Ayy sonunda evdeyim ayaklarimi diktim hemen nasıl agriyor
kanimda enfeksiyon cikti ondan gecmiyormus bu zikkim bi de alerjik zemin var zaten oy oy antıbıyotık verdi onbes gun sonra yine tahlil istedi duruma göre igne vereblrm dedi inşallah iyi gelir istemesem de kacsam da bu antibiyotigin esigine geliyorum yine busekilde rabbim evladimi korusunbi de öksürük surubu verdi balgam sokucu sanrm ama onu kullnmak istemiyorum masum olmadgni düşünüyorum oksuruk suruplarinn normlde de kullnmam icime sinmedi ama yine de bilemedm siz ne düşünüyorsunuz bu konuda canlar affedersnz yogun geniz akintisi ve bogazda yapisik balgam var nefes aldrmiyorlar
zaten kahve tarzı şeyleri sevmiyordum. şimdi hiç içmem bende kolaya dayanamıyorum ha içmiyorum bıraktım ama bazen sofrada görürsem azıcık eşiminkinden bir yudum alıyorum nefsimi köreltmek için. çok aşırıya kaçmamak lazım.aman doğursakta rahatlasakherşey yasak yasak olan herşeyde güzel
yahu antibiyotik zararlı deil mi bebege
aman aynen, bi pantolonum var onu yıkayıp giyiyorum 1 aydır , eşimde dalga geçiyor yıkadın mı pantolonunu diye : )) lcw den bakıyom tek siyah renk var kot alacaktım bedeni kalmamıştı başka renkler yok ki acaba bana mı denk gelmiyor, başka yerlerde çok pahalı gerçekten
KIZLAR BU NE YA LCW Yİ TALAN ETMİŞLER Bİ PANTOLON YOKafedersiniz ama altıma giycek bişi kalmadı bide kurban bu bayram etek te giymem kurban kesilcek yere gidemem öle defactoya bakıcam bakalım bişi bulabilcem mi yandım ya vala bulamazsam eşortmanla geçirmeyi planlıyom bayramı :)
nem pek bılgılı degılım ama hastalıktan cok korkuyorum. sonuçta senın ıcınde ve sen hasta ısen o da etkılenıyor. ilaç zararlıdır belkı ama hastalıkta zararlı.
bende pasiflora içmem dedım ama mecbur kalınca ıctım. yoksa uykusuzluktan stresten ayakta duracak gucum kalmıyor.
canım hemen bal limon azda olsa karabiber iki kaşık at ağzına söktürüyor balgamı ben ilaç kulanmam kışın bile böle yapıyorum veya kudret narı ama onu iyi yapmış biri olması lazım
yahu antibiyotik zararlı deil mi bebege
Süt şeker nişastayı mama yapar gibi pişirip hafif sıcak yiyince boğaza ve balyama çok iyi geliyor. Öksürük şurubunda alkol var mı? Varsa içmemek daha iyi. Mercimek çorbası yanında çiğ soğan ye. Çorbada da soğan olsun. Doğal antibiyotik. En çok da dinlen canım.
zaten kahve tarzı şeyleri sevmiyordum. şimdi hiç içmem bende kolaya dayanamıyorum ha içmiyorum bıraktım ama bazen sofrada görürsem azıcık eşiminkinden bir yudum alıyorum nefsimi köreltmek için. çok aşırıya kaçmamak lazım.aman doğursakta rahatlasakherşey yasak yasak olan herşeyde güzel
Herkese yeniden merhaba... Hamileliğimi ilk öğrendiğimde yazmistim buraya ama sonra çok fazla giremedigim için yazamadim ama zaman zaman takip ettim sayfalar inanılmaz gizli akiyor maşallah diyeyim :) bende sonunda cinsiyetini ogrendim yavrumun ve kizimiz olacak insallahh
bende darıcadayım ıstasyonda oturuyorum sen nerdesın ?cnm ben darıcada yaşıyorum, benim bi yakınım terzi hep ona diktiriyorum tesettürlü oldugum için hiçbiryerde düzgün hamile kıyafetleri bulamadım çok uygun fiyata yaptırıyorum, ölçülerimi veriyorum tavsiye ederm, bol rahat oluyor
herzaman beklerım kıme yedırcem onca seyıSarma mı Allah siz nerede oturuyorduz canım bir Bayram kutlamaya gelsek
Kızlar Bişey Sorcam Dün Kontrolde Doktor 19+3 - Kilo 300 Gr - Boy 21 Cm Şimdi Netten Baktım Haftalık Gebelik Takibine 14-15 Cm Boy 240-260 Gr Kilo Yazıyo Bizim Kız İri Cüsselimi Olcak Acep
Bir de sadece kahvede yokmuş başka içeceklerde de varmış hatta çikolatada. Çikolatayı sütlü yersek miktar daha az gibi.
