2015 Şubat Anneleri

bende sağlı sollu yapıyorum geçen gece sağ kısım epey acıdı napalım dayanacağız
zaten kararsızım gitmek konusunda doktorda garanti veremeyiz deyince iyice tırstım bu defa böyle olsun bakalım

Bu zamana kadar doğru düzgün anne sözü dinlemedik zaten şimdi dinleyelim

Of ya vakit gecirmek ne zormuş tahlil cikmadan oglen arasi girmis hastanede sıkıldım karsdaki avmye gideyim az dedim kizima bayramlik aldim minik kuzuma da kucucuk bi askili jile bitmistr diye ara kostrdum geldim artik ayakta zor duruyorum gucum kalmadı daha bi bucukta bitiyomus sinir oldum ya

Azıcık yarım saatcik kalmış. Istersen avmye gidip kendine de bişiler bak canım zaman alışverişte çabuk geçiyor biliyorsun. Ya da oturup dinlen fazla enerjin gitmesin ama hastanede değilimişsin de çok güzel bir yerdeymişsin gibi düşün. Benim hayalim genelde başak tarlası ve hafif rüzgar. Sakinleştiriyor insanı. Bir ağacım var oraya gidip oturuyorum ileride yeşillikler içinde mavi bir nehir var

Bize öyle bir test yapılmadan 0.4ml verildi. Belki 0.38 değeri 0.4 için sınırda oldugundan 0.6 yı önermiştir Dr. Onlar daha iyi bilir canım.
Benim kendi doktorum 0,4 ii diyo ordan kafam karisti zaten ben de test yapilmadan 0,4 le basladim

Kızlar bişi sorucam tetanos aşısı olanlar kaçıncı haftada yaptırdınız? Doktorum 23. Haftada yaptırabilirsin demişti ama

ben olsam orda hastanenın kantınıne yerlesmıs ne bulduysam yemıstım.

Ayy kizlar bibtemizlige basladim hem bayrama hem kisa temiz girim diye ama ev nasil girlenmis diplere girince ya bide mutfak dolaplarim beyaz benim cifle cifle anam agladi allahtan canlari esim sildi tulleri yikadik o asti halilarida yikamaya verdik banyo dolaplarinida komple sildim simdi bi herseyi cekip toz alip silmesi kaldi bitiyo ama bende bittim artik cocugun dogumuna yakin ocakta falan kadin alrim tek zor oluyo

Banada onbes gunde bi kadin gelio doguma yakin haftada bir gelmeye basliycak artk dogumdan snrada haftada bir devam etck

Ay ne iyi olurdu oyle bi ortam gerci su an tek cezbeden eve varir varmaz yataga uzanmak gezemedm avm cok yordu beni anca kizanlara bakindim biseyler ayakarim sisti zorla yuruyunce dayanamadm cok cabuk yoruluyorum artik gerci hastayim diye de gucum olmyablr. Kiz senin mesajlar bi onbes dk goturuyor beni ne guzel enerjin var oyle motive ediveriyorsun hemen cok tesekkurler

böykkk balkonum harbi batmış ya anam toz toprak nerden geliyor bunlar bilmem yıkadım şimdi evi süpürüp birde toz alıcam bitmiştir temizlik falan oturdum dinleniyorum şuan. ne zorlandım ya bir balkonda. nefes nefes kalıyorum resmen yavrum hemen dinlenince başlıyor tepiklere. oda otur herhalde diyor :)

İpekyolda belinin iki yanı lastik pant buldum bayram için öneririm bi bakın kızlar cok rahat ya

Benim kendi doktorum 0,4 ii diyo ordan kafam karisti zaten ben de test yapilmadan 0,4 le basladim

0.6 diyen kim? Kendi doktorun seni daha iyi bilir canım onun dediğini yapmakta fayda var. 0.4 ml genel olarak kullanılıyor 0.6 çok pıhtılaşma varsa gerekli olabilir ama yine doktorun karar vericektir.

ay ben akşam size gördüğüm rüyayı anlatmadım dimi ömrümde ilk defa bu kadar güzel bir rüya gördüm. bebeğim doğmuş sağ göğsümü değil de sol göğsümü emdi nasıl süt geliyor biliyor musunuz. böyle bembeyaz yavrum da öyle tatlıydı ki. kucağıma aldım nasıl gülücükler atıyor. rabbim rüyada değil gerçekte de nasip etsin inşallah. ve sabah kalktığımda sol göğsüm sızladı. nasıl mutlu oldum yüzünü görünce merak ediyorum doğunca da aynı sima damı kalıcak.

5 doz olayı hayatı boyunca tetanoz aşısı olmayanlara yapılıyormuş. Ilkokulda ve lisede olduk diye hatırlıyorum ben. Niye illa hamileyken yapıcaz diye uğraşıyorlar ki beş dozu?

bana hiç demediler 5 doz falan. hemşire hayatında hiç oldun mu dedi evet dedim o zaman bu 2. doz dedi. bir daha da ne aşı için ne de başka bir şey için çağırdı.olmam ki zaten bir daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…