2015 Şubat Anneleri

Anladım hamilelerde kan basıncı artışı olduğu için kalp çarpıntısı da olurmuş. Ben tiroid için hap kullandığımdan biraz hızlı o yüzden normali nasıl bilmiyorum

Günaydınnnnnnnnn
göğüslerden söz açılmışken benimkilerde almış başlarını gidiyolar

Kızlar hamilelikte üşütme de hiç çekilmiyor ( bademcik, burun akıntısı, kırgınlık, üstüne tetenoz aşısının ağrısı

ben bu kilo işini anlamış değilim bir gün fazla çıkıyorum bir gün az ama 3 kilo almışım o kesin

Anladım hamilelerde kan basıncı artışı olduğu için kalp çarpıntısı da olurmuş. Ben tiroid için hap kullandığımdan biraz hızlı o yüzden normali nasıl bilmiyorum
bendede oluyor çarpıntı hatta bazen sanki bütün vücudumu tutup sarsıyolar belli aralıklarla oluyor sürekli değil

günaydın güzel anneler. bende kahvaltı için hazırlanıyordum. yumurtam kaynasın onu bekliyorum. artık yumurta yiyebiliyorum çok sevindim

günaydın canlar

bugun cok kotu bır haber ile uyandım, anlatmıyım sizinde moralınız bozulmasın ama cok uzgunum gercekten. Allah hepımızın bebişlerini korusun.

günaydın güzel anneler. bende kahvaltı için hazırlanıyordum. yumurtam kaynasın onu bekliyorum. artık yumurta yiyebiliyorum çok sevindim
afiyet olsun kuzumm bende yumurtadan tiksiniyorum sanki yavaş yavaş birde günlük bir iki ceviz yiyiyordum kahvaltıda şimdi onuda zorla bir tane yiyiyorum

Merhaba Günaydın kizlar kalp çarpıntısi yaşayan var mı aranızda bazen cok hizli atıyor nefeste zorluk cekiyorum hemde durup dururken hareket etsem olabilir dicem ama yatarken oluyo neden olabilir

Günaydın, kanına baktır, kansızlık çarpıntı yapar.

Hayırlı günler canlarim herkes icin saglikli huzurlu bir gün olsun inşallah. Hala surunuyorum ben daha gribin goz nezlesinin atak evresinde bile degilm ustelik yola çıkana kadar toparlasam bari yarın gidip rapor almayi deniycem ins problemsiz halledeblrim.

ben de kg almaya basladim bunda ac kalmamak adına buldugumu yemek durumunda olmamin etkisi buyuk karbonhidrat vb hoop gelsin kilolar totalde 3 kg almisim ki bunun iki kgsu sadece bu ay kendime bakamiyorum hicbiseye yetsemiyorum direncim cok dusuk herbir taraftam hasta oluyorum iyi dinlnemedim icin de ayaga kalkamiyorum bayram sonrasi ders saatim articak okulda bes gun tum gum ders olcak bir de oy ki ne oyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…