bende sağlı sollu yapıyorum geçen gece sağ kısım epey acıdı napalım dayanacağız
zaten kararsızım gitmek konusunda doktorda garanti veremeyiz deyince iyice tırstım bu defa böyle olsun bakalım
Of ya vakit gecirmek ne zormuş tahlil cikmadan oglen arasi girmis hastanede sıkıldım karsdaki avmye gideyim az dedim kizima bayramlik aldim minik kuzuma da kucucuk bi askili jile bitmistr diye ara kostrdum geldim artik ayakta zor duruyorum gucum kalmadı daha bi bucukta bitiyomus sinir oldum ya
Benim doktorda hic bahsetmedi ben arksdastan duyup perinatolog a yaptirdim antifaktorxaben 04 lük kullanıyorum doguma kadarda böyle olacak
yaptırdıgın testin adı ne canım bana doktorum hiç bahsetmedi
Benim kendi doktorum 0,4 ii diyo ordan kafam karisti zaten ben de test yapilmadan 0,4 le basladimBize öyle bir test yapılmadan 0.4ml verildi. Belki 0.38 değeri 0.4 için sınırda oldugundan 0.6 yı önermiştir Dr. Onlar daha iyi bilir canım.
Ben 17 de yaptirdim ilkini simdi bide 23 de yaptircam 5 taneymisKızlar bişi sorucam tetanos aşısı olanlar kaçıncı haftada yaptırdınız? Doktorum 23. Haftada yaptırabilirsin demişti ama
ben olsam orda hastanenın kantınıne yerlesmıs ne bulduysam yemıstım.Of ya vakit gecirmek ne zormuş tahlil cikmadan oglen arasi girmis hastanede sıkıldım karsdaki avmye gideyim az dedim kizima bayramlik aldim minik kuzuma da kucucuk bi askili jile bitmistr diye ara kostrdum geldim artik ayakta zor duruyorum gucum kalmadı daha bi bucukta bitiyomus sinir oldum ya
Banada onbes gunde bi kadin gelio doguma yakin haftada bir gelmeye basliycak artk dogumdan snrada haftada bir devam etckAyy kizlar bibtemizlige basladim hem bayrama hem kisa temiz girim diye ama ev nasil girlenmis diplere girince ya bide mutfak dolaplarim beyaz benim cifle cifle anam agladi allahtan canlari esim sildi tulleri yikadik o asti halilarida yikamaya verdik banyo dolaplarinida komple sildim simdi bi herseyi cekip toz alip silmesi kaldi bitiyo ama bende bittim artik cocugun dogumuna yakin ocakta falan kadin alrim tek zor oluyo
Slm kızlar 20. Haftamıza girdik çok şükür.bu ara akıntıda artış oluyor gibi. Bu durumu yaşayan var mı acaba???
Azıcık yarım saatcik kalmış. Istersen avmye gidip kendine de bişiler bak canım zaman alışverişte çabuk ayaklarım liyorsun. Ya da oturup dinlen fazla enerjin gitmesin ama hastanede değilimişsin de çok güzel bir yerdeymişsin gibi düşün. Benim hayalim genelde başagtarlası ve hafif rüzgar. Sakinleştiriyor insanı. Bir ağacım var oraya gidip oturuyorum ileride yeşillikler içinde mavi bir nehir var
ben olsam orda hastanenın kantınıne yerlesmıs ne bulduysam yemıstım.
KIZLAR BU NE YA LCW Yİ TALAN ETMİŞLER Bİ PANTOLON YOKafedersiniz ama altıma giycek bişi kalmadı bide kurban bu bayram etek te giymem kurban kesilcek yere gidemem öle defactoya bakıcam bakalım bişi bulabilcem mi yandım ya vala bulamazsam eşortmanla geçirmeyi planlıyom bayramı :)
Benim kendi doktorum 0,4 ii diyo ordan kafam karisti zaten ben de test yapilmadan 0,4 le basladim
Ben 17 de yaptirdim ilkini simdi bide 23 de yaptircam 5 taneymis
5 doz olayı hayatı boyunca tetanoz aşısı olmayanlara yapılıyormuş. Ilkokulda ve lisede olduk diye hatırlıyorum ben. Niye illa hamileyken yapıcaz diye uğraşıyorlar ki beş dozu?
Kızlar bişi sorucam tetanos aşısı olanlar kaçıncı haftada yaptırdınız? Doktorum 23. Haftada yaptırabilirsin demişti ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?