Günaydın sabah erkenden dr randevum vardi dogum icin istdaki doktor ile dün yasadigimizi anlattim fehmi beyin bu alanda cok iyi bir perinatolog oldugunu bisey oldugunu dusunse mutlka raporlayacagini olmadığına kanaat getrdiyse bi sıkıntı olmycagini soyledi kendi de usgde bakmya calisti ama kuzum donmedi hic sırtını bi yorum yapamadi haliyle. Dogum konusunda dr kararim netlesse de bu supheyi korkuyu icimden atma konusunda zorlniyorum elimde degil
Aynen yaa kiyafet bulmak sorun oldu esim benimle dalga geçiyor..bana penguen gibi yuruyosun diyo doktorum bugun naptin sen diye kesin kizacak cok korkuyorum ona gore 2 kilo almam gerekirdi tam 4 bucuk kilo aldim umarim kizmazBen eskiile kadınlara uyuz olurdum. Derdim ne böyle kasıla kasıla yürüyorlar acaba. Şimdi gördüğüm her göbek çok sevimli geliyor.dışarda da hepsini inceliyorum.
Tabii o zayıf hamileleri kıskanıyorum biraz.
Senin göbekte çok güzel. Bebeğe maşallah.
Elsem Eslem karışıyor söylerken kafa yoruyor.diğer üçü. Güzelben eslem i beğeniyorum mesela bende onu kabul ettiremedim,içine sinmedi eşimin, cemre,ela naz alternatiflerimiz...
Ayni burun tikanikligi bendede var cok zor gercekten banada doktorun burun spreyi nverdi otrivine dun bi kez siktim acayip rahatlatti
Günaydın canım. Keşke dönseymiş senin kuzun başka bir dr gözünden de bakılırdı. Doktorlarda gördüklerini söylese bir dert söylemese başka.sonra içimize şüphe düşüyor daha da geçmiyor.aslında bazen diyorum en iyisi bunları hiç yaptırmamak mı acaba.
Amann sana kizacak dr beni tavandan asar heralde. Keşke bana da baştan kızan dr denk gelseydi böyle olmazdım. Gerçi kimse inanmıyor 23 kilo aldığıma.Aynen yaa kiyafet bulmak sorun oldu esim benimle dalga geçiyor..bana penguen gibi yuruyosun diyo doktorum bugun naptin sen diye kesin kizacak cok korkuyorum ona gore 2 kilo almam gerekirdi tam 4 bucuk kilo aldim umarim kizmaz
günaydın kızlar 3 haftadır hastayım hala geçmedi rhatsızlığım burnum hala tıkalı napacam bilmiorum
Aynen yaa kiyafet bulmak sorun oldu esim benimle dalga geçiyor..bana penguen gibi yuruyosun diyo doktorum bugun naptin sen diye kesin kizacak cok korkuyorum ona gore 2 kilo almam gerekirdi tam 4 bucuk kilo aldim umarim kizmaz
benımde burnum tıkalı. gecelerı cok zorluyor benı. uyuyamıyorum resmen. bgn bende okyanus suyu almayı dusunuyorumYa ben de cok kotuyum geçmiyo, okyanus suyu aldım şimdi de onu deniyorum. Baya Basınçlı başlığı , adı sterimar
Aynen yaa kiyafet bulmak sorun oldu esim benimle dalga geçiyor..bana penguen gibi yuruyosun diyo doktorum bugun naptin sen diye kesin kizacak cok korkuyorum ona gore 2 kilo almam gerekirdi tam 4 bucuk kilo aldim umarim kizmaz
kızlar günaydın bunları dün akşam aldım oğluşumaannesi kurban olsun onun totosunaaaaaa
En azından rahat rahat sokuyorsun zarar-ı yok die:)benımde burnum tıkalı. gecelerı cok zorluyor benı. uyuyamıyorum resmen. bgn bende okyanus suyu almayı dusunuyorum
Beni de al. Ama benim sağlıkla doğsun zaten başka yapamam heralde.2. Gebelik durumum olursa , dağ başında bir evde geçirmeyi planlıyorum . Tuttukları amniosentez , yakaladıkları şeker yüklemesi arkadas bıktım daha.
Elsem Eslem karışıyor söylerken kafa yoruyor.diğer üçü. Güzel
ne olacak peki okyanus suyu dedikleri bildiğimiz tuzlu su bilmem neylisiymiş normalde iyi gelirse haber et de bnde deneyeyim allahım nelere kaldıkYa ben de cok kotuyum geçmiyo, okyanus suyu aldım şimdi de onu deniyorum. Baya Basınçlı başlığı , adı sterimar
kızlar günaydın bunları dün akşam aldım oğluşumaannesi kurban olsun onun totosunaaaaaa
Hepisi çok güzel. Hele şu kahverengi çızıklıya bayıldım.çok seviyorum çizgili şeyleri. Penguenlide çok cicik.kızlar günaydın bunları dün akşam aldım oğluşumaannesi kurban olsun onun totosunaaaaaa
Günaydın sabah erkenden dr randevum vardi dogum icin istdaki doktor ile dün yasadigimizi anlattim fehmi beyin bu alanda cok iyi bir perinatolog oldugunu bisey oldugunu dusunse mutlka raporlayacagini olmadığına kanaat getrdiyse bi sıkıntı olmycagini soyledi kendi de usgde bakmya calisti ama kuzum donmedi hic sırtını bi yorum yapamadi haliyle. Dogum konusunda dr kararim netlesse de bu supheyi korkuyu icimden atma konusunda zorlniyorum elimde degil
ela cok guzel bnece :)ben eslem i beğeniyorum mesela bende onu kabul ettiremedim,içine sinmedi eşimin, cemre,ela naz alternatiflerimiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?