Yine yemekli misafirim geliyo ya!6 gunde 4. misafiri cok severim esasen ama gelen kimse yardimci da olmuyo pilim bitiyo.ben de artik gittigim evlerde yemegimi yiyip oturcam ya
Ayni durum bende de var Dr.um 29. Haftaya kadar takip edeceğiz dedi ben plesantenin asagida olmasinin sakincasi ne diye sordum normal doğumolmaz dedi cçok üzüldüm ilk Doğumum normaldi bununda normal olmasini çok istiyorum bakalim sonuç ne olacak beklemekten başka çare yok
InsaAllah canim guzel haberler aliriz..sana derecesi soylendimi 2/3cesit oluyormus ve tamamen rahim agzini kapatmasi riskliymis galiba..sakin netten okuma cok moral bozucu..dr un herhangi bir tavsiyede bulundumu? Bir arkadssimn ileri safhada oldugu icin dr ona doguma kadar yatak istirhati yapmalisin demisti..ama cok sukur dgma kadar cikti yukari..
Bu ne Allah aşkına yav hiç mi yemiyorsunuz ben Sizi ne yapayım. Nerelere gideyim.
Dokuz aylıkken bile benim göbeğe
ulaşamazsın.
Lütfen kilo alın biraz bunalıma giriyorum sizi gördükçe
Isim hakkında baştan kimsenin konuşmamasını sağlamak en iyisi. Her ne kadar sonunda biz istediğimizi koyucaz diye düşünsek de ortalıkta konunuşanların sözlerinden etkileniyoruz.
zaten eşimin istediği isim olcak benimde hoşuma gitti kızımdada şu olsun bu olsun demişlerdi ama biz istediğimizi koyduk bunu bile bile yine sölemeleri sinir bozucu avuçlarını yalarlar
canım butikbebeden aldım bunları dün daha gelmedi bi kaç güne gönderiyolar ordan çok memnum kalmıştım diğer oğluşuma da ordan aldımıştım yeri gayet güzel kaliteli bak bu hastane girişi şu an elimde çok güzel ekliyim hemen
Yine yemekli misafirim geliyo ya!6 gunde 4. misafiri cok severim esasen ama gelen kimse yardimci da olmuyo pilim bitiyo.ben de artik gittigim evlerde yemegimi yiyip oturcam ya