2015 Şubat Anneleri

Insanlık ölmüş ama benim rastladığım hamilelere dışarda bütün kapılar açılırdı. Kaç tane hamile gördüm önce siz buyrun denilen. Hödükler de bize denk geldi işte.

Yeni yataktan çıktım. Bebekte.Tık yok. Gücüm olsa doktora gideceğim. Hastalıktan geçtim onun derdindeyim, ben neden herkes gibi hissetmiyorum. Daha Doğru düzgün hiç.hissetmedim. Öyle sizin dediğiniz gibi tekme hiç olmadı

Geçmiş olsun kuzum üşüttün mü bebek hareketlerine kafayı takma canım benimde bi oynuyor bi oynamıyor zaten çok normal hergün hissedemeyiz ki birde senin ilk bebiş normal yani

Allahım kabul etsin her taraf et kokuyor içerde uzanıyorum oysa o kokulara bayılırdım önceden şimdi isee

hayırlı bayramlar :) kızımla birlikte etimizin gelmesini bekliyoruz :) :) Allahım şimdi karnımızda bekliyoruz seneye yanımda bekleriz inşallah
bizde sizinle aynıyız canım kızım ikide bir anne hani et nie gelmedi die soruyor o et derdinde değilde etin her tarafına bakmayı süzmeyi seviyor cerrah mı olcak ne

valla esobacım sana ne desem kafandaki soru işareti bitmeyecek bebeğin iyidir ama hareket kavramı şuan senin için çok yeni. biraz sabır gün geçtikçe gün içerisinde bol bol duyacaksın. tekme atmayabilir. kimi hamilelerden bol bol duydum sadece süzülen tekmelemeyen bebek. bunu da bir düşün derim. az sabır gün geçtikçe güçlendikçe bak nasıl hareket ettiğini anlayacaksın.

Geçmiş olsun kuzum üşüttün mü bebek hareketlerine kafayı takma canım benimde bi oynuyor bi oynamıyor zaten çok normal hergün hissedemeyiz ki birde senin ilk bebiş normal yani
üşüttüm heralde. Ama benim 23 hafta oldu.artık hissetmen gerek

@esobacim canim gozunu seveyim yipratma kendini demesi cok sacma biliyorum içinden senin tuzun kuru diyeblrsn ama inan ben yasadim o pskoljiyi kizimda ilk hareketler yine20 hfta civariydi ve cok ciliz dokunuslrdi gunde bir iki etmeyen. Buyuyup guclencek tekme ololcak diye bekledim herkes tekme atiyir fir fir dönüyor diye anlatip yaziyordu ben icleniyordum cunku hic oyle ah dedrtcek bi hareket olmadi.son aylarda bile elim butun gun karnmda dokuna dokuna onu hissedblme refleksi gelstrmstm düşün o da cok sessiz ortam olcak da bikac hareket duycam. Genelde gece bir gibi hareket ederdi kisa kisa gun boyu sessz olurdu kac kere acile gttim bitane dr musveddesi olmusse olmustur nolcak dedi yednci aymda da yasadgm travmayi anltamam hep bu korkuyu evhami yasadm doguma kadar o yuzden iki hftada vir dr gttim hep. Dr harejet say dedgi zamanlrda bile olmuyodu ki neyi sayayim diodum doktra. Yani oluyor iste boyle bi gebelik grubu da var nadir de olsa var iste. Bak sapasağlam dogdu buyudu canima okuyor simdi de. Bu ikinci nisbeten farkli ama yine insanlarn anlttgna gore ciliz az hareketleri sessz ve dernden oyle tepikleme falan yok yani yine. Ki bu ikinci gebelik olmasna ragmen belli belrsz yani artik takilmiyorum kizima göre nisbeten anlyabliorm bu kuzumu ona da sukur diyorum napim sen de uzme kendni bizim de boyle iste nasibimiz

En olmadi bi steteskop al ya da su kalp atim dinleme cihazini boyle kurup kendni yiyecegne arada darlaninca dinlersn rahatlarsn

Sağol canım rahatladım.biraz. İnsan yalnız kalınca da neye saracağını şaşırıyor.
Benim koca sabah altıda kurbana.gitti geri dönmedi. Orda et partisi yapmadan dönmez.

Kızlar herkese iyi bayramlar :) ank dayım annecigimin yanında :) pek giremiyorum o yüzden inşallah herkesler iyidir :) insanın etrafında deneyimli birilerinin olmasi çok güzel annem ve ablamla alışverişe çıktık bebeğin tüm eksiklerini tamamladık sayılır :) hafifledim resmen :) kendinize ve bebislerinize cok cok iyi bakın güzel anneler :) öpüyorum hepinizi :)

Esobacım benmde soldaki bebeğim bir gün boyunca hiç oynamadı sonra bi tık vurdu hafifçe rahatladım ama doktr duruş pozisyonlarında olabilir demişti hiç korkma

Evet steteskop u düşündüm almayı. Dedim üniversitelerin oralarda satılıyordur yolum düşerse bakıcam
Bnimkilerdr 23. Haftada 22+3 deyim ama dedğim gibi biri hareketli diğeri hiç vursa bile anlamıyorm o kadar hafif doknuş deyim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…