2015 Şubat Anneleri

Oglumda iki bayram da son aylara geldi dr izin vermedi gitmedik. Bisey eksik kalmiyor sonucta bebegin icin oturuyorsun evde. Dogsunlar hele biraz buyusunler daha cok gidicez. Simdi ben oglum icin geldim dr sıkınti yok deyince

Oglumda iki bayram da son aylara geldi dr izin vermedi gitmedik. Bisey eksik kalmiyor sonucta bebegin icin oturuyorsun evde. Dogsunlar hele biraz buyusunler daha cok gidicez. Simdi ben oglum icin geldim dr sıkınti yok deyince

Sıra beklerken bizim önceliğimiz yok mu? Şimdiye kadar hep sırama riayet ettim ama şimdi sırada bekleyince çok yorulduğumu farkettim dün marketin kasap kısmına gittim kuzu eti alıcam bir çalışan kemiği etinden cikarmaya calısıyo ama o kadar yavaş ki. Önce bekledim. Dana kısmında da insanlar habire etlerini alıyor. Benden sonra gelen herkes almaya başladı. Kuzu etiyle uğraşana buraya bakıcak mısınız kuzu dana ayrı mı bakılıyor dedim. O da hepimiz bakıyoruz dedi işine devam etti. Bende sonra gelenler aldı sıra orda da biz mi bilmiyoruz dedim cevap vermedi. Dana etini veren kişi de tam o sırada başka birine devretti işini kaldım orda. Sonra dana etlerini vermeye devam ettiler. Dikkat bebek var tişörtü falan mı giymem gerekiyor acaba. Müşteriler de buyrun siz alın demedi. Ağlıycaktım yaaa.

Canım benim bebeğimde erkek ayrıntılı usgye 26 eylülde girdik biz radyoloji uzmanına gitmiştik baya inceledi 30-40 dk fln sürdü. Kalbine bir kaç açıdan baktı beynine fln iyice irdeledi bizde herhangi bir sıkıntı çıkmadı şükür. Sende dua et canım belkide ilerleyen haftalarda normale döner. Bizim raporumuzda hiç bir anomaliye rastlanmamıştır yazıyordu. Sonuçları byram dönüşü kendi dr.uma götüreceğim cd verdiler usg görüntüleri vardı rapora eklenmiş gösterecek bakalım bnm dr.um ne dicek. Sende inşallah üzülme bol dua et kendiliğinden normale döner inşallah.

Bu arada herkesin bayramı mübarek olsun :)

RAbbim kurban kesenlerin ibadetlerini niyetlerini kabul etsin. Hakkıyla bir bayram geçirmemizi nasip etsin. Bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine herkese RAbbim sağlık sıhhat huzur mutluluk nasip etsin. Hasta annelere geçmiş olsun. Gurbette kalanlara ailelerine kavuşmak nasip etsin. İsteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar bizlere de bebeklerimizi sağlıkla doğurmayı büyütmeyi bol sütlü anneler olmayı nasip etsin inşAllah. RAbbim herkese hayırlı helal rızıklar borclu olanlara borçlarını ödeme kolaylığı nasip etsin. Kimseyi kimseye muhtaç etmesin.

Benim ailemde memlekette köydeler yazdan beri.Eniştemle teyzemlerin kurbanlık işleri olduğu için annemlerde onlara yardım için gelemediler orada kaldılar. Bende annemlerin evine bursaya geldim. Pzrtesi - salı - çarşamba evi sildim süpürdüm temizledim elimden geldikçe kndim için tehlike yaratmayacak şekilde. Perşembe günüde 1 tepsi baklava açtım kızlar ilk kez kendim tek açtım inşAllah güzel olur, öle canım istedi yaptım :) Burada annemin dayısıgil ve teyzesigil var istnbulda iyice tek gurbet bayramı olmasın diye geldik annemlerin evi açtık. Erkekler kurbanda bnm eşimde biraz rahatsız grip olacak gibi öksürükte var ara ara uzandı yatıyor laf aramızda nazlı çocuklar gibi bende sizleri ziyaret edeyim diye geldim nete.

