2015 Şubat Anneleri

Bünyeye göre değişiyor aslında..eğer sürekli 100 ün üzerindeyse,özelliklede efor sarfetmediğin halde yüksekse hep doktoruna söyle muhakkak..
Kocaeliliyim ben,fethiye caddesindeki colins in karşısındaki sokakta hamile giyim mağazası vardı,oraya bak istersen,bir de öztalay pasajındaki mağazalara..

Hiç bilmiyorumki... Açıkçası ilk ölçtüğünde de hiç efor falan sarfetmemiştim. Doktor çok şaşırdı o yüzden. 15 dk boyunca hiç birşey yapmadan oturdum onda da yüksek çıktı. Ama eşimin acelesi olduğu için doktora görünmedik :110:
Her ikisinede yarın bakıyım , çok teşekkür ederim. Çünkü Defacto ve LCW de hiç birşey bulamıyorum :KK43:

Cnm arada banada oluyo mide yanmasına ilik sut iyi gelio
mide yanmasını ne yazıkki ben aylardır yaşıyorum ona alıştım gibide kaburgalarım da batmaya başlayınca acaba içerde yanlış bişeyler mi oluyor diye düşünmeye başladım :((

İiyi akşamlar kızlar hasta olanlara tavsiyem 1 cay bardagı ılık suya 1 kaşık bal biraz zencefil limon ve cay kaşıgı ucuyla karabiber.ben cok kötüydüm sadece 3 kere yaptım bu karışımı gecti.ablam hamileyken doktoru söylemiş onada.sağlıcakla kalın

5 doz olayı hayatı boyunca tetanoz aşısı olmayanlara yapılıyormuş. Ilkokulda ve lisede olduk diye hatırlıyorum ben. Niye illa hamileyken yapıcaz diye uğraşıyorlar ki beş dozu?
Valla bi oluomusun bidaha olmuomusun bana duzenli olman lazim bidaha gebe kalirsan en baştan baslarlar dedi

:KK12::KK12:hamile olmayanlarda alıyor ondan çabucak bitiyor ben bikere gittim pantolon almak için bir baktım hamile reyonunda hep koca koca kadınlar. :KK12::KK12: ondan kalmıyor. zaten hamile kadın en fazla bir tane alır kıyamaz yani para vermeye. bende bir tane pantolonu yıkayıp yıkayıp giyiyorum rengi soldu vallahi. aslında almayı düşünmüyordum ama oda sıkmaya başladı. mecburen alıcam. olmadı defacto filan gezerim. çarşıdaki lcw çok kalabalık oluyor bide burda.nasl bulucam bilmem amannn hayat bize waikiki vay vay ne yapalım :KK48:
Gerçekten hep Teyzeler. Hamile.rekoru başında. Neden acep. Bazıları zayıf teyze ama yinede bakıyorlar

bitirdim ben bitirdim. ama bende bittim :confused::confused::confused: belim ağrıyor şimdi gidip bir duş almalıyım azıcık dinlenmek için oturdum. :rolleyes::rolleyes: yarın akşam da çarşıya çıkıp hayat sana waikiki vay vay yapıp kendime pantolon alayım :KK8::KK8:
Valla 41 kere masallah pek ozendim benim temizlik bi kenara dursun bi de daginik isten gelince hiccc halim kalmiyo

Kızlar önceden her gün nescafe ve double espresso kullanan hayatı kahve olan birisi olarak şu birkaç ay kafein almayın (Türk kahvesi dahil) derim. Nedenini aşağıya bir bölüm kopyalıyorum

Kafeinli içecekler gebelikte bilerek veya bilmeden sık olarak kullanılmaktadır. Kafein içeceklerle alındığında hızla vücuda geçmekte ve plasenta aracılığı ile bebeğe gitmektedir. Vücuda 200 mg kafein alındığında bebeğe kan gönderen plasentanın içindeki akım % 25 azalmaktadır, kafein de bebeğe geçmektedir. Burada önemli bir sorun kafeini metabolizmasında gerekli enzimler annede bulunur iken plasenta ve bebekte bulunmayışıdır, bu yüzden yıkılamayan kafein bebekte daha yüksek düzeylerde bulunabilmektedir. Annenin metabolik özellikleri bebeğe geçen kafein miktarını etkilememektedir, kafeini hızlı metabolize ederek yıkan bir vücut ile geç metabolize eden bir anne aynı miktarda kafeini alsa da bebeklerine geçen kafein miktarı değişik olmaktadır. Uzun zamandan beri kafein alan anne adaylarının bebeklerinde gelişme geriliği görüldüğü bilinmektedir. Ne kadar kafeinin alımı ne ölçüde bebekte gelişme geriliği yaptığı sorusu cevaplanması zor bir sorudur, zira burada annenin bireysel metabolik faktörleri, çevresel ve genetik faktörlerinin değişken olması net bir cevap vermeyi zorlaştırmaktadır.
Cok gzel bi bilgiydi arkadasım , daha ağzıma sürmem , doktor içebilirsn demişti ama lazım değil

Cok gzel bi bilgiydi arkadasım , daha ağzıma sürmem , doktor içebilirsn demişti ama lazım değil

Ben haftada iki gün çikolata yiyorum. Onda da kafein var ama kahveye göre az. Çikolata yiyen annelerin bebişleri mutlu oluyormuş. Hem bir de antioksidan.

Anacim hepimiz dokuluyoruz bende bi atlatamadim hele su oksuruk yokmu balgamda cikaramiyorum cigerim cikicak gibi sanki kziminda hafif burnu akmaya basladi yandim ki ne yandim allah hepimize acil sifalar versin insallah

Canim benim karyola bu sekilde ileride oda takimi alicagim icin bu yeterli s8mdilik bu arada netteki resim bu temizleyip yerlestirdikten sonra tekrar koyarim
Park yatak alıyo herkes ama ben hiç srvmiyorum bende böyle alcam sade beyazını,güle güle kullanın canm

selam kızlar.valla bugün öldüm bittim kızıma oda almıştık ama yataklarını almamıştık.o mağaza bu mağaza derken ayaklarım şişmiş.şu oğlanın eksiklerinide bir an önce tesbit edip halletmem lazım.şimdiden bu kadar çabuk pert oluyorum son aylara bırkamamam lazım.

benim eteklerim oluyo geçende pazardan bi gömlek almıştım pitikareli önden pileli bayrama sıkıntı yok.sonrası Allah kerim..

Canım uyuşmayı sormuştun sanırım bir ara. Doktora sordum bende de oluyordu. Karpal tünel sendromu dedi. Vucuttaki ödem bileklerde özellikle el bileklerinde sinir sıkışması yapıyormuş. O da uyuşma yapıyormuş. Yataktan uyAndığımızda yattığımız taraftaki uyuşma bundanmış. El istirahati gerekirmiş yormıcakmışız. Magnezyum falan vermedi.
Evet ben de gittim fizik tedavi uzmanina en sonunda. Karpal tunel sendromu cikti. Masa basi calisiyorum pc kullaniyorum cok onun da etkisi varmis. Cesitli masajlar verdi bir de kan tahlili yapti. Sonuclarini yarin alacam bakalim..

Valla bi oluomusun bidaha olmuomusun bana duzenli olman lazim bidaha gebe kalirsan en baştan baslarlar dedi
5 dozu toplam 2,5 yilda tamamliyorsun ve seni menopoaz kadar koruyor. Bence gerekli hastanede ameliyatta herhangi bir komplikasyon olsun istemem. Gerekli olmasaydi dr.lar yaptirin demezdi.

Back
X