sezaryan. zaten çok kilo da almadı.7. ayda karnı çıktı desem yeridir. tenis topu yutmuş toplu iğne gibiydi
KIZLAR BURDA IZMIRDE OTURAN YOK MU KI BEN GAZIEMIRDEYIM :) IZMIRDE OTURAN VARSA DOGUMU FALAN NERDE DUSUNUYOSUNUZ BEN HALEN DAHA KARARSIZIM DA KORKUYORUM
canım ben de çiğlideyim doktor kent yada egepolde yapıyomuş.yenidoğan ünitesi bu iki hastanede iyiymiş.kent bize yakın.Rabbim nasip ederse orada yapıcam
canım daha tutarlı hareketler için erken bi dönem.ben de araştırdım 2-3 gün hareketin hissedilmediği oluyomuş.ama çok da endişeliysen git doktora sıkıntın geçer
selam kızlarr kac gundur gırmıorum herkesın keyıfler yerındedır umarım.. ankar cok soguk kalorıferı yakmaya basladık ama kombıyı degıstırmek durumunda kalıcaz bu gıdısle hayr yazın boya badana yaptırırken halletseymısız keske bana yıne ıs cıktı of beaa... bayram temızlıgının yarısını hallettım bı salon kaldı onuda cuma ınsallah...
Kizlar bebegin hareketleri ile ilgili dun de yazdim bu haftalarda durduklari pozisyona gore hareketlerini hissedemeyebiliriz. Yuzunu karnima donmustu nasil tepiklesin arkasini. Birkac haftavsonra her pozisyonda duyucaz. Yani hareket etmediginden degil de pozisyondan duymuyoruz