2015 Şubat Anneleri

Saglik ocagina git dinlesinler canim. Ben tetenoz asisi icin gittigimde hareket hissetmiyorum dedim, bir aletle kalp atisini dinledi hemen...
Bizimkiler çok cins yalvar yakar ancak bakıyorlar. Bende birine boyun etmeği sevmiyorum, sinirleniyorum hemen kavga ediyorum sonra stres. En iyisi gitmemek.

birde yorgunluk ve şişkinlikte hareket hissetmek güç oluyor. biraz daha bekle elbet edicek

bende de oluyor canım çok yürüp ayakta durduğumda karnım gerilio kasıklara doğru ağırlık iniyor sanki ama sebebini bilmiyorum neden oluo normal mi değil mi.
Aynen bende böyleyim ama çok normal ara ara dinlenmekte fayda var

Ya bu kizlarin hepsimi ayni bizimki 1 aydir istiyo tutturmus topuklu ayakkabi parlak olucak inunde kurdelesi olucak olucakda olucak bilerek almiyorum sirf kosarken bilegi burkulur diye hic giymedi cunku bide kis gelicek nerde giycek sirf gonlu olsun evde giysin diye topuklu terlik aldim giyiyo ama ayakkabiyidi istiyo yine senin bicirikda gule gule giysin prenses tam cadilar ya

benimkide biraz aşşağıdaydı sadece yormaman gerek dedi ama çocukla ne kadar mümkünse kafaya takma yorma kendini yoksa yapılacak özel bişey yok kuzum zamanla çıkıyor yukarı inşş seninkide çıkmıştır

hahaaaa istediğini bulmuş hatunn süslü olcek annesiiiii yerim topuklu ayakkabılarını güle güle giysin inş

günaydın kızlar bayram arefesinden herkese hayırlı cumalar
aynı zamanda şimdiden hayırlı bayramlar

cevabın için çok teşekkürler. Dua ediyorum tabiki. sağlıklı olsunlar da...

ayrıntılı ultrasona gün aldım haftaya perşembe tamda o gün 21. haftam bitmiş olacak
200 tl ücreti varmış
yanınızda küçük çocuk getirmeyin ultrasona gelmeden 2 gün önce kola çikolata tatlı çay kahve içmeyi kesin dedi

Canım Bende 8 Ekim Çarşambaya Randevu Aldım Ama Görüntüleme Merkezinden Aldım 180 TL Bana Sadece İdrarlı Gelin Meshaneniz Dolu Olsun Öle Çok İyi Çekim Yapılıyomuş

Ayyy ikisidee tam benim istediklerimden nerden alıyosun hangi marka bide fiyat ne biliyosan
canım marka model yok ben internetten buldum imalatçıya yaptırıyorum. ama normalde çilek mobilyada meltem mobilyada var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…