2015 Şubat Anneleri

Benim sağlık ocağının bakması için ağlamak gerekiyor. Şikayet edicem zaten. Tetanos olmadım diye de takıklar biraz.doktorlar iyi ama o bakanlar ebe mi hemşire mi ne iş yapıyorlarsa kendilerini dünyanın hakimi olarak görüyorlar

bence biz topikçek kırığız baksana diğer topiklere bizim kadar takıntılı olan varmı

iyi bayramlar kızlar son 3 ayda demir hapı kullanılmaya devam ediliyomu? siz hangi demir hapını kullanıyosunuz?

kansızlık varsa devam ediyorsun hatta doğumdan sonra bile. çünkü değerler bir anda düşebiliyor.

kansızlık varsa devam ediyorsun hatta doğumdan sonra bile. çünkü değerler bir anda düşebiliyor.
İlk cocugum dogduktan sonra bir sure demir ilaci kullanmadim. Sonra dr kullan dedi. Yalniz bu sefer de sutun tadi bozuldu diye cocuk sutu emmekten uzaklasti. Yani icilecekse hic ara vermeden icmek lazim sanirim.

bu tetenoz aşısından acayip tırsıyorum..Sanırım aşının yapılacğı hafta kv kp gelecekler kaç gün kalırlar bilemiyorum umarım kolum beni fazla zorlamaz

bence biz topikçek kırığız baksana diğer topiklere bizim kadar takıntılı olan varmı
Çoğumuz problem yaşamışız ondan sanırım.sorun yaşamayan yaşayandan daha az hatta.
Zaten çok takmayan insanlar normal hayatlarına devam ediyorlar. Bizim gibi öküz altında buzağı aramıyorlar sürekli

Yasadigimiz olumsuzluklar bizi bu hale getiren. Ben ilk haftalarda kalbu durursa dye listeye bile girmedim. Kotu haberi paylasmak beni mahvediyor cunku. Hala yokum listede. Gecen dedim ozel msj atayim ekleneyim artik bir ses dur bakalim dedi sanki dogdu mu bebek. Ogluma zorunlu seyleri almistim sadece saglikla kucagima almadan inanamiyorum ben. Bebek sekeri fln yapmadim.icimde kaldi bunda yapayim dedim. Yok elim gitmiyor. Dile getirmesem de derin bi yerde korkular aynen duruyor.
Simdi kv denin evindeyiz. Bayramda suraya buraya gideriz dedi esim hemen simdi gitmeyelim bu bayram gezmeyelim dedi. Bizde genetik sorun var o yuzden sanirim ikimizde ayniyiz.
Tek care bol.bol.dua etmek benim icin. Baska cozum bulamadim. Her gun dr a gitsem de eve geldikten 2 saat sonra ayni korku kapliyor beni

Elimde olsa evden çıkmıycam. Buraya bile yazmaya çoğu zaman çekiniyorum. Ama böyle benim gibi düşünenleri görünce iyi ki varsınız diyorum kafayı yemek çok mümkün çünkü

Elimde olsa evden çıkmıycam. Buraya bile yazmaya çoğu zaman çekiniyorum. Ama böyle benim gibi düşünenleri görünce iyi ki varsınız diyorum kafayı yemek çok mümkün çünkü
Artik gobek saklanmiyor da. Okulda herkes duydu mecbur. Bir diyor ki haziranda nasil soylemedin nasil sakladin. Hah dedim kayip yasayip da onun aciklamasini yapinca insan ogreniyor saklamayi. Yasamayan anlamiyor bu korkuyu.
Allahin izniyle saglikla gelck bebeklerimiz gecmiste kalcak bu korku.

Gunaydin herkese. Bebegin gulucukleriyle uyandigimiZ gunleri gorelim ins saglikla..

günaydın kızlar herkese hayırlı günler
benim iznim bitti bu sabah iş başı yaptım
ama kimsecikler gelmemiş daha buraya
sanırım herkes ilk gün yorgunu

Günaydın millet ben de yine sabahın köründe uyandım. Aç Aç bekliyorum kahvaltı Edeceğiz diye.
Uykucu uyanırsa.

yalnız değilsin arkadaşım doğana kadar bu ehvamlar bitmeyecek ne yazık ki
eşim herşeyi şimdiden yapma telaşında yok arabası, yok mobilyası hele bi duralım biraz daha diyorum sanki karnım büyüdükçe korkularım azalacakmış gibi ama sanırım doguma kadar sürecek bunlar
geçen iğneyi bir saat geç yaptım diye yedim bitidrim kendimi nasıl korktum...
olmuyor elimde değil hala doktora giderken tedirginim, doktorda farkında bu durumun kendini strese sokma olacağı varsda olur buna sen engel olamazsın, biz tıbben elimizden geleni yaparız diyor ee adam haklı ama gelde bana anlat
sağlıkla dogdugu günleri bi görelim ısıracam onun her tarafını

günaydın bebekler bende erkenciyim akşam yatarken su içmiyeyim diyorum dayanamıyorum yine içiyorum bu sefer sabah tuvalete koşa koşa gidiyorum. ben zaten anneciğimdeyim dün akşam geldim eşim çalışıyor.

buradaki herkes geçmişinde büyük sıkıntılar çekti. ben ilk 13 hafta bu topiğe bile gelmemiştim. sizi gizli gizli okuyordum. ailemden kimse bilmiyordu hatta ben yine söylemedim de eşim yumurtladı.o yüzden korkularınız kaygılarınız bana hiç tuhaf gelmiyor doktora yüreğim ağzımda giderim hala. yani kucağımıza almadan rahatlamamız mümkün değil.

Günaydın millet ben de yine sabahın köründe uyandım. Aç Aç bekliyorum kahvaltı Edeceğiz diye.
Uykucu uyanırsa.

canım çok olmasada azıck bişeyler ye ben öyle yapıyorum böyle tatillerde haftasonları falan iki kahvaltı yapıyorum yoksa tansiyonum düşüyor uykucuların kalkmasını beklersek
sqabahtan beri tepiklenip duruyorum zaten acıktı içerdeki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…