Geçmiş olsun sende yaramamis fakat bende ise yaradi belki diğerlerinde de yarayabilir o yüzden kesin konuşmamak lazim. Kafami duvarlara vuracak vaziyetteyken duzeldim arkadaşlar ben.

İyi bayramlar, gurbette bayram tadi olmuyor hic. Yola ciksakta mahfiluyoruz evimiz su donemde en güzel ve en güvenli yer bizim için. Amin arkadasim rabbim bebislerimize bizlere saglik versin geçsin rahat geçsin bu günlerde inşallah.

Yok yok herkes kor olmayi tercih ediyor bizim gibilere. Alnimiza yazsak yüzümüze bakmazlar insanlık ölmuş :)

merhaba benimde erkek bebeğim ayrıntılı ultrason ayrıca fetal eko çektirdim ben. ayrıntılıda herhangi bir sorun yoktu fetal ekoda sadece karaciğer ile kalp arasında bir damarda hafif daralma var dendi sadece. bunun haricinde kalbimizde herhangi bir sorun yok. doktor bu sorun edilecek birşey değil dedi. 12 kasımda tekrar fetal eko çekilicez daralmanın düzelmiş olması bekleniyor düzelmez ise sıkıntı olmaz dedi. senin dediğin sorunu hiç duymadım canım. birde fetal eko yaptırmanı önermedi mi doktorun. çünkü ayrıntılıdan daha fazla bakılıyor fetal ekoda kalbe. ayrıntılı ultrasonda sorun var denip fetal ekoda hiç birşeyi çıkmayan insanlara denk geldim ben.

Ayakta alkisliyorum seni :) ellerine kollarına saglik ama çok yorma kendini canim. Maasallah diyeyim ayrıca nazardan korkarim ki o pozisyondasin :)

ohoooo ben o yüzden toplu taşımaları tercih etmiyorum eşim kendi getirip kendi götürüyor her yere. suratına bakıp göbeğimi gördükleri halde yer vermeyen dolu birde sanki yasakmış bizim oturmamız gibi. öyle markette kasapta hiç biryerde öncelik vermiyorlar. o yüzden biraz cazgır olucan sırnaı beklemiyeceksin baktın haksızlık yapılıyor bunu söyleyeceksin ama ben yapamıyorum işte. huyum değil :)

Takvimde bebeginiz düzenli uyuyor uyanıyor diyor bnm oglan gecede uyanikti simdide dun aksamda uyanikti ne ara uyuyor anlamadim sabah babasiylada bayramlasti :) dogunca boyle olursa bn napicam bilmiyom..şuan uyuyo galiba kesildi tepikler :)

Takvimde bebeginiz düzenli uyuyor uyanıyor diyor bnm oglan gecede uyanikti simdide dun aksamda uyanikti ne ara uyuyor anlamadim sabah babasiylada bayramlasti :) dogunca boyle olursa bn napicam bilmiyom..şuan uyuyo galiba kesildi tepikler :)

Beraber tepisirsiniz o zaman. bu aralar en hareketli zamanlarmis neyseki :)

Yok ccnm sorun kalpde değil zaten beyindeki boşluklardan biri normalden daha geniş çıktı.doktor erkek bebeklerde görülebiliyor sonra küçülüyor genelde dedi.. ama iste küçülmeme ihtimali de var malesef takip etcekler. İns bisi çıkmaz.: (

anladım ben kalpte sandım. beyin ve kalp ayrıntılı ultrasonda en çok önem verdikleri yerler. ya kafası büyükte olabilir. dediği gibi doktorun erkek bebeklerde görülüyormuş demek ki. umarım küçülür canım.

Ben de aynı şeyi düşündüm dün bütün gün kıpır kıpırdı tekmeledi durdu beni ne ara uyuyor anlayamadım

İns cnm ya
Doktorun dediğine göre erkek bebeklerde genelde oluyormuş
Oyuzden merak ettim başka bu durumda bebeği olan anne var mı die. Başka bir problemimiz çıkmadı allaha şükür.

Işin garibi erkekler hadi hödük diyelim kadınlar da mı anlamıyo. Belki sadece şişko sanmışlardır yemiş yiceği kadar daha da yemesin diye beni düşünmüşlerdir ondan sıramı vermemişlerdir çıldırmamak için böyle düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…