Ayy kizlar bibtemizlige basladim hem bayrama hem kisa temiz girim diye ama ev nasil girlenmis diplere girince ya bide mutfak dolaplarim beyaz benim cifle cifle anam agladi allahtan canlari esim sildi tulleri yikadik o asti halilarida yikamaya verdik banyo dolaplarinida komple sildim simdi bi herseyi cekip toz alip silmesi kaldi bitiyo ama bende bittim artik cocugun dogumuna yakin ocakta falan kadin alrim tek zor oluyo
İpekyolda belinin iki yanı lastik pant buldum bayram için öneririm bi bakın kızlar cok rahat ya
ben strese gırınce yıyorum. eskıden sıgara ıcerdım stres olunca. sımdı o yok mecbur yıyorum.Ay ne guldum esobam ya cok yasa sen zaten kan tahliliydi beklemydi derken acikmstm gifip hallettm o isi daha ne yiyim kız uyduruk kantin zati
Bünyeye göre değişiyor aslında..eğer sürekli 100 ün üzerindeyse,özelliklede efor sarfetmediğin halde yüksekse hep doktoruna söyle muhakkak..benim bugün 135 çıktı doktor çok şaşırdı,15 dk sonra bida ölçelim dedi onda da 115 çıktı.. Ama yorum almadan çıktık,sormak hiç aklıma gelmedi açıkçası. Çok mu yüksek :S
Bu farklı ya, kalın bel kısmı rahat, öbür dediklerinden ben de aldım giyemiyorum aynen kuzumO pantolonlar oturunca karnımı sıkıyor ben de pek almıyorum.
Ay ne iyi olurdu oyle bi ortamgerci su an tek cezbeden eve varir varmaz yataga uzanmak gezemedm avm cok yordu beni anca kizanlara bakindim biseyler ayakarim sisti zorla yuruyunce dayanamadm cok cabuk yoruluyorum artik gerci hastayim diye de gucum olmyablr. Kiz senin mesajlar bi onbes dk goturuyor beni ne guzel enerjin var oyle motive ediveriyorsun hemen cok tesekkurler
ben strese gırınce yıyorum. eskıden sıgara ıcerdım stres olunca. sımdı o yok mecbur yıyorum.
dun hastanede aksama kadar dünya para harcamısımdır yemek ıcın.
yenebilecek her seyı yedım.
kımısı de canı sıkkınken bır sey yiyemez mesela.
yemek dedımde daha öğle yemeği yemedim gıdıp yıyeyım barı.
Canım bişey Çekme kaldırma sakın, biraz toz kalsa bisey olmaz olsun :) eline sağlıkAyy kizlar bibtemizlige basladim hem bayrama hem kisa temiz girim diye ama ev nasil girlenmis diplere girince ya bide mutfak dolaplarim beyaz benim cifle cifle anam agladi allahtan canlari esim sildi tulleri yikadik o asti halilarida yikamaya verdik banyo dolaplarinida komple sildim simdi bi herseyi cekip toz alip silmesi kaldi bitiyo ama bende bittim artik cocugun dogumuna yakin ocakta falan kadin alrim tek zor oluyo
bana hiç demediler 5 doz falan. hemşire hayatında hiç oldun mu dedi evet dedim o zaman bu 2. doz dedi. bir daha da ne aşı için ne de başka bir şey için çağırdı.olmam ki zaten bir daha
Bu farklı ya, kalın bel kısmı rahat, öbür dediklerinden ben de aldım giyemiyorum aynen kuzum
ben ilk hamileliğimde uçağa binecektim doktora sordum binebilirsin dedi sonra bebeğim öldü uçakla alakası olmadığını bilmeme rağmen hala keşke binmeseydim diyorum birde herkese laf anlatmak zorunda kalıyosrun o da başka bir dertbende sağlı sollu yapıyorum geçen gece sağ kısım epey acıdı napalım dayanacağız
zaten kararsızım gitmek konusunda doktorda garanti veremeyiz deyince iyice tırstım bu defa böyle olsun bakalım
Remini atarmısın kayrolanın :)Ay kizcelerim bebisimin karyolasi gelicekaksam cok heyecanliyim bi sampuan bide puseti eksio kaldi sukur yikama yerlestirmeyi son bir aybkala yaparim bide benim eksiklerim var geceelik falan okdr
selam kızlar
benimki bir şey yaşayan varmı merak ediyorum biraz yorulursam biraz fazla yürürsem karnım çok sertleşiyor ve yumaşaması uzun sürüyor.basket topu gibi oluyor resmen bebeğin hareketlerini bile zor hissediyorum sertleşince.Bneim gibi olan varmı?
bendede oluyo canım o ya yatmayınca da geçmiyo sordum doktora yürümenden rahatsız oluyo oda yoruluyo geriliyo olabilir demiştiselam kızlar
benimki bir şey yaşayan varmı merak ediyorum biraz yorulursam biraz fazla yürürsem karnım çok sertleşiyor ve yumaşaması uzun sürüyor.basket topu gibi oluyor resmen bebeğin hareketlerini bile zor hissediyorum sertleşince.Bneim gibi olan varmı?
anladım cnm ister istemez endişeniyor insan yorulmaya gelmiyoruz artık demekkibenımde öle oluo ve kasıklara dogru agrı yapıo dra sordum. elle muayene ettı. fazla ayakta kalmamaya calıs. ayakta olunca 10 dk otur 10 dakka çalış öle yapmaya çalış dedi. bişi olmaz sadece sana ağrı verir dedi.
bendede oluyo canım o ya yatmayınca da geçmiyo sordum doktora yürümenden rahatsız oluyo oda yoruluyo geriliyo olabilir demişti
selam kızlar
selam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?