2015 Şubat Anneleri

Göğüsler ah göğüsler göbeğim masum küçücük bir şey yanlarında zaten buyuktuler aska geldiler kasintisi cabasi. Bir de simdiden camasrin alt kisminin degdgi yerde pisik yara olmaya basladi ağırlığından doguma kadar nice olacak halim acep

bayram tatili ile bağlasalar raporu senin açından çok iyi olur. çarşamba perşembe cuma yine iş var size hem dinlenmişte olurdun. inan havalar yapıyor. dün kar yağıcak kadar serindi burası. bugün güllük gülistanlık. insan ne giyeceğini şaşırıyor. mevsim geçişlerinde hasta olmak kaçınılmaz canım. inşallah bir daha olmayız. şimdi kış meyveleri çıksa bol bol onlardan tüketsek yine bir nevi önler. direncini yükseltecek şeyler yemeni tavsiye ederim.

bende muzdaribim bu durumdan
ve ben şimdiden yorulma nefes kesilmesi yaşıyorum
bünye değişiyor
allahım bebeklerimiz iyi olsunda gerisi önemli değil
fakat sanki erken başladı

niyetim o zaten on günlük almak istiyorum zaten bayram ertesi uc gun icin rapor almam gerekiyordu istanbula gidicez malum bir de ayrintili ultrason var falan smdi de hastalik vb onundem baglayablrm ins da dinlenirim toparlanirim iyice. Surekli mandalina elma yiyorumm icim eksidi arrtık. Kuru sogan bile yemeye çalışıyorum ki faydasi olsun ilacsiz toparlnmiyor bunyem bir de alerji arti sinüzit gecmisim oldugu icin uc bes gunluk hastalik on günü buluyor araç zor kullandim bugum gözüm sulanip duruyor deli bısey
burda geceler serinledfi ama gündüzleri hala yaz ne oluyorsa ondan oluyor zaten mikrop havasi tam

bende muzdaribim bu durumdan
ve ben şimdiden yorulma nefes kesilmesi yaşıyorum
bünye değişiyor
allahım bebeklerimiz iyi olsunda gerisi önemli değil
fakat sanki erken başladı

Evet o yuk agri yapiyor sıkıştıriyor bir de
benim normalde buyuktu kizimda gebelik ve dogum sonrası sagdigim icin iyice buyudu kas sarkmasi olmuş normal sarkmadan ileri boyut kaslarin gucunu yitirmesi durumuymus kuculttrmeyi istiyodum yasim genc yine dogumun olur diye onay vermedi dr. Zaten sirt agrsi yapiyordu iyice buktu belimi

doktorumu aradım siz bana ayrıntılı için herhangi birşey söylemediniz ne zaman gitmem gerek dedim
bugün yarın gidebilirsin dedi
hey ya rabbim ben sormasam kaynayacak arada
doğumuda bugün yarın araya sıkıştıracak heralde

kızlar son aylarda ozellıkle 7. aydan ıtıbaren 24 saat ac kalsanız bıle en az 2 kılo alıyorsunuz.. ılk 6 ay kılo almayın dıye o yüzden dr lar tembıhlıyor.. aman ha dıkkat

Bazen durtuklemek gerekiyor illa e peki henen randevu alabilecek misin

aradım hemen yarına gün verdiler
bende yarın yalnızım gidemeyeceğim
cuma olurmu dedi o gün de arefe o gün hiç gidemem
artık bayramdan sonraki güne kaldı

ben sadece 3 kilo aldım ama yinede dünyanın yükünü taşıyo gibi belim kuyrugum ağrıyo
nefesim kesiliyor hiç anlamıyorum
gögsüm 80 bedenden 90a çıktı çok çok büyük değil
bilmiyorum normal mi..millet nazlanıyo diyecek diye çaktıramıyorumda
ama zorlanıyorum

aradım hemen yarına gün verdiler
bende yarın yalnızım gidemeyeceğim
cuma olurmu dedi o gün de arefe o gün hiç gidemem
artık bayramdan sonraki güne kaldı

Iyi bari randevunu al simdiden de sıkıntı yasama sonra

anlayabiliyorum canm kg az da olsa zorluyor zaten gebelik aylari ilerledikce illa ki agirlasiyoz naz niyaz yok yasayan bilir bosver mileti

kızlar bende 8. haftamda 42 kiloydum
ama hamile kaldığım kilom 46,6
az önce tartıldım 47.7 geldim
ben şimdi 5,7 kilo mu aldım yoksa 1,1 kilo mu

ya benim göğüslerle göbeğim birleşti malesef. südyen takamıyorum çünkü tam göğüs ile göbek arası yara oldu çıkardım südyeni filan. şuan rahim göbek deliğimden yukarıda. ayrıca bazen oğlum oraya da vuruyor. göğüslerim öyle aşırı bir beden büyümesi olmadı zaten 90 idi göğüslerim en fazla 95 olmuştur ama göbekten dolayı sıkıntı oldu bende.

Sagol canım benim. İngilizce içindekiler kısmını bulabilmiştim onda da horsetail yazıyordu. Ben de Allah Allah at kuyruğu mu diye düşünmüştüm meğer kırk kilit otuymuş (o da neyse artık)
Canım sen kimyagerdin yanlış hatırlamıyosam. Bende doğal yağlardan aldım karıştırıp içine e ve c vitamini ampullerinden boşaltacaktım. Eşim bugün c vitaminini getirdi içindekiler kısmına şok oldum: 4mg metil paraben, 0,5mg propil paraben! Napsam kararsız kaldım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…