2015 Şubat Anneleri

Kizlar acil yardim karin ve mide agrisindan duramiyorun sanki gaz sancisi gibi gogsume vuruyo

tatlım internetten işte bu yüzden giyim almayı sevmiyorum bi kaç kez başıma geldi siyah istedim lacivert geldi dar oldu vs vs terziye götür daralt güle güle giy inşş

ohh güle güle giy canım desene sende benim kafadasın

çok sıkmıyosa giy gitsin :))

inzarrrrrrr ne demek göğüs altından açılmalı sen bayramda ne planlar kuruyosun söle bakemmm güle güle giy canım

ben 04 lük kullanıyorum doguma kadarda böyle olacak
yaptırdıgın testin adı ne canım bana doktorum hiç bahsetmedi

ben hıc bırsey almadım bayrama..gercı en son cocuklugumda anne babam alırdı dıye hatırlıyorum..bayramları sevmıyorum...gurbette elını öpecek bır kımsemız bıle yok ne yapıyım yenı kıyafetı ..gıyınıpte kıme dıyım baba yakışmış mı anne güzel olmuş mu her senekı gıbı pıjama partısı bır kac yere gıderız ..hala normal kıyafetlerime rahatlıkla sığıyorum ..uydururm bıseyler

al iştee dakka bir gol bir daha yeni ödevini yaptırdım hatunun anneeeee nerdesin diyor birde ikiliycez inşş aklımı yemem

deme kız öyleeee bende gurbetteyim annişimi çok özledim ama süslenmem lazım yoksa ya kocişin yada kendi psikjolojimi bozarım süslenecem dedimde bi kot bi badi heeeee olsun uleynnn insan yeter ki bi şekerle bile mutlu olsun yemişim süsünü püsünü

offf offffffffff yarın görüşürük kızcelerrr hikaye zamanııı sanki bizim anamız bize her akşam hikaye okuyordu nasıl iştir yaaaa yatın uleynnn diyordu korkudan yatıyordduk

Canım nerden anlıyosun hıçkırdıgını bende 22. Haftadayım sadece tekmeleri dönmelerini hissedyrm hıçkırınca nası oluyoki
bi kaç saniye arayla bütün vucudu zıp zıp zıplıyo.bir dakikaya yakın sürüyo sonra geçiyo.Allahtan fazla uzun sürmüyo tedirgin oluyorum bazen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…