Yok cnm benim aldigim bildigin pamuklu normal penye kumasben kendim yapıyorum mendilleri o mermerşah kumaştan pirelideve söylemişti o kumaştan olduğunu , yapmaya yapıyorum ama kumaş gazlı beze benziyor aldığım kız yıkayınca yumuşuyor dedi ama bakalım görecez , daha önceden bilgim olmadığından inandım kıza : )))
canım normalde 1400 e sorduk ama eşimin kuzeni mobilyacı biz sadece camlı tarafı istedik 400 tl ye yaptıçok beğendim tam benim istediğim model güle güle kullan canım
fiyatı nedir dolabın
evet canım çok güzel ama dediğin gibi üst kata nasıl inip çıkcan çocuğu duymazsınbumlar güzelmiş oda da pek büyülü duruyor.
ya benim çatı katında çok güzel boş bir odam var. becerip oraya bir bebek odası yapamadım. çok şirin olur ama bende dekorasyon yeteneği sıfır. gerçi yapsam da kullanamam çünkü oturma odası, mutfak ve yatak odası alt katta.
Annem yapmisti bana da kenarlarini oyalamisti cok kullandk. Hala oglanin burnu akinca o mendillerle siliyorum burnu yara oluyor selpakla. Bir dr havlu icine kes bu bezden. Bebegin ilk suyunu aliyor bezi giydirmeye baslamadan aliyorsun usumuyor. Cok sertse olmaz ama bi yika yumusayacak mi.ben kendim yapıyorum mendilleri o mermerşah kumaştan pirelideve söylemişti o kumaştan olduğunu , yapmaya yapıyorum ama kumaş gazlı beze benziyor aldığım kız yıkayınca yumuşuyor dedi ama bakalım görecez , daha önceden bilgim olmadığından inandım kıza : )))
Lisede yapilan 5 yilik idi ya tip dunyasi bu kadar gelismemisti ya da basit ve koruma amavli yapilmasi istenen bir asiya bu kadar tepkili olunacagini tahmin edemediler.
canım normalde 1400 e sorduk ama eşimin kuzeni mobilyacı biz sadece camlı tarafı istedik 400 tl ye yaptı
kızlar nasılsınız birşey sorucam ben şu büyüyen beşiklerden alıyorum bide english home dolap nasıl fikir verebilir misiniz?Eki Görüntüle 1260195 Eki Görüntüle 1260196 ikinci resimdeki sadece dolabı ama sadece camlı olan taraf
bu konu bana çok şüpheli geliyor gerçekten. neden bilmiyorum bir türlü içim rahat etmedi. şeker yüklmesine bile o kadar laf edildi o konuda dr ne derse onu yaparım ama bu tetanos konusunda doktorlarda çekıncelı davranıyor ondan ben yaptıramadım.Peki neden başka ülkelerde yapılmıyor da Türkiye'de yapılıyor hatta hamilelere zorunlu
iyi günlerde kullan canımcanım benim eşimin kuzeni mobilyacı imalat yani o yüzden b en çok ucuza aldım normalde baya pahalı 1400 tl y di 4 kapaklısı ben iki kapaklı istedim oda müsait değil. 400 e kendi yapcak bana bedavaya geldi.anlıcağın:)
yapmadan olmuyo işteSüpürme canım daha yorma kendini
bu konu bana çok şüpheli geliyor gerçekten. neden bilmiyorum bir türlü içim rahat etmedi. şeker yüklmesine bile o kadar laf edildi o konuda dr ne derse onu yaparım ama bu tetanos konusunda doktorlarda çekıncelı davranıyor ondan ben yaptıramadım.
aslında bir iş yapıyom bir dinleniyom ama cam silmek hamilelere göre birşey değilmiş anlamış oldumçok beğendim tam benim istediğim model güle güle kullan canım
fiyatı nedir dolabın
canım yorgunluktan oluyor
bende dün 40 dk yürüdüm yavaş yürümeme rağmen akşam kasıklarım çok ağrıdı
hareket ederken karnıma sancı girdi
çok yavaş hareket etmek gerekiyor
ama yavaş hareket edincede işler bitmiyor
yapmadan olmuyo işte
evet gözüm korktu yarın süpürürüm dedim, zaten bayramda gelen giden olmuyor ama bayramda evim temiz olmalı diyenlerdenimYapma bak kasığın ağrımış bari bugün dinlen canım.
Sevgili litchi, neden bu kadar tepkili olduğunu ben anlayamadim. Istemiyorsan yaptirma, ki se seni zorlamaz, yurtdisinda olup olmadigini bilmem kulaktan dolma sehir efsaneleriyle hareket etmemeni tavsiye ederim. Sonucta asi dedigim gibi koruma amacli yapilmasi isteniyor, sana ve bebege zarar vermek icin degil.Peki neden başka ülkelerde yapılmıyor da Türkiye'de yapılıyor hatta hamilelere zorunlu
güzelmiş.
bende sadece dolap alacağım park yatak alacağım
dolabıda şimdilik benim dresuarı kullanacağım 1 yaşına gelince odasını ayırınca alırım yen dolap
evet gözüm korktu yarın süpürürüm dedim, zaten bayramda gelen giden olmuyor ama bayramda evim temiz olmalı diyenlerdenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?