2015 Şubat Anneleri

neden oyle dıyorsun aılen mı uzakta?
bir de sakıncası yoksa nerelısın?
hoş bende bayramlardan bır sey anlamıyorum. hele ıkı bayramdır da hastamız var hıc anlamı olmuyor.

Yaw şu parabeni herşeye koymuyorlar mı sinir şeyler. Öksürük için annem nöbet şekeri ve beyaz şalgamı karıştırıp sulandıkça suyunu içirirdi. Nöbet şekeri zararlı mı bilmiyorum ama değilse belki iyi olabilir. Hem zaten antibiyotikler bir iki güne toparlamanı sağlar inşallah canım. Sen yine de bol bol dinlen.

kızlar defectoya bende bakındım ama dogru duzgun bıse yok lcw de bu sene boslamıs sankı kızımda daha cok sey bulmustum ben ondan kalanlarla ıdare ettım su zamana kadar... bırde C&A ya bakma ıstıyorum. aslkında ankarada secenek cok ama paralarıda cok gerek yok okadar seye.. ben devlet daıresınde calısıorum ama bızım gıyıme kımse karısmıyo o acıdan rahatım son aylarda hamılelere kot gıymeye bıle ızın verıolar :)bıde H&M guzel seyler var ımkanı olan bakıversın...

hadi ya :s vala en sonunda böle koca göbekli sexy vücudumla çıplak gezcem

Defactodan bir kot aldım acayip rahat. Hergün onu giyiyorum. Rengi de güzel koyu lacivert. Paçaları da dar inmiyor o yönden de sevdim. Yalnız biraz büyük almışım giydikçe daha da bollaştı

Bazen yeni bişiler gelince çok çeşit oluyor. Ama çabuk bitiyor ben defactodan tayt aldım topuksuz yarım Bot alayım bir de diyorum. Üstüne de bol bol kazaklar

Selam kizlar.coook uykum oluyor bu aralar.nescafe icsem 1 fincan birsey olur mu
benim işyirundiku arkadıyım hep içiyodu hamileyken ama ben içmemeye çalışıyorum mesela. sırf bu yüzden cafe ye gitmiyorum:)

dinlene dinlene iş yapmak bu olsa gerek bir odayı süpürüyorum oturuyorum kaldı 2 oda ha gayret bitiricem bugün. ay ne hassas oluyormuş insan hamilelikte. belim kopuyo beya. birde büyük süpürgeyle yapsam düşer kalırım neyse dinlendim gideyim bitireyim. offfff offf sırf yatak odası ve oturduğum oda çok toz oldu diye süpürüyorum yoksa bayramda evde durucağımdan değil. mana oldu azıcık bayram bana. yoksa hiç bir allahın kulu iş yaptıramazdı bana

se neguzel şimdiden yapıyosun bızım allaha sukur arıfeyıde tatıl yapmıslar da bende temızlık yapıcam cuma gunu. şimdiden sıkıntısı tuttu valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…