2015 Şubat Anneleri

Ben 1.67 boy 48 kiloylaydım hiç diyetisyene gitmedim. 44 Kiloyken çok mu zayıf görünüyordun?
Yok öyle iskelet gibi de görünmüyordum ama yüzüm kötü oluyor,kilo yakışıyormuş bana eşim öyle diyor,her yıl hamile kal diyor :) kadına benzedim ya :)

Yok öyle iskelet gibi de görünmüyordum ama yüzüm kötü oluyor,kilo yakışıyormuş bana eşim öyle diyor,her yıl hamile kal diyor :) kadına benzedim ya :)
benim ki tam terz benim dahala kimse inanmiyor hamiş oldumu daha 1kilo aldim ne olacak halim

hayrolsun o nasıl rüyaymış.
Bende ne zamandır gelinlik giymeye çalışıyorum.

çok kötüydü yaa Dua edipte yattım oysa ki!

ben gelinliği ilk 3 ayda ki rüyalarımda görüyordum hergün düğünüm oluyordu gelinlik giyiniyordum artık görmüyorum gelinlik rüyası

ama beyaz iyidir

Yine yemekli misafirim geliyo ya!6 gunde 4. misafiri cok severim esasen ama gelen kimse yardimci da olmuyo pilim bitiyo.ben de artik gittigim evlerde yemegimi yiyip oturcam ya

benim ki tam terz benim dahala kimse inanmiyor hamiş oldumu daha 1kilo aldim ne olacak halim
Ben 6 kilo aldım 50 oldum ama orantılı dağıldı kilo vücuduma..dar giymezsem bana da inanmıyorlar,dar giyersem de 22 haftalık olduğuma inanmıyorlar :)

InsaAllah canim guzel haberler aliriz..sana derecesi soylendimi 2/3cesit oluyormus ve tamamen rahim agzini kapatmasi riskliymis galiba..sakin netten okuma cok moral bozucu..dr un herhangi bir tavsiyede bulundumu? Bir arkadssimn ileri safhada oldugu icin dr ona doguma kadar yatak istirhati yapmalisin demisti..ama cok sukur dgma kadar cikti yukari..

Isim hakkında baştan kimsenin konuşmamasını sağlamak en iyisi. Her ne kadar sonunda biz istediğimizi koyucaz diye düşünsek de ortalıkta konunuşanların sözlerinden etkileniyoruz.
zaten eşimin istediği isim olcak benimde hoşuma gitti kızımdada şu olsun bu olsun demişlerdi ama biz istediğimizi koyduk bunu bile bile yine sölemeleri sinir bozucu avuçlarını yalarlar

Canim hic gsli gibi degil kolundaki renkler falan ole durmuyo gule gule giysin pipis:)
ay bende öle dedim ama yok yok dedi eşim zorla aldırdı anlayacağın daha iyi kııı kimse anlamaz ben fb liyim yaa kızda fb li bu gs li olcakmış

Ya cok guzeller nerden aldin cnm hangi magaza
canım butikbebeden aldım bunları dün daha gelmedi bi kaç güne gönderiyolar ordan çok memnum kalmıştım diğer oğluşuma da ordan aldımıştım yeri gayet güzel kaliteli bak bu hastane girişi şu an elimde çok güzel ekliyim hemen

Yine yemekli misafirim geliyo ya!6 gunde 4. misafiri cok severim esasen ama gelen kimse yardimci da olmuyo pilim bitiyo.ben de artik gittigim evlerde yemegimi yiyip oturcam ya

Allah Kolaylik versin yiptatma kendini sen de yaHu

Oyy sevsinler dal gibiymissin kuzum sen

Eki Görüntüle 1267196 birde bu var kızlarr 23 liraya aldım kadife tulum

cok sirin bu yaa saglikla giysin kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…