2015 Şubat Anneleri

hayrolsun o nasıl rüyaymış.
Bende ne zamandır gelinlik giymeye çalışıyorum.

Biz hala kahvaltı için bekliyoruz uyansın Bırak plan yapmasını.
Gidip elma falan yiyorum habire.h.içi sekizde kahvaltı yapıyorum.h.sonu 1-2 de.
Gün bitiyor zaten.

cuma gunu varış ıcın kalp damar cerrahına gıttım.. külotlu hamıle varış çorabı verdı.. fakat doğumdan sonra operasyon yapıcaz dedı.. gececegıne daır bısey soylemedıler açıkçası..

Vajinada hafif sislik normal, ben hamile oldugumu burdan anlamistim. Dogum icin sisip genisliyor hazirlaniyor. Dogum sonrasi kucucuk kaliyor haha ne ayrinti verdim.
Damarlar da hafif cikabilir heralde onu hic incelemedim bilmiyorum.
Ama yanma kasinma kizarma varsa ilac kullanmak lazim cok tehlikeli hamilelikte. Hele idrar yolu enfeksiyonu en kotusu. Hic belirti vermeden olabiliyor 1-2 ayda bir idrar tahlili kulturu bakilmasi lazim. Hic belirti vermeyen idrar yolu enfeksiyonu ve sonrasi erken dogum. Dr istemiyorsa siz soyleyin yapsin idrar tahlili. Ya da saglik ocaginda yaptirin.
Ben eski dr.u birakicaktim guya son kez gittim idrar tahlili ve kulturu istedi. Fetal eko mutlaka yaptir dedi birakamam sanirim bunun ustune. Bazi ayrintilar onemli dr.larin atlamamasi lazim

Bana da başından beri hiç idrar tahlili yapılmadı. Öncekinden özellikle istedim gerek yok dedi. Yeni dr da kokulu akıntım var diyorum idrar tahlili istemiyor. Bu Kez zorla yapsın isteyeceğim.
Bizim sağlık ocağı yapmıyor idrar tahlili,dandik çıktı nedense herkesinki çok teşekküllü

günaydın kızlar herkese hayırlı pazarlar

benim burun kanamam var sizde de oluyormu
tıkanıyor sonrada kanamaya başlıyor

Yaptir canim ya olmadi urolojiye git sikayetim var de. Rutin bir test gebelikte yapilmasi lazim. Benim saglik.ocagi da bin nazla yapiyor.

Gunaydin guzel anneler ve gobekleri.
Tepikler iyice yukari cikti gun gectikce gobek buyudukce mutlu oluyorum. guzel bir pazar olsun herkese
Ben niye hala o tepikleri gobegimin en altinda hissediyorum ki ya gayet guzel vuruyo hissedikir sekilde ama altta

günaydın kızlar herkese hayırlı pazarlar

benim burun kanamam var sizde de oluyormu
tıkanıyor sonrada kanamaya başlıyor
Aynen canım ben de yaşıyorum her sabah burnum tıkalı uyanıyorum ağzım kurumuş vaziyette daha sonra burnumu temizlediğimde akacak kadar değil ama kanadığını görüyorum Aslında tuzlu suyla(himalaya tuzu ama normalde yemeklerdede hep onu kullanıom ama iyotlusuna başladık hamile kaldığımdan beri çünkü iyot eksikliği çocuklarda zeka geriliyine sepep oluyor) şırıngayla fıs fıs yapıodum işe yarıyo ama yakıyo buaralar üşendiğimden yapmıyorum ama başlıcam tekrar sende yap cnm eczaneden almana gerek yok ayrıca kimyasal maddelerde var zararlı en nihayetinde aynı işi görüo:)

Bende en son 10 kilo almistim cnm ilk kizimda bende 26 kilo alip 90 la doguma gitmistim lahana sulari diyetler sporlar verdim ama simdi iki cocukla nasil yapcaz bakalim

Herkese slmlar guzelnbir hafta sonu olsun hepimize bol.bol tepikli :)

Ben niye hala o tepikleri gobegimin en altinda hissediyorum ki ya gayet guzel vuruyo hissedikir sekilde ama altta
bu bebegin pozisyonuna gore degisiyor. Aksam ustte guclu tepikler vardi. Sabah mesanemi durtukledi artik hangisi eli hangisi ayagi bilmiyorum. Zayif olsam kafasini bile hissederim de simdi cok zor

Bende en son 10 kilo almistim cnm ilk kizimda bende 26 kilo alip 90 la doguma gitmistim lahana sulari diyetler sporlar verdim ama simdi iki cocukla nasil yapcaz bakalim
yine ayni seyler olcak. Sut yapsin diye bol su rezene vs. Tatli ekmek haftada bir. Yuruyuse nasil firsat bulcam bilmiyorum. Oglum pusette yatarken yuruyordum. Simdi kucuk yatar da buyuk durmaz. Bulcaz bir cozum hemen vermeyinc yerlesir daha zor olur

Kizlar dun ayrinliya girdim vee hersey yolunda cok sukur oglusum olacagi kesinlesti..benim gibi inatci bi oglum olacak yuzunu ne kadar ugrassakta gostermedi..en son birazcik actidoktorum gozleri tam yerine oturmus dedi..burnu agzi cok tatliydi yanaklarini bana enseyi babaya benzetti ikimizdende almis..ayni bnm gibi yyüzüstü yatiyodu bn yatamiyorum bari o yatsin oyle yatmayi ozledim bnn :)..kiloma takti cok almissin diye kizdi makarna pilav ekmek yasak meyve et azaltilacak hayatimda ilk kez bana boyle dendi boyun uzun aldığın kilo belli olmuyo dedi dikkat etcem artik..sanirim oglusumda uzun olacak maşallah 29 cm olmus cok tatliydi yaa

Ayni durum bende de var Dr.um 29. Haftaya kadar takip edeceğiz dedi ben plesantenin asagida olmasinin sakincasi ne diye sordum normal doğumolmaz dedi cçok üzüldüm ilk Doğumum normaldi bununda normal olmasini çok istiyorum bakalim sonuç ne olacak beklemekten başka çare yok

Sen iki çocukla zaten zayıflarsın merak etme. Bende zayıflarım biliyorum ama hemen doğumdan sonra zayıflamak istiyorum.
Bu arada 3000. Sayfanın ilk mesajını yazmışsın. Ödül yok ama ;-)

Biz hala kahvaltı için bekliyoruz uyansın Bırak plan yapmasını.
Gidip elma falan yiyorum habire.h.içi sekizde kahvaltı yapıyorum.h.sonu 1-2 de.
Gün bitiyor zaten.
Satamadı beni, suan kahvaltıdayız ama karnımı doyurup kalkıcam:)

Kizlaar, bende hastalar kervanına katıldım ne guzel hastalanmadim hamileligim boyunca hic die seviniodum, geldi çattı iki gundur yatiorum bakalim yarin ise gidebilcekmiyim.sali gunu de ayrintili ultrasonum var, bebegim insallah ben hastayim diye orasini burasini gostermemezlik etmeez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…