Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için benim dr henüz bundan bahsetmedi banaAyrıntılı usg yani doppler diğer adı. 18-24. haftalarda oluyor ve bebeğin tüm organları inceleniyor kemik yapısı eli ayağı kaşı gözü burnu yani kısacası tepeden tırnağa inceleniyor ve sıkıntılı bir durum var mı yok mu ona bakılıyor. Bunu çoğu doktor öneriyor hatta kesinlikle yapılması gerekiyor diyenler de var.
Çünkü örneğin bebekte bir kalp hastalığı ihtimali varsa doğar doğmaz önem alınabiliyor tedbir amaçlı.
Ama doğmadan yinede hiç bir müdahale olmuyor.
Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için benim dr henüz bundan bahsetmedi bana
Canım bilmiyorum ki doktorların kendilerine göre bir fikir yapısı oluyor.
Yada kimi zaten kendinin cihazı bu işi yaptığı için ara ara kontrole gittiğinde sen bu şekilde detaylı inceliyor olabilir afynen canım aramam direkt gidip sorucam güya özel e gidiyorum doğru düzgün birşey konuşmuyor takmış kiloma
O yüzden doktorunu ara ve seninle aynı haftalardaki arkadaşlarının ayrıntılı usg die birşey yaptırdığını söyle senin ne zmn yaptıracağını sor. O zmn sana açıklama yapar içine dert etme dra sormadan.
Aynen canım direkt gidip konuşurum güya ozele gidiyorum ağzını bıçak açmıyor takmış kilomaCanım bilmiyorum ki doktorların kendilerine göre bir fikir yapısı oluyor.
Yada kimi zaten kendinin cihazı bu işi yaptığı için ara ara kontrole gittiğinde sen bu şekilde detaylı inceliyor olabilir.
O yüzden doktorunu ara ve seninle aynı haftalardaki arkadaşlarının ayrıntılı usg die birşey yaptırdığını söyle senin ne zmn yaptıracağını sor. O zmn sana açıklama yapar içine dert etme dra sormadan.
Kızlar iyi geceler. Sabah 5 te gittik hastaneye, annemi sekizde aldılar ameliyata ve tam 8 saat sürdü.
Bütün omurgası kortizon kullandığı için perişan olmuş.12 parçasına dolgu ve kanca yapmışlar. Ameliyat iyi geçmiş, bu gece yoğun bakımda kalacak. Ağrısı çok ama.azalır zamanla. Ben eve geldim,çok halsiz.düştüm.
İyi dileklerde bulunan herkese teşekkür ederim.
Kizlar mrb.daha once burda clexane kullananlarla konusmustuk dozu nasil ayarladiniz diye.sonuclarim henuz elime gecmediginden testin adini bilmiuorm yaptirdim testi hocayla gorustum.degeriniz0,38 cikimis bizim icin sinir 0,40-0,45 tir dedi bence dozu 0,6 ya cikarabilirsin dedi.yine karisti kafam yaaaa
Kizlar acil yardim karin ve mide agrisindan duramiyorun sanki gaz sancisi gibi gogsume vuruyo
siz ne için araştırıyorsunuz bu kremleri :S çatlak için mi? ben hiç bir şey sürmüyorum. parabene bende takıntılıyım zararlı olduğunu biliyorum. ben zaten krem filan kullanmam doğru düzgün. ne cildime nede başka yerime. sadece kışın ellerim çatladığı için mecburen kullanıyorum.
Selam kızlar benim cimcime çok hareket etmiyor arada bir hissediyorum ama artık alıştım bu duruma ilk başlarda korkuyordum. bide sabahları inanılmaz ac uyanıyorum benim gibi olan varmı
Kızlarrr bayramlık aldınız mı ??? ben siyah bir badi üstüne bir kot tulum aldım şimdi haklı olarak diyeceksiniz ki amannn ondanda bayramlık mı olur şöle daha şık bişeyler alsaydın emmmeeee ben spor giyinmeyi çok seviyorum spor şık giysilerde var ama burda yok idare etcez gariii
İyi Akşamlar kızlar aranizda ayrintiliyi devlet Hastanesinde yaptırıp sonuçlarını ozeldeki doktoruna gosteren varmı benim ozelde ayrıntiliya yüksek fiyat söylediler devlette yapsam bi sıkıntı olurmu ki farki varmıdır
Kızlar iyi geceler. Sabah 5 te gittik hastaneye, annemi sekizde aldılar ameliyata ve tam 8 saat sürdü.
Bütün omurgası kortizon kullandığı için perişan olmuş.12 parçasına dolgu ve kanca yapmışlar. Ameliyat iyi geçmiş, bu gece yoğun bakımda kalacak. Ağrısı çok ama.azalır zamanla. Ben eve geldim,çok halsiz.düştüm.
Radyoloji uzmanı benim gebeliğimi kist olarak gördü canım. Ben tavsiye etmem. O kadar çok üzülmüştüm çocuğum olmayacak problemler yaşıcam zannettim. Meğerse hamileymişim.
Canım benim çok geçmşolsun dularımız annenleKızlar iyi geceler. Sabah 5 te gittik hastaneye, annemi sekizde aldılar ameliyata ve tam 8 saat sürdü.
Benim ayrıntılıyı kim yapacak bilmiyorum.270 tl anlaştık. Görüntüleme merkezi iyi bir yer ama oralarda radyoloji uzmanı bakar geneldeben bu ayrıntılıyı yine kadın doğumcu yapıyor sanıyordum demek radyolog yada periantolog muymuş,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?