İşte içeceklerdeki kafein oranı...
Filtre kahve 1 fincan 135-200 mg
Espresso 1 fincan 100 mg
Cappuccino 1 fincan 100 mg
Hazır kahve 150 cc 57 mg
Türk kahvesi 1 fincan 57 mg
Dekafeine kahve 150 cc 5 mg
Demleme çay 175 cc 20 - 110 mg
Ice Tea 330 cc 70 mg
Hazır çay 200 cc 30 mg
Kola 1 Kutu 30 - 56 mg
Diyet Kola 1 Kutu 38 - 45 mg
Kola dışı meşrubat 1 Kutu 50 mg civarı
Meyveli gazoz 1 Kutu 0 mg
Çikolata 60 gram 10 - 50 mg
100 gr sütlü çikolatada kafein miktarı 20 mg
Balkn cam acik surekli canim havalandiriyorumCanım cifi kullanırken mutlaka ortamı havalandır olur mu? Amonyak var içinde.
Benimkide suan 2 hafta önde gözüküyor doktora sordum önden giden bebekten korkmayiz dedi 1 hafta yanilma payida olabilir ultrasonda dedi :) yardıra yardira gelcek aslanim heraldeonlar en alt sınır canım.önemli olan boy kilo değil bebeğin kafa gelişimi ve göbek çevresi boyu. bizimde aynı şekilde 10 gün önde çıkıyor ölçümleri ama kafa çevresi ve göbek çevresi haftasından 1 gün önde çıkıyor. bana doktor bunlar önemli demişti. ee tabi birde siz boylu iseniz bebeğinizde uzun boylu olması normal :)
hadi ya :s vala en sonunda böle koca göbekli sexy vücudumla çıplak gezcemdefactodan umudu kes cnm ben hıc bırsey bulamadım
Canim benim karyola bu sekilde ileride oda takimi alicagim icin bu yeterli s8mdilik bu arada netteki resim bu temizleyip yerlestirdikten sonra tekrar koyarimRemini atarmısın kayrolanın :)
0,4 diyen benim doktorum,0,6 diyen ayrıntılıyı yapan perinatolog0.6 diyen kim? Kendi doktorun seni daha iyi bilir canım onun dediğini yapmakta fayda var. 0.4 ml genel olarak kullanılıyor 0.6 çok pıhtılaşma varsa gerekli olabilir ama yine doktorun karar vericektir.
Ne güzel bak diretmiyo senin dr.daGüvenmek çok önemli zaten canım. İçini rahatlatıyor bir de. Benim doktorum da tetanosu olma dedi az önce2006da olmuşum aşıyı dedim sekiz yıl olmuş on yıla kadar koruyuculuğu var olma dedi
onlar en alt sınır canım.önemli olan boy kilo değil bebeğin kafa gelişimi ve göbek çevresi boyu. bizimde aynı şekilde 10 gün önde çıkıyor ölçümleri ama kafa çevresi ve göbek çevresi haftasından 1 gün önde çıkıyor. bana doktor bunlar önemli demişti. ee tabi birde siz boylu iseniz bebeğinizde uzun boylu olması normal :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?