2015 Şubat Anneleri

oh sen bititirsin vala benim halılar geldi yıkamadan mis gibi olmuş ama gel geleim diğer temizlik var eşim elektrik süpürgesi tutcak cuma günü bende sadece toz alcam (viledayıda ona kakaladım ) yapcak bişi yok hayat müşterek bu çocuk ne sütçüden ne tüpçüden

insanların sokakta yada mağazalarda ellerinde bir şeyler yiyerek gezmelerinden nefret ediyorum. biz çocukken sokakta bir şeyler yemenin ayıp olduğu biri görürse canı ister alamazsa günah olduğu öğretildi. bu ne yaa şimdi, çoluk çocuğu geçtim koca koca adamlar kadınlar ellerinde yiyecekle dolaşıyorlar birde utanmak sıkılmakta yok hapur hupur götürüyorlar, onlara heeeeyyyy hamile var diye çemkirmek istiyorum hadi oturduğum yerden göbeğim belli olmuyor olabilir ama biraz saygı yaaa sadece hamileler yok bunun çocuğu var, yaşlısı var, durumu olmayanı var. Bu halimle bile canım bir şey isterse paket yapıp eve götürüyorum Allah sokakta bir şey yedirtmek zorunda bırakmasın karşındaki insanın senin suratına bakıp yutkunması çok kötü bir şey.....

baya gerilerden gelip okuyorum yazılarınızı, ne güzel bi grup olduk herkes herşeyi yazıyor
işte son 15 dkm çok uykum gelse biran önce eve gitmek istioruumm... bide inanılmaz midem yanıyor, boğazımdan ağzıma sanki asit çıktığını hissediorum
bu arada aranızda hiç idil babyden ürün alan varmı? ben geçen hafta 5 parçalık hastane seti aldım kadife çok hoşuma gitti, yumuşacıkcı

Bende bayramdan snra odasini yapicam..kuzucuk iyi uyusun yataginda
Canim ben bir yasindan sonra ayircam odasini yada duruma gore degisir ama simdilik bu karyolada baya yatar diye dusundum oda yapicagim icin sonrasinda fazla bisey almak istemedim

kızlar yardım lütfen unnado da 12'li ağız silme mendilleri 20 lira, 6'lı eldiven 6 lira birde şapka var o da 6 lira pahalı mı fiyatları?

kızlar yardım lütfen unnado da 12'li ağız silme mendilleri 20 lira, 6'lı eldiven 6 lira birde şapka var o da 6 lira pahalı mı fiyatları?
Aynılarını Bende Aldım Canım Bide Hamile Eteği Aldım Hepsine 60 Tl Verdim. Kargom Dün Geldi Hatta Bence İyi Ama Sen Bilirsin.

hıı benim kocama da söylesene bunu çocuk onun ama süpürge yapmak tarzı değilmiş. bende yapmıyordum aslında ama gerçekten batmış oturduğum oda. toz olmuş her yer. şimdi sadece yatak odam kaldı mutfağın yerini falan sildim. misafir odamda bitti. öyle halı perde cam işlerini yapmıyorum yapmam onlar doğuma yakın kız kardeşimle annem gelicek öyle yapıcaz. şöyle dıştan temiz görünse yeter

Bende tehtitle yaptırıyom vala

ağız silme mendilleri iyiymiş. ama 6 tane eldiveni ne yapıcan şimdiki çocuklar gözlerini açtımı dünyaya o eldiveni tutmuyorlar yine de sen bilirsin tabi ama şapka al derim kafaya takmaya iyi oluyor. birde kış olduğu için bol bol takarsın. bende şapka alıcam rengarenk

Iyi aksamlar kizlar. Okudum okudum yazamadim. Grip oglandan bana gecti ama ben daha kotu oldum. Bir oksuruk var aman aman. Bebis hopluyor yazik. Iki gun rapor aldm bayram icin aldm zannetcekler diye icim rahat degil.
Bayram alisverisleri temizlikleri konusulmus masallah size. Temizlige kadin geliyor cocuk da olunca aman pis dursun denmiyor yoksa gurbette gelen giden yok dursun pis ben umursamam ama cocuk giriyor olmadik koseye toz toplauip cikiyor igrennc
Bir de yola gidicez dr iki saatte bir yarim saat mola dedi. Yol bitmez bu sekilde de ama napalim

Merhaba Kızlar bizde bugün kontrole gittik şükürler olsun sağlıklı kuzumuz ama sürpriz yaptı bize 13. haftadan beri kız beklerken 21. Haftada oluşumuzun geldiğini öğrendik Allah'tan çok alışveriş yapmamıştık:))

Ah ah herkeste o edep olsa kuzum

Canim buyuk kizimin hemen hemen herseyi idil babydendi kalitesi kumasi herseyi cok guzel hepsi yepyeni duruyor yikanmya ragmen biseycik olmadi bu kizima da nasip olcak insallah kesinlikle tavsiye ederim

Cok cok gecmis olsun xanim bi toprlanamadik yol beni de dysunduruyor simdiden hele hasta halde poff bi de istanbula gecmeden ilk gun kv ugraycaz ki iki yildir gitmiyorum nsl bi cendereye gidiyom mechul

aaaa sok sok sok nasil sasrmissndr hayirki olsun xanim evlat herturlu bixim

bitirdim ben bitirdim. ama bende bittim belim ağrıyor şimdi gidip bir duş almalıyım azıcık dinlenmek için oturdum. yarın akşam da çarşıya çıkıp hayat sana waikiki vay vay yapıp kendime pantolon alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…