2015 Şubat Anneleri

Bebiş de rahat bırakın beni ALIN popoma bakın demiş :)) sorun yoksa daha canını Sıkma güzelim azcık Kafanı dağıtacak bişeyler yap bgn, cok yıprandın

Aynen yaa kiyafet bulmak sorun oldu esim benimle dalga geçiyor..bana penguen gibi yuruyosun diyo doktorum bugun naptin sen diye kesin kizacak cok korkuyorum ona gore 2 kilo almam gerekirdi tam 4 bucuk kilo aldim umarim kizmaz

Ayni burun tikanikligi bendede var cok zor gercekten banada doktorun burun spreyi nverdi otrivine dun bi kez siktim acayip rahatlatti

Bana da illiadin verdi zaten aynı tür spreyler, günde bir kezden fazla sıkma. biraz riskli spreyler bunlar.

2. Gebelik durumum olursa , dağ başında bir evde geçirmeyi planlıyorum . Tuttukları amniosentez , yakaladıkları şeker yüklemesi arkadas bıktım daha.

Aynen yaa kiyafet bulmak sorun oldu esim benimle dalga geçiyor..bana penguen gibi yuruyosun diyo doktorum bugun naptin sen diye kesin kizacak cok korkuyorum ona gore 2 kilo almam gerekirdi tam 4 bucuk kilo aldim umarim kizmaz
Amann sana kizacak dr beni tavandan asar heralde. Keşke bana da baştan kızan dr denk gelseydi böyle olmazdım. Gerçi kimse inanmıyor 23 kilo aldığıma.
Ben bir Panti üstüne uzun penye üstüne uzun hırka.paso bu kıyafet şekli

cnm hıc takma kafanı ben 43 kıloyla hamıle kalmama ragmen doktor 9 kılo alıcaksın toplamda dedı bana :) dusunsene 52 dogum yatırmayı planlıyordu. ben suan 50 yı gectım :) daha onumde 3- 4 ay var. 15 kıloyu kesın gececegım :) kısacası doktorlar biraz hayalperest :)

kızlar günaydın bunları dün akşam aldım oğluşuma annesi kurban olsun onun totosunaaaaaa

Eklentiler

• 1f4a2e1e-c8ca-4c0e-a7c7-352e5fb45a8d.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 74
  • 5390ae620-2eff-4c32-be39-977cc3a7a34am3.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 77
  • 5823692471c790-b87a-4afe-9a19-e280fde0e855m3.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 70
  • f02b2dd1-2c32-411b-a35b-6f91876bae81.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 74
Ya ben de cok kotuyum geçmiyo, okyanus suyu aldım şimdi de onu deniyorum. Baya Basınçlı başlığı , adı sterimar
benımde burnum tıkalı. gecelerı cok zorluyor benı. uyuyamıyorum resmen. bgn bende okyanus suyu almayı dusunuyorum

Ben de 4 kg aldım. Neye göre 2 kg dedi ki doktorun ? Merak ettim şimdi ben de mi dağıtmışım die

kızlar günaydın bunları dün akşam aldım oğluşuma annesi kurban olsun onun totosunaaaaaa

günaydın cnm. cok guzeller hepsı, güle güle giydir inşallah.özellikle penguenlıye bayıldım. allahım ne tatlı olucaklar gıydırınce öp öp doyamayız gıbı gelıyo :)

2. Gebelik durumum olursa , dağ başında bir evde geçirmeyi planlıyorum . Tuttukları amniosentez , yakaladıkları şeker yüklemesi arkadas bıktım daha.
Beni de al. Ama benim sağlıkla doğsun zaten başka yapamam heralde.

Ya ben de cok kotuyum geçmiyo, okyanus suyu aldım şimdi de onu deniyorum. Baya Basınçlı başlığı , adı sterimar
ne olacak peki okyanus suyu dedikleri bildiğimiz tuzlu su bilmem neylisiymiş normalde iyi gelirse haber et de bnde deneyeyim allahım nelere kaldık

Hepisi çok güzel. Hele şu kahverengi çızıklıya bayıldım.çok seviyorum çizgili şeyleri. Penguenlide çok cicik.
Bende alsam keşke

cnm dün yazıcaktım konuyu tam anlamadıgım ıcın yanlıs bırsey yazmıyım dye bıraktım. öncelıkle cok gecmıs olsun. tum kalbımle dılerım kı bosuna cekmıssındır bu sıkıntıyı ve bebgın inşallah saglıkla dogacaktır. bnece guvemelısın doktoruna. dıger doktor da onun guveılırlıgını onaylamıs. gercı bende senın yerınde olsam dayanamayıp başka doktorlara gıderdım. ama sıkıntı yapıp kendıne bebısı olumsuz etkıleme bence. allahın ıznıyle hersey guzel olacak, sen içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…