günaydın herkese
kötü bir kabusla uyandım başım ağrımış Kızın biri beni mahkemeye vermiş 1 yıl ceza alacakmışım elime kağıt veriyorlar ağlamaktan içim dışıma çıkıyor bebeğim var benim o ne olacak diyorum kimse bişey yapamıyor anneme soruyorum anne bebeğim ne olacak cevap yok..Hala içim sızlıyor yaa neyseki uynadım tekrar uyumak istemedim
Biz hala kahvaltı için bekliyoruz uyansın Bırak plan yapmasını.Günaydın güzel anneler :) her pazar gibi bu pazar da eşimle... Olacağını sandığım güne merhaba :) ama arkadasına söz vermiş :) arkadaşından da ondan da nefret ediyorum suan :) sabah sabah sevimlilikler yapıyor bi dekaldım mı yalnız basıma
cuma gunu varış ıcın kalp damar cerrahına gıttım.. külotlu hamıle varış çorabı verdı.. fakat doğumdan sonra operasyon yapıcaz dedı.. gececegıne daır bısey soylemedıler açıkçası..@simerenyaa cım bende bu şikayetlerle gittim dr a varis oldugunu soyledi korkulacak birşey yok bebek damarlara baskı yaptıgı için varisler oluşabiliyor hatta daha da çok şişebilir varisler büyüyebilir korkma dedi.dogumdan sonra çogunlukla kendılıgınden geçiyor dedi.ama ben internetten baktım biraz tehlıkelerınden de bahsedıyoru o yuzden sizlerdede varmı boyle bir sorun merak ettim dr unuz ne dedı falan dıye.şişlikten kastım çok hafıf hatta ben farkedemedım ağdacım farkettı onun üzerine gittim dr a.
Bana da başından beri hiç idrar tahlili yapılmadı. Öncekinden özellikle istedim gerek yok dedi. Yeni dr da kokulu akıntım var diyorum idrar tahlili istemiyor. Bu Kez zorla yapsın isteyeceğim.Vajinada hafif sislik normal, ben hamile oldugumu burdan anlamistim. Dogum icin sisip genisliyor hazirlaniyor. Dogum sonrasi kucucuk kaliyor haha ne ayrinti verdim.
Damarlar da hafif cikabilir heralde onu hic incelemedim bilmiyorum.
Ama yanma kasinma kizarma varsa ilac kullanmak lazim cok tehlikeli hamilelikte. Hele idrar yolu enfeksiyonu en kotusu. Hic belirti vermeden olabiliyor 1-2 ayda bir idrar tahlili kulturu bakilmasi lazim. Hic belirti vermeyen idrar yolu enfeksiyonu ve sonrasi erken dogum. Dr istemiyorsa siz soyleyin yapsin idrar tahlili. Ya da saglik ocaginda yaptirin.
Ben eski dr.u birakicaktim guya son kez gittim idrar tahlili ve kulturu istedi. Fetal eko mutlaka yaptir dedi birakamam sanirim bunun ustune. Bazi ayrintilar onemli dr.larin atlamamasi lazim
Yaptir canim ya olmadi urolojiye git sikayetim var de. Rutin bir test gebelikte yapilmasi lazim. Benim saglik.ocagi da bin nazla yapiyor.Bana da başından beri hiç idrar tahlili yapılmadı. Öncekinden özellikle istedim gerek yok dedi. Yeni dr da kokulu akıntım var diyorum idrar tahlili istemiyor. Bu Kez zorla yapsın isteyeceğim.
Bizim sağlık ocağı yapmıyor idrar tahlili,dandik çıktı nedense herkesinki çok teşekküllü
Ben niye hala o tepikleri gobegimin en altinda hissediyorum ki ya gayet guzel vuruyo hissedikir sekilde ama alttaGunaydin guzel anneler ve gobekleri.
Tepikler iyice yukari cikti gun gectikce gobek buyudukce mutlu oluyorum. guzel bir pazar olsun herkese
Aynen canım ben de yaşıyorum her sabah burnum tıkalı uyanıyorum ağzım kurumuş vaziyette daha sonra burnumu temizlediğimde akacak kadar değil ama kanadığını görüyorumgünaydın kızlar herkese hayırlı pazarlar
benim burun kanamam var sizde de oluyormu
tıkanıyor sonrada kanamaya başlıyor
Bende en son 10 kilo almistim cnm ilk kizimda bende 26 kilo alip 90 la doguma gitmistim lahana sulari diyetler sporlar verdim ama simdi iki cocukla nasil yapcaz bakalimBenim toplamda 8 kilo oldu. Zaten 72 ile basladim cok aldim. Bakalim kacla gidicem doguma. Oglanda 58 le baslayip 85 le bitirmistim.
Almasi iyi de ben oyle dogurunca kilo fln veremiyorum ya da emzirmekten kilo gitmiyor. Spor ve diyet yapmam gerekiyor yazik bana.
bu bebegin pozisyonuna gore degisiyor. Aksam ustte guclu tepikler vardi. Sabah mesanemi durtukledi artik hangisi eli hangisi ayagi bilmiyorum. Zayif olsam kafasini bile hissederim de simdi cok zorBen niye hala o tepikleri gobegimin en altinda hissediyorum ki ya gayet guzel vuruyo hissedikir sekilde ama altta
yine ayni seyler olcak. Sut yapsin diye bol su rezene vs. Tatli ekmek haftada bir. Yuruyuse nasil firsat bulcam bilmiyorum. Oglum pusette yatarken yuruyordum. Simdi kucuk yatar da buyuk durmaz. Bulcaz bir cozum hemen vermeyinc yerlesir daha zor olurBende en son 10 kilo almistim cnm ilk kizimda bende 26 kilo alip 