2015 Şubat Anneleri

benımde büyük 5 dıyınce bakıyorlar garıp garıp ama kımısı hıc anlamıyor kilodan zannediyor göbegı. alışkın degılım şişman göbekli olmaya.iri yapılıyım ama hiç göbeğim falan olması. yolda falan bakıyorum cıdden benım kadar gobegı olan ve hamıle olmayan ınsalarda varmış.
dünde hastanede başıma ne geldi. ameliyathanenin kapısında bekliyorum. orda teyzeler varlar.onlarda y.bakımda hastalarını bekliyorlar. gıttım yanlarına oturdum bır koku geldı. koklandım böyle. teyze dedı ne kokuyor dedım dolma. tutturdular yıyeceksın dıye. teşekkür edıyorum olmaz dıyorum bırakmıyorlar. bebek istermıs Allah korusun bır sey olur dedıler. korktum yedım. kendılerınde nıyetlıymıs oysakı. cok utandım.
ablam eşim gordu yerken bir sürü dalga gectıler. mılletın yemeklerıne mı goz diktin dıye.
sonra akşam ezanı okundu yıne eşim makara yapıyor gıt ıftarı kaçırma dıye.
siirtlilermış ben hayatımda o kadar lezzetlı bır yemek yememıstım. dua ettım bende hastalarına.

aslında ben gitmeye niyetliyim ama az önce annemi aradım bence gitme riske atma dedi durdu kafam karıştı valla...Kendi arabamızla gideceğiz o konuda rahat olur ama biri gitme yapma dedimi bütün hevesim kaçıyor..hayırlısı bakalım

Aynen Cnm Bende Öyle Normalde Beğenmediğim Şeyleri Yokluktan Giyer Oldum. Başka Seçenek Olmayınca Olanlarda Dünya Para Olunca Katlanıyorum Valla

ya sorma paçoz paçoz gelıyorum işe. bi tayt uydurdum resmen yapıstı ustume :) hamıle kıyafetlerıde baktıgım magazalarda cok pahalı gercekten. 150-160 tl vasat bir kota veremıyorum valla içim el vermıyor :) eskısı gıbı gıyınmeyı ozledım

aynen ben de ne giycem hiç bilmiyorum. 2 tane uzun hırkam var onlarla kışı atlatmayı planlıorum. bi tane pantalon almıştım lcw den 40 tl ye. bi tane daha alcam şimdi. son zamanlarda da bi elbise uydurabılırsam rahat olur aslında

aman aynen, bi pantolonum var onu yıkayıp giyiyorum 1 aydır , eşimde dalga geçiyor yıkadın mı pantolonunu diye : )) lcw den bakıyom tek siyah renk var kot alacaktım bedeni kalmamıştı başka renkler yok ki acaba bana mı denk gelmiyor, başka yerlerde çok pahalı gerçekten

benim de öle. siyah bi pantalon almıştım yıkayıp yıkayıp onu giyiyom hamile giyime para vermek gereksiz gelio nedense. ben de bakcam baska rengı var mı lcwde

Haklısın canım. Allah vicdan azabı yaşatmasın yanlış bişi yapıpda. Doktora sorunca gönlüm rahatlıyo vicdan azabı çekmiyorum en azından bişi yaparken.

Sizin oğluş da secdeci desene :) özel aracınızla gideceksen daha güvenli olabilir canım. Eğer özel aracınızla gideceksen git bence. Motivasyon olursun biraz mutlu olursun bayramı güzel geçirince.

KIZLAR BU NE YA LCW Yİ TALAN ETMİŞLER Bİ PANTOLON YOK afedersiniz ama altıma giycek bişi kalmadı bide kurban bu bayram etek te giymem kurban kesilcek yere gidemem öle defactoya bakıcam bakalım bişi bulabilcem mi yandım ya vala bulamazsam eşortmanla geçirmeyi planlıyom bayramı :)

sorma sanki günlerce midem boş kalmış gibi kalkıyorum hemen bir bardak süt içiyorum kahvaltı hazır olana kadar yoksa elim kolum tutmuyor
Hahaha aynen kıtlıktan çıktığımı düşünüyorum kahvaltı masasına oturunca :) cimcimem de çok nadir bir tık edip bırakıyor hareket etmeyi.

Merhaba Günaydın kizlar kalp çarpıntısi yaşayan var mı aranızda bazen cok hizli atıyor nefeste zorluk cekiyorum hemde durup dururken hareket etsem olabilir dicem ama yatarken oluyo neden olabilir
aynı sorun bende de var kalp sesimi duyuyorum özellikle uzanınca güm güm vuruyor. herhangi bir rahatsızlığım yok neden oldu anlamadım. ara ara nefesim daralıyor.

burda konusulmuştu sanki büyük beden hatunlar alıyormuş pantolonları falan rahat oluyor diye
defactoda pantolon vardı ben bi tene kaptım
bende göbek çok çıkmadı eşime diyorum 5. ay tehlikeli derler çıkmayan göbek bir sabah uynadıgında büyümüş olabilir diye bayrm sabahı olan kıyafetlerde olmazsa yandıım

vala bende ramazan davulu gibi bi göbek var :) o yüzden normalde 38 beden giyiyorum altlarda oluyo ama göbek olmuyo. :)

siz zayıfsınız belkı daha az hamıle kıyafetı olan seyler gıyıyorsunuzdur ama lcw de gordum bende. açık grı koyu grı cızgılı tunık. bayaa dızde boyu, kapalılarda pantolonla gıyebılır.
altına tayt ve böyle bol kenarlı botla denedım. benım gıbı tombıkte bıle güzel durdu.

bugün lcw bi daha gideyim arefe günü kalabalık olabilir yeni ürünler gelecek demişlerdi bakalım gelmişmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…