benımde büyük 5 dıyınce bakıyorlar garıp garıp ama kımısı hıc anlamıyor kilodan zannediyor göbegı. alışkın degılım şişman göbekli olmaya.iri yapılıyım ama hiç göbeğim falan olması. yolda falan bakıyorum cıdden benım kadar gobegı olan ve hamıle olmayan ınsalarda varmış.Ya Kızlar benim b12 geçen şubatta coşmuştu. Et çok severim deEn üst sınırın üstündeydi 800 falandı. Dün ölçtürdüm 400e düşmüş. Tabiki hala çok iyi ama o kadar et yememe ve o kadar yüksek olmasına rağmen yarıyarıya düşmüş. b12niz azsa mutlaka dışardan takviye alın..
Kandırma değil yaa 6 olalım biz. Göbüşüm çok büyüdü 5 diyince kendimi kötü hissediyodum. 6'da büyük göbüş daha normal galiba
neden 3 dedın . biz arttırıyoruz sen azaltıyorsun. elımden gelse sekız dıyecem ben.Ben soranlara üç diyodum ama bir arkadaşımı kandıramadım bana atıyosun en az beş aylık dedi
kasa denk getiriyorsundur setrleşmesi o yüzden sıkıp hafif yan yap o zaman hem çabuk giriyor iğne ucu hemde acımıyor. zaten biraz daha zaman geçsin göbek gerilicek yani benim gerilicek belli o yüzden koldan yapıcam biri tutucak ben sokucam iğneyi.anneler ah anneler hepsi aynı canım herşeyden evhamlanıyorlar. ama yola çıkmanın bir sıkıntısı olmaz sanırım nedeni ise kendi arabanla gidersen bol bol dinlenirsin.
Aynen Cnm Bende Öyle Normalde Beğenmediğim Şeyleri Yokluktan Giyer Oldum.Başka Seçenek Olmayınca Olanlarda Dünya Para Olunca Katlanıyorum Valla
Yok yok çekinmeyin kızlaR:) cok taTlıyız benceBende de bir çekinme başladı özellikle eşimin ailesine karşı. Bayramda gidicez diye sıkıntı yapıyorum gibi. Babacık iyidir ama bişi derse diye tırsıyorum
ya sorma paçoz paçoz gelıyorum işe. bi tayt uydurdum resmen yapıstı ustume :) hamıle kıyafetlerıde baktıgım magazalarda cok pahalı gercekten. 150-160 tl vasat bir kota veremıyorum valla içim el vermıyor :) eskısı gıbı gıyınmeyı ozledım
aman aynen, bi pantolonum var onu yıkayıp giyiyorum 1 aydır , eşimde dalga geçiyor yıkadın mı pantolonunu diye : )) lcw den bakıyom tek siyah renk var kot alacaktım bedeni kalmamıştı başka renkler yok ki acaba bana mı denk gelmiyor, başka yerlerde çok pahalı gerçekten
Haklısın canım. Allah vicdan azabı yaşatmasın yanlış bişi yapıpda. Doktora sorunca gönlüm rahatlıyo vicdan azabı çekmiyorum en azından bişi yaparken.canım anneler böyle içleri rahat etmez. benim 3 düşüğüm olduğu için ailem üstüme titrer hala. koca veya kayınvalidenin bu durumlar çok umrunda olmaz. ne olursa anneler düşünür sadece. göbeğimden iğne yaparken artık bırak şunu göbeğinden yapma bebeğe birşey olucak diyor düşün işte ufacık iğne zarar vericek diye korkuyor. ama doktorlar zaten aynı şeyleri söylüyor. belirttim ya kasap gibi doktorda var işinin ehli doktorda var. çoğu insan alttan ultrason yapılmadığı için erken doğum riskine giriyor. o korkulacak birşey değil. tam tersine en erken teşhis belli oluyor. hiç bir belirti vermeden rahim ağzı genişleyebiliyor buda sadece alttan ultrasonla belli oluyor.yani bazı şeyleri doktordan başka kimse iyi bilemez. önce allaha sonra doktorlarımıza emanet miniklerimiz.
Sizin oğluş da secdeci desene :) özel aracınızla gideceksen daha güvenli olabilir canım. Eğer özel aracınızla gideceksen git bence. Motivasyon olursun biraz mutlu olursun bayramı güzel geçirince.gözün aydın canım güzel haberlerle dönmüşsün
bizde ssabah gittik doktora oğlumuz yine yüzü koyun halde yatıyordu babamız diyor secde ediyor her defasında aynı posizyonda poposu yukarda dedi doktor güldük komik duruyordu sıpa..
Bİzde bayrama memleketlere gidebilirmiyiz diye sorduk 6 saatlik bir mesafe sıkıntı olur mu diye bebek gayet sağlıklı bendede bi kanama yada ağrı sızı yok zaten bu gibi durumlarda yasaklıyoruz ama anne kendini iyi hissetmezse çıkmasını istemiyoruz dedi..Şimdilik sıkıntı yok ama garantiside yok dedi..orda kaldık...hala kararsızlıgım geçmedi gitsek mi gitmesek mi? Annem çıkmayın diyor ama gurbette bayram hiç çekilmiyor bilemedim valla
Hahaha aynen kıtlıktan çıktığımı düşünüyorum kahvaltı masasına oturunca :) cimcimem de çok nadir bir tık edip bırakıyor hareket etmeyi.sorma sanki günlerce midem boş kalmış gibi kalkıyorum hemen bir bardak süt içiyorum kahvaltı hazır olana kadar yoksa elim kolum tutmuyor
aynı sorun bende de var kalp sesimi duyuyorum özellikle uzanınca güm güm vuruyor. herhangi bir rahatsızlığım yok neden oldu anlamadım. ara ara nefesim daralıyor.Merhaba Günaydın kizlar kalp çarpıntısi yaşayan var mı aranızda bazen cok hizli atıyor nefeste zorluk cekiyorum hemde durup dururken hareket etsem olabilir dicem ama yatarken oluyo neden olabilir
KIZLAR BU NE YA LCW Yİ TALAN ETMİŞLER Bİ PANTOLON YOKafedersiniz ama altıma giycek bişi kalmadı bide kurban bu bayram etek te giymem kurban kesilcek yere gidemem öle defactoya bakıcam bakalım bişi bulabilcem mi yandım ya vala bulamazsam eşortmanla geçirmeyi planlıyom bayramı :)
Sizin oğluş da secdeci desene :) özel aracınızla gideceksen daha güvenli olabilir canım. Eğer özel aracınızla gideceksen git bence. Motivasyon olursun biraz mutlu olursun bayramı güzel geçirince.
vala bende ramazan davulu gibi bi göbek var :) o yüzden normalde 38 beden giyiyorum altlarda oluyo ama göbek olmuyo. :)burda konusulmuştu sanki büyük beden hatunlar alıyormuş pantolonları falan rahat oluyor diye
defactoda pantolon vardı ben bi tene kaptım
bende göbek çok çıkmadı eşime diyorum 5. ay tehlikeli derler çıkmayan göbek bir sabah uynadıgında büyümüş olabilir diye bayrm sabahı olan kıyafetlerde olmazsa yandıım
cunku zanlı bu konularda bak sen demeden bılıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?