2015 Şubat Anneleri

Yok cnm benim aldigim bildigin pamuklu normal penye kumas

evet canım çok güzel ama dediğin gibi üst kata nasıl inip çıkcan çocuğu duymazsın

Annem yapmisti bana da kenarlarini oyalamisti cok kullandk. Hala oglanin burnu akinca o mendillerle siliyorum burnu yara oluyor selpakla. Bir dr havlu icine kes bu bezden. Bebegin ilk suyunu aliyor bezi giydirmeye baslamadan aliyorsun usumuyor. Cok sertse olmaz ama bi yika yumusayacak mi.

Lisede yapilan 5 yilik idi ya tip dunyasi bu kadar gelismemisti ya da basit ve koruma amavli yapilmasi istenen bir asiya bu kadar tepkili olunacagini tahmin edemediler.

Peki neden başka ülkelerde yapılmıyor da Türkiye'de yapılıyor hatta hamilelere zorunlu

mobilya almak için erken mi yoksa tam zamanı mı ben bi 6 ayı geçirelim diyorum Dolabın çizimini yaptırdık mobilyacıya siperiş vereceğiz o da 10 güne teslim ederim dedi

canım normalde 1400 e sorduk ama eşimin kuzeni mobilyacı biz sadece camlı tarafı istedik 400 tl ye yaptı

güzelmiş.
bende sadece dolap alacağım park yatak alacağım
dolabıda şimdilik benim dresuarı kullanacağım 1 yaşına gelince odasını ayırınca alırım yen dolap

Yatağın dolaylı kısmının üstü bebişin altını almak için dizayn edilmiş olanları var. Ben onlardan beğenmiştim. Bu seninki de güzel ama sadece dolap olarak kullanılıyor sanırım. Diğer camlı dolabini da beğendim fiyatı da uygun almışsınız

kızlar ben de bu şekilde bir dolap istiyorum. bakalım yaptırabilecek miyim?
beşik/karyola konusunda çok kararsız kaldım. hala da kararsızım. park yatakta yoğunlaştım yine. sanırım dolap yaptırıp bir de park yatak alacağım.

Eklentiler

• 1.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 66
Peki neden başka ülkelerde yapılmıyor da Türkiye'de yapılıyor hatta hamilelere zorunlu
bu konu bana çok şüpheli geliyor gerçekten. neden bilmiyorum bir türlü içim rahat etmedi. şeker yüklmesine bile o kadar laf edildi o konuda dr ne derse onu yaparım ama bu tetanos konusunda doktorlarda çekıncelı davranıyor ondan ben yaptıramadım.

iyi günlerde kullan canım

Bir de ben kendi aileme bile yaptırmadım önermiyorum diyen doktorlar var. Annelerimiz zamanında bile yapılmıyormuş. Hadi diyelim ülkemiz iyice kötüleşti e peki niye önceden yapmıyorlar aşıyı da illa hamileyken

aslında bir iş yapıyom bir dinleniyom ama cam silmek hamilelere göre birşey değilmiş anlamış oldum

Sevgili litchi, neden bu kadar tepkili olduğunu ben anlayamadim. Istemiyorsan yaptirma, ki se seni zorlamaz, yurtdisinda olup olmadigini bilmem kulaktan dolma sehir efsaneleriyle hareket etmemeni tavsiye ederim. Sonucta asi dedigim gibi koruma amacli yapilmasi isteniyor, sana ve bebege zarar vermek icin degil.

güzelmiş.
bende sadece dolap alacağım park yatak alacağım
dolabıda şimdilik benim dresuarı kullanacağım 1 yaşına gelince odasını ayırınca alırım yen dolap

aynen canm bende bu yatağa sıfır dayanan beşiklerden alcam, ilk 6 ay fln onu kullanırım sonra park yatak alcam. bide şifonyer alcam, ikiside benm odamda durcak inşallah. evimiz 2+1 ve kira. boşuna kullanmayacağı bi oda yapıp düzenimi bozmak istemiyorum, zaten bizim odada yatcak ilk 1 2 sene. sonra taşınırsak odasını yaparım inşallah güzelce

yatağa sıfır beşik deneyen/duyan/alacak olan varmı?

evet gözüm korktu yarın süpürürüm dedim, zaten bayramda gelen giden olmuyor ama bayramda evim temiz olmalı diyenlerdenim

Yarın çok yavaş dinlene dinlene halledersin. Özellikle gelenlerin oturacağı yeri yap yeter. Allahım korusun bebişler sağlıklı olsun biz her zaman temiziz canım bir kere olmadı diye kimse de yadırgamAz. Sen kendine dikkat et.

Slm kızlar ben de şimdi aşımı vurulup geldim.19+4'te yapılmış oldu tetenoz aşımız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…