2015 Şubat Anneleri

hemde ne korkmak canım
eskiden olsa kurtuldum der geçerdim
inan kendimi değil bebeğimi düşünüyorum dünden beri

birde az önce bir haber okudum bizim burada bir kadın doğum sırasında fenalaşmış
1 gün olmuş doğum yapalı ve 10 gündür kendisi yoğun bakımdaymış
dün vefat etmiş
10 günlük kızının kokusunu bile duyamadı diyordu
daha 26 yaşında
çok etkilendim :KK61:

Canım böyle haberler okuma :( senin başından dün büyük bişey geçti zaten güzel bişiler komik bişiler izle yaa. Bizim hissettiklerimiz bebişe gidiyormuş hadi gülümse de mutlu olsun bebiş.

Annem yapmisti bana da kenarlarini oyalamisti cok kullandk. Hala oglanin burnu akinca o mendillerle siliyorum burnu yara oluyor selpakla. Bir dr havlu icine kes bu bezden. Bebegin ilk suyunu aliyor bezi giydirmeye baslamadan aliyorsun usumuyor. Cok sertse olmaz ama bi yika yumusayacak mi.

ne biliyim bence sert yani bebek kullanımı için onların teni çok narin , gazlı bezin biraz daha sıkı örülmüşü sanki , çok anlamam bu kumaş işlerinden yıkayınca belli olacak artık

annemi de çok kıskanır bizimki öyle işte, benim eşimde aynı biz de de güneşlik falan açılmaz ev zaten arkada güneş gelmiyor iyice karanlık oluyor eşim olmayınca ben açıyorum ruhum daralıyor ama sanki gitgide alışıyorum , herkes bizim evi dikizliyor ona göre : )))
aynı aynı bızımkıde. dıyorum sana küçükken biri bir şey mı yaptı, kızıyor o zaman.
bir de benim eşim göçmen ailesinde hiç kıskanç kimse yok.

Canım böyle haberler okuma :KK43: senin başından dün büyük bişey geçti zaten güzel bişiler komik bişiler izle yaa. Bizim hissettiklerimiz bebişe gidiyormuş hadi gülümse de mutlu olsun bebiş.

sabahtan beri bakıyorum zaten bebek videolarına kitap okuyorum falan
2 ayda 9 kitap okumuşum
çocuğun gözünde gözlük elinde ansiklopediyle doğacak diye alay ediyorlar benimle:KK48:

2 ayda 9 kitap okumuşum
çocuğun gözünde gözlük elinde ansiklopediyle doğacak diye alay ediyorlar benimle:KK48:
ne güzel okuyorsun ben de özendim senden ama mumkun degıl su anda kıtap okuyacak kafa yok bende. eskiden 7/24 kitap okurdum ne oldu bana bılmıyorum.

ne güzel okuyorsun ben de özendim senden ama mumkun degıl su anda kıtap okuyacak kafa yok bende. eskiden 7/24 kitap okurdum ne oldu bana bılmıyorum.

bende 1 yıldır okumuyordum sonra bi başladım ha bu sayfa ha diğer sayfa derken bakıyorum kitap bitiyor
geçen kış 3 kitabı 15 günde okumuştum sonra kitaplarımı arkadaşıma verdim oda okumak istedi
nisan 2013 de verdim hala bitiremedi kitapları

aynı aynı bızımkıde. dıyorum sana küçükken biri bir şey mı yaptı, kızıyor o zaman.
bir de benim eşim göçmen ailesinde hiç kıskanç kimse yok.

eşim gelir kapıdan girer hg derim öperim gözleri taa mutfaktaki pencereye gider antredeyiz kapını önündeyiz yani perdeler çekili : )) takıntılısın deyince de kızar, o takıntılı değilmiş ben fazla rahatmışım : )))

2 ayda 9 kitap okumuşum

hangi kitabı öneriyorsun, bende Ayşe öner'in kitabını alacağım.

Dün doktor bir beden büyük sütyen alın dedi, bende iki tane emzirme sütyeni alayım diyorum.

hı ben aldım 2 tane büyük , daha büyüyecek diye fazla almadım 2 tane daha almak lazım biraz sonraya doğru

bazen öyle dönemler oluyor ya bende çok okurum bak bu ara bende durdum , mendil örüyom ondan heralde yatarkende Suç ve Ceza yı okuyom bikaç sayfa o kadar

Tunaydin canlarim gözümü bir açtım saat bir buçuk :KK57: tuvalete sıkısmasam baygin gibi yaticam daha gecelerdrr uyuyamaktan nsl yorgun dusmusum buhar makinasina yuzumu cevirip uc yastikla kucucuk bi havs akimi bulup anca dalmisim yediden sonra:KK43: hala tikanigim yarabbm

bi de hayal meyal diyorum amma tepisti kuzum oyy masallah meger acliktan durtuyomus yavrucako_O kalk diyomus ilac saatimi de kacrdim iyi mi

hangi kitabı öneriyorsun, bende Ayşe öner'in kitabını alacağım.

şunu söyleyebilirim okuduğum 9 kitap ta birbirinden güzeldi
ama incir kuşları kadar hiçbirinden etkilenmedim diyebilirim
yaşanmış bir hikayesi var
hatta çok ünlü bir piyanistin başından geçenler
boşnak - sırp savaşını anlatıyor
yakın tarih yani
okurken ağladığım sahneler çok oldu
birde uçurtma avcısı var
çok güzel bir kitap
ama çok kızdım okurken

aman şurada bir kaç saat girmiyorum doldurmuşsunuz sayfaları :D ben anacığımdayım akşama çarşıya çıkıcaz sabah kocacığımla iğneyi yazdırdık bayram giriyor bayramın 1. gününe iğnem kalmıyor. sabahta beni bıraktı buraya. kardeşimde okuldayken bilgisayarı ben kaptım :KK8::KK8:

kitap okumak filan konuşulmuş bende çok kitap okurum şu aralar bıraktım gerçi kafam almıyor bazen. şimdi gabrielin cenneti kitabına başladım. öyle aydınlatıcı kitaplar ruhumu sıkar ben aşk kadınıyım :KK8::KK8::KK8:aşk romanı fantastik macera aksiyon olsun hepsi benim olsun hepsiiiii :KK8::KK8:

Back
X