Bir cumartesi sabahından daha günaydın. Bugün bizim hafta değişim günü o nedenle Cts günlerini çok seviyorum. Sonunda 24 olduk. Ah bir otuzlarıda göreydik ozaman geri sayım başlayacak asıl..
Herkese günaydın bebişimin pıpıtlarına uyandım kalk artık doyur beni anne dio acıkmış kuzum:)herkese güzel mi güzel bi haftasonu olsun sıkıntılar gitsin mutluluklar bol olsun ki bebişlerimiz de mutlu olsun...
Ah canım bir türlü geçemedi şu hastalık da. Okaluptüs yağı duydum bir de. Su dolu kaba okaluptüs yağından damlatıyormuşsun yattığın odaya koyuyormuşsun açıyormuş burun tıkanıklığını.
Bir cumartesi sabahından daha günaydın. Bugün bizim hafta değişim günü o nedenle Cts günlerini çok seviyorum. Sonunda 24 olduk. Ah bir otuzlarıda göreydik ozaman geri sayım başlayacak asıl..
Ah canım bir türlü geçemedi şu hastalık da. Okaluptüs yağı duydum bir de. Su dolu kaba okaluptüs yağından damlatıyormuşsun yattığın odaya koyuyormuşsun açıyormuş burun tıkanıklığını.
geçmedi meret ama hafifledi şükür, en azından durabiliyorum, çok uyumasamda :) geçen hafta son nefesimi verecek gibi olmuştum Allah korusun. Buhar makinası aldım, kargodan gelmesini bekliyorum. Herşeyi denedim, sadece iliadin mi ne meret o açıyor burnumu o da zararlı, artık kullanmayacağım.
geçmedi meret ama hafifledi şükür, en azından durabiliyorum, çok uyumasamda :) geçen hafta son nefesimi verecek gibi olmuştum Allah korusun. Buhar makinası aldım, kargodan gelmesini bekliyorum. Herşeyi denedim, sadece iliadin mi ne meret o açıyor burnumu o da zararlı, artık kullanmayacağım.
Günaydın sabah erkenden dr randevum vardi dogum icin istdaki doktor ile dün yasadigimizi anlattim fehmi beyin bu alanda cok iyi bir perinatolog oldugunu bisey oldugunu dusunse mutlka raporlayacagini olmadığına kanaat getrdiyse bi sıkıntı olmycagini soyledi kendi de usgde bakmya calisti ama kuzum donmedi hic sırtını bi yorum yapamadi haliyle. Dogum konusunda dr kararim netlesse de bu supheyi korkuyu icimden atma konusunda zorlniyorum elimde degil
günaydın anneler ve babyleri bende erkenciyim bugün annemlere gelince uyuyamıyorum sabahları kan ilacımı içtimm onun etkisinin geçmesini bekliyorum midemi kaldırıyor o hapın kokusu.
Ben eskiden hamile kadınlara uyuz olurdum. Derdim ne böyle kasıla kasıla yürüyorlar acaba. Şimdi gördüğüm her göbek çok sevimli geliyor.dışarda da hepsini inceliyorum.
Tabii o zayıf hamileleri kıskanıyorum biraz.
Senin göbekte çok güzel. Bebeğe maşallah.
Bende benim göbiş çok çıktı diyordum ama sizinkilerle aynı,geçen bebek odası bakmaya gittiğimde orda bir aile vardı bana ne kadar kaldı dediler daha çok dedim sizin dedim 8. aydaymış,göbiş benimki kadar yok,baya takmıştım...
ben kızıma isim hala bulamadım aslında bulduğum isimleri babaya kabul ettiremedim int kız ismi bakmaktan da yoruldum.. sıla, hayat, masal, duru, öykü, hazal beğendiğim isimler ama ya akrabalarımda var yada baba istemiyor yardım istiyorum sizden
Günaydın sabah erkenden dr randevum vardi dogum icin istdaki doktor ile dün yasadigimizi anlattim fehmi beyin bu alanda cok iyi bir perinatolog oldugunu bisey oldugunu dusunse mutlka raporlayacagini olmadığına kanaat getrdiyse bi sıkıntı olmycagini soyledi kendi de usgde bakmya calisti ama kuzum donmedi hic sırtını bi yorum yapamadi haliyle. Dogum konusunda dr kararim netlesse de bu supheyi korkuyu icimden atma konusunda zorlniyorum elimde degil
Günaydın canım. Keşke dönseymiş senin kuzun başka bir dr gözünden de bakılırdı. Doktorlarda gördüklerini söylese bir dert söylemese başka.sonra içimize şüphe düşüyor daha da geçmiyor.aslında bazen diyorum en iyisi bunları hiç yaptırmamak mı acaba.