gördüm bende onu ama bedeni yoktu o yüzden olmadı gömlek aldım sadece mavili pembeli görmüşsünüzdür belkisiz zayıfsınız belkı daha az hamıle kıyafetı olan seyler gıyıyorsunuzdur ama lcw de gordum bende. açık grı koyu grı cızgılı tunık. bayaa dızde boyu, kapalılarda pantolonla gıyebılır.
altına tayt ve böyle bol kenarlı botla denedım. benım gıbı tombıkte bıle güzel durdu.
Günaydınnnn.... :) oturdum tekmelerini izliyorum artık dışarıdan izleniyor dum dum vuruyor maşallah. Çok farklı bir şey içinde biri büyüyor hareket ediyor. :) Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin :)G7nayd8n annisler mutlu huzurlu bol tekmeli gunler olsunnnb
Yaşlı bi adam yıllanmış yani bu konuda. İşinin ehli. İkili üçlüyüde söyledi gerekli mi dedim aldırcak mısın dedi hayır asla rabbim sınamasın ama yavrumu aldırmak aklımın ucundan geçmez dedim oda yaptırma o zaman dedi benim bi çok hastam da risk çıktı çoğu aldırdı aldırmayan bi kaç kişide normal sapasağlam çocuk doğurdular yanlışlık olabiliyo hiç kafanı bulandırma dedi. Güveniyorum ben doktoruma çünkü çok tecrübeli.
Darisi bana daha tik yok:)Günaydınnnn.... :) oturdum tekmelerini izliyorum artık dışarıdan izleniyor dum dum vuruyor maşallah. Çok farklı bir şey içinde biri büyüyor hareket ediyor. :) Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin :)
22 haftada çok net hissetmeye başladım. sırtına yastık koyup yaslandığında rahat ediyor herhalde başlıyor harekete :)Darisi bana daha tik yok:)
Heyoo aldim raporu on gun bayram onu bayram sonuu birlestrdik sukurbu dr yeni kesfettim.biri onermsti saolsun daha bikere muayene olmama rağmen kadin halden anlıyor genelde uyuzlara denk gelmis biri olarak insan gibi muamele gormek hosuma gitti tuu tuu maşallah diyim nazar etmiim
kostum kendimi kantine zor attim bacaklarim titremeye baslamsti artik yedim biraz biseyler gozum gonlum açıldı resmen. Simdi kan tahlili sonucunu bekliyorum eve git gel gözüm kesmedi bi saat daha sikcam disimi artik
ya bu anneler hep ehvamlı benimde iki düşüğüm var rabbim bunu korusun inş..
Bayramda yola cıkma diyor iğneyi hala göbektenmi yapıyorsun diye soruyor..Ben bugün doktora sordum göbekten yapmanın bi sınırlaması var mı yoksa yapabildiğim kadar göbekten yapabilir myiim diye hiç bi sıkıntı olmaz zorlanırsan kola yada bacağa geçersin dedi...Benim önceki yaptıgım yerler hafif sertleşti dokununca acıyor
sen en azından olmuşssun 10 yıl koruyormuş ben ne yapayım hiç olmasım. için rahat edecekse ol.
neden 3 dedın . biz arttırıyoruz sen azaltıyorsun. elımden gelse sekız dıyecem ben.
Benim dr.um tetanos ve grip asisi vurul dedi ben de vuruldum. Hatta grip asisini annem ve eşim için de yaptirsinlar dedi.Annelerimizin zamanında da yokmuş bu aşı. Zaten hastanede olan doğumlarda risk yokmuş. Az once doktoru aradım olmana gerek yok dedi. Olmıycam canım ben de.
Cnm arada banada oluyo mide yanmasına ilik sut iyi gelioLütfen biri birşey desin.. Kaburga kemiklerim karnıma batıyor. Bikaç hafta önce başlamıştı. Bugün daha şiddetli çok canım yanıyor.. Birde sanırım adı reflü,mide asidi hep ağzıma geliyo. Kusucam zannediyorum. Çok fena birşey..
İnsanın kaburgası canını bu denli nasıl yakarr
EVET benım ısyerımle bıtısık lcw 5 katlı bınası var. her gun cıkısta ordayım. ıncelemekten perısan oldum. sımdıden 500-600 tl harcamışımdır hamıle kıyafetine. gecen en son bır eşofman aldım da kurtuldum. üste uzun hırka. hava buz olana kadar bunla geçer bıraz zaman. nasıl olsa bır sey yakışmıyor. ben 2xl alıyorum artık.gördüm bende onu ama bedeni yoktu o yüzden olmadı gömlek aldım sadece mavili pembeli görmüşsünüzdür belki
Benim dr.um tetanos ve grip asisi vurul dedi ben de vuruldum. Hatta grip asisini annem ve eşim için de yaptirsinlar dedi.
Benim de bazı yerler sertleşiyor. Bir de Göbüşün sağına ve soluna yapıyorum ben. Bazen yatarken de acıyo. Canım Bayram için yolculuk yapmak yerine dinlen evde boşver. Birdahaki bayramlara inşallah Bebişlerle heryere gideriz.
sayılı gün çabuk geçermiş sayda bıtsin. :)Niye üç dedim bilmiyorum sanırım saymaktan da korkuyorum ben
Bol gelen hamilelik pantolonum dar gelmeye basladi kasik popo kismindan. Off ben ne giyecegim ki simdi?
EVET benım ısyerımle bıtısık lcw 5 katlı bınası var. her gun cıkısta ordayım. ıncelemekten perısan oldum. sımdıden 500-600 tl harcamışımdır hamıle kıyafetine. gecen en son bır eşofman aldım da kurtuldum. üste uzun hırka. hava buz olana kadar bunla geçer bıraz zaman. nasıl olsa bır sey yakışmıyor. ben 2xl alıyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?