- 12 Ocak 2014
- 3.927
- 2.489
- 448
- 35
Benim doktorum da dün eşime grip aşısı ol sen başkasından mikrobu alıp karına ve çocuğuna bulaştırırsın bu hiç iyi olmaz dedi. Bana aşı ol demedi amaBenim dr.um tetanos ve grip asisi vurul dedi ben de vuruldum. Hatta grip asisini annem ve eşim için de yaptirsinlar dedi.
neden oyle dıyorsun aılen mı uzakta?bız dr a gıdemedıkbabamız ders arası hastaneye gıder dr olup olmadığına bakar sonuçları alırım demıstı..gıtmemıs ..cok kızdık sinirlendik zaten mutfak dolaplarını sıldım duvarlarını sıldım canım cıkmıs bır heyecan oglusu gorucez dıye hazırlamışım kendımı.. hepten tepem attı..zırlamaya yer arıyorum zaten su bayram yüzünden.. nefret edıyorum bayramlardan ..öpecek elın olmayınca bayram kıme bayram
he bıde temızlık yaparken belkı 50 sefer BAYRAM GELMIS NEYIME turkusunu dınledım..aman ne pıs kötü gun yaaa. azcık cay ıcıyım de beynime kan gıtsın barı
canım güle güle kullan allah rahat uykular versin bebişine :)Canim benim karyola bu sekilde ileride oda takimi alicagim icin bu yeterli s8mdilik bu arada netteki resim bu temizleyip yerlestirdikten sonra tekrar koyarim
Benimkide suan 2 hafta önde gözüküyor doktora sordum önden giden bebekten korkmayiz dedi 1 hafta yanilma payida olabilir ultrasonda dedi :) yardıra yardira gelcek aslanim heralde
Sadece Grip vb olsa hic sorun degil cekerim dayanirim sonuna kadar da gecmeyen surekli bunyeyi dusuren bisey olunca ki kanda da enfeksiyon cikti o bebise daha zarar yerleşip arttikca mecbur ALlaha siginip icicem bisekilde ayakta kalablmem lazım saglikli bi oksijen alimim bile yok su an
Bal limon zencefil ihlamur devamli yapiyorum karabiberi deniim bi de.kudret nari bulunur da ondaki bisey dozu kacinca ciddi tehlikeli diye biliyorum o yuzden o riski alamam sanirim tavsiyeler icin tesekkurler canim
Gebelik kategorisi uygun Olanlar var canim zorunlu olunca kkullanılıyor Enfeksiyon daha zararli cunku
tarifin salepe benziyor sanki bogazi yumusatiyor diye cok icerim salep ben de.surupta alkol var mi anlamadm ama paraben var zaten kafadan ele beni diyorsorbitol metil ve probi paraben sodyum sitrat da yaziyor
Kızlar Bişey Sorcam Dün Kontrolde Doktor 19+3 - Kilo 300 Gr - Boy 21 Cm Şimdi Netten Baktım Haftalık Gebelik Takibine 14-15 Cm Boy 240-260 Gr Kilo Yazıyo Bizim Kız İri Cüsselimi Olcak Acep
hadi ya :s vala en sonunda böle koca göbekli sexy vücudumla çıplak gezcem
Osmangazide oturuyorum bende :)bende darıcadayım ıstasyonda oturuyorum sen nerdesın ?
herzaman beklerım kıme yedırcem onca seyı
kızlar defectoya bende bakındım ama dogru duzgun bıse yok lcw de bu sene boslamıs sankı kızımda daha cok sey bulmustum ben ondan kalanlarla ıdare ettım su zamana kadar... bırde C&A ya bakma ıstıyorum. aslkında ankarada secenek cok ama paralarıda cok gerek yok okadar seye.. ben devlet daıresınde calısıorum ama bızım gıyıme kımse karısmıyo o acıdan rahatım son aylarda hamılelere kot gıymeye bıle ızın verıolar :)bıde H&M guzel seyler var ımkanı olan bakıversın...
Canim 18 mayis son adet tarihim seninde o civardadir sanirimSenle Tahmini Tarihlerimiz Aynı Senin Son Adet Tarihin Ne Cnm ?
boşver bizde büyücez nasılsa :)Defactodan bir kot aldım acayip rahat. Hergün onu giyiyorum. Rengi de güzel koyu lacivert. Paçaları da dar inmiyor o yönden de sevdim. Yalnız biraz büyük almışım giydikçe daha da bollaştı
Sagol canim butun bebislere insallahcanım güle güle kullan allah rahat uykular versin bebişine :)
Bende bayramdan snra odasini yapicam..kuzucuk iyi uyusun yatagindaSagol canim butun bebislere insallah
benim işyirundiku arkadıyım hep içiyodu hamileyken ama ben içmemeye çalışıyorum mesela. sırf bu yüzden cafe ye gitmiyorum:)Selam kizlar.coook uykum oluyor bu aralar.nescafe icsem 1 fincan birsey olur mu
hadi ya :s vala en sonunda böle koca göbekli sexy vücudumla çıplak gezcem
dinlene dinlene iş yapmak bu olsa gerekbir odayı süpürüyorum oturuyorum kaldı 2 oda ha gayret bitiricem bugün. ay ne hassas oluyormuş insan hamilelikte. belim kopuyo beya. birde büyük süpürgeyle yapsam düşer kalırım neyse dinlendim gideyim bitireyim. offfff offf sırf yatak odası ve oturduğum oda çok toz oldu diye süpürüyorum yoksa bayramda evde durucağımdan değil. mana oldu azıcık bayram bana. yoksa hiç bir allahın kulu iş yaptıramazdı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?