2015 Şubat Anneleri

Süt şeker nişastayı mama yapar gibi pişirip hafif sıcak yiyince boğaza ve balyama çok iyi geliyor. Öksürük şurubunda alkol var mı? Varsa içmemek daha iyi. Mercimek çorbası yanında çiğ soğan ye. Çorbada da soğan olsun. Doğal antibiyotik. En çok da dinlen canım.

Bir de sadece kahvede yokmuş başka içeceklerde de varmış hatta çikolatada. Çikolatayı sütlü yersek miktar daha az gibi.

İşte içeceklerdeki kafein oranı...
Filtre kahve 1 fincan 135-200 mg
Espresso 1 fincan 100 mg
Cappuccino 1 fincan 100 mg
Hazır kahve 150 cc 57 mg
Türk kahvesi 1 fincan 57 mg
Dekafeine kahve 150 cc 5 mg
Demleme çay 175 cc 20 - 110 mg
Ice Tea 330 cc 70 mg
Hazır çay 200 cc 30 mg
Kola 1 Kutu 30 - 56 mg
Diyet Kola 1 Kutu 38 - 45 mg
Kola dışı meşrubat 1 Kutu 50 mg civarı
Meyveli gazoz 1 Kutu 0 mg
Çikolata 60 gram 10 - 50 mg
100 gr sütlü çikolatada kafein miktarı 20 mg

bizim burdakılerde var cnm normal kot rengi olanlarda. olmadı netten sipariş edebılırsın. eger olmazsa iade edebılıyosun yada magazadan degısıklık yapabılıyosun

defactodan umudu kes cnm ben hıc bırsey bulamadım

Sadece Grip vb olsa hic sorun degil cekerim dayanirim sonuna kadar da gecmeyen surekli bunyeyi dusuren bisey olunca ki kanda da enfeksiyon cikti o bebise daha zarar yerleşip arttikca mecbur ALlaha siginip icicem bisekilde ayakta kalablmem lazım saglikli bi oksijen alimim bile yok su an

canım hemen bal limon azda olsa karabiber iki kaşık at ağzına söktürüyor balgamı ben ilaç kulanmam kışın bile böle yapıyorum veya kudret narı ama onu iyi yapmış biri olması lazım

Bal limon zencefil ihlamur devamli yapiyorum karabiberi deniim bi de.kudret nari bulunur da ondaki bisey dozu kacinca ciddi tehlikeli diye biliyorum o yuzden o riski alamam sanirim tavsiyeler icin tesekkurler canim

yahu antibiyotik zararlı deil mi bebege

Gebelik kategorisi uygun Olanlar var canim zorunlu olunca kkullanılıyor Enfeksiyon daha zararli cunku

tarifin salepe benziyor sanki bogazi yumusatiyor diye cok icerim salep ben de.surupta alkol var mi anlamadm ama paraben var zaten kafadan ele beni diyor sorbitol metil ve probi paraben sodyum sitrat da yaziyor

Kolaya arada ben de dadayanamıyorum Dedigin cok dogru yasaklar hep cazip geliyor :)

hayirli olsun kizlarimiz kac etti acaba :)

bız dr a gıdemedık babamız ders arası hastaneye gıder dr olup olmadığına bakar sonuçları alırım demıstı..gıtmemıs ..cok kızdık sinirlendik zaten mutfak dolaplarını sıldım duvarlarını sıldım canım cıkmıs bır heyecan oglusu gorucez dıye hazırlamışım kendımı.. hepten tepem attı..zırlamaya yer arıyorum zaten su bayram yüzünden.. nefret edıyorum bayramlardan ..öpecek elın olmayınca bayram kıme bayram
he bıde temızlık yaparken belkı 50 sefer BAYRAM GELMIS NEYIME turkusunu dınledım..aman ne pıs kötü gun yaaa. azcık cay ıcıyım de beynime kan gıtsın barı

Kızlar Bişey Sorcam Dün Kontrolde Doktor 19+3 - Kilo 300 Gr - Boy 21 Cm Şimdi Netten Baktım Haftalık Gebelik Takibine 14-15 Cm Boy 240-260 Gr Kilo Yazıyo Bizim Kız İri Cüsselimi Olcak Acep

bende darıcadayım ıstasyonda oturuyorum sen nerdesın ?
Sarma mı Allah siz nerede oturuyorduz canım bir Bayram kutlamaya gelsek
herzaman beklerım kıme yedırcem onca seyı

Kızlar Bişey Sorcam Dün Kontrolde Doktor 19+3 - Kilo 300 Gr - Boy 21 Cm Şimdi Netten Baktım Haftalık Gebelik Takibine 14-15 Cm Boy 240-260 Gr Kilo Yazıyo Bizim Kız İri Cüsselimi Olcak Acep

onlar en alt sınır canım.önemli olan boy kilo değil bebeğin kafa gelişimi ve göbek çevresi boyu. bizimde aynı şekilde 10 gün önde çıkıyor ölçümleri ama kafa çevresi ve göbek çevresi haftasından 1 gün önde çıkıyor. bana doktor bunlar önemli demişti. ee tabi birde siz boylu iseniz bebeğinizde uzun boylu olması normal :)

anam nelerde varmış böyle kafein çaya bak uçmuş resmen ben zaten çay sevmem en açığından içerim içsem de. ama arada şu soğuk çaylardan içiyordum en iyisi ondan da vazgeçmek. geriye ne kaldı ki çikolata da en az var ama oda sütlü olandan.valla bazen günde 1 çikolata tüketiyorum bazende hiç yemiyorum. aman şu güzelim şeylere bak ya hepside kafeinli içim acıdı şimdi sabır sabır az kaldı kolaya gömülücem doğurunca

Benimkide suan 2 hafta önde gözüküyor doktora sordum önden giden bebekten korkmayiz dedi 1 hafta yanilma payida olabilir ultrasonda dedi :) yardıra yardira gelcek aslanim heralde

0.6 diyen kim? Kendi doktorun seni daha iyi bilir canım onun dediğini yapmakta fayda var. 0.4 ml genel olarak kullanılıyor 0.6 çok pıhtılaşma varsa gerekli olabilir ama yine doktorun karar vericektir.
0,4 diyen benim doktorum,0,6 diyen ayrıntılıyı yapan perinatolog

Aynen Canım Ben 1,70 Boy Babasıda 1,85 Fizik Olarakda Öle Çıtı Pıtı Değiliz Maşallahımız Var Yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…