2015 Şubat Anneleri

gördüm bende onu ama bedeni yoktu o yüzden olmadı gömlek aldım sadece mavili pembeli görmüşsünüzdür belki

Güvenmek çok önemli zaten canım. İçini rahatlatıyor bir de. Benim doktorum da tetanosu olma dedi az önce 2006da olmuşum aşıyı dedim sekiz yıl olmuş on yıla kadar koruyuculuğu var olma dedi

Darisi bana daha tik yok:)

Raporu aldığına ve iyi bir doktorla karşılaştığına çok sevindim canım. Allah hep iyilerle karşılaştırsın inşallah.

Benim de bazı yerler sertleşiyor. Bir de Göbüşün sağına ve soluna yapıyorum ben. Bazen yatarken de acıyo. Canım Bayram için yolculuk yapmak yerine dinlen evde boşver. Birdahaki bayramlara inşallah Bebişlerle heryere gideriz.

sen en azından olmuşssun 10 yıl koruyormuş ben ne yapayım hiç olmasım. için rahat edecekse ol.

Annelerimizin zamanında da yokmuş bu aşı. Zaten hastanede olan doğumlarda risk yokmuş. Az once doktoru aradım olmana gerek yok dedi. Olmıycam canım ben de.

Lütfen biri birşey desin.. Kaburga kemiklerim karnıma batıyor. Bikaç hafta önce başlamıştı. Bugün daha şiddetli çok canım yanıyor.. Birde sanırım adı reflü,mide asidi hep ağzıma geliyo. Kusucam zannediyorum. Çok fena birşey..
İnsanın kaburgası canını bu denli nasıl yakarr

Annelerimizin zamanında da yokmuş bu aşı. Zaten hastanede olan doğumlarda risk yokmuş. Az once doktoru aradım olmana gerek yok dedi. Olmıycam canım ben de.
Benim dr.um tetanos ve grip asisi vurul dedi ben de vuruldum. Hatta grip asisini annem ve eşim için de yaptirsinlar dedi.

Cnm arada banada oluyo mide yanmasına ilik sut iyi gelio

gördüm bende onu ama bedeni yoktu o yüzden olmadı gömlek aldım sadece mavili pembeli görmüşsünüzdür belki
EVET benım ısyerımle bıtısık lcw 5 katlı bınası var. her gun cıkısta ordayım. ıncelemekten perısan oldum. sımdıden 500-600 tl harcamışımdır hamıle kıyafetine. gecen en son bır eşofman aldım da kurtuldum. üste uzun hırka. hava buz olana kadar bunla geçer bıraz zaman. nasıl olsa bır sey yakışmıyor. ben 2xl alıyorum artık.

Bol gelen hamilelik pantolonum dar gelmeye basladi kasik popo kismindan. Off ben ne giyecegim ki simdi?

bende sağlı sollu yapıyorum geçen gece sağ kısım epey acıdı napalım dayanacağız
zaten kararsızım gitmek konusunda doktorda garanti veremeyiz deyince iyice tırstım bu defa böyle olsun bakalım

Ben de üste 2xl alıyorum dökümlü dursun diye ama üst taraf daha çok büyüyor gibi geldi. Inşallah Bebişlere bol bol süt olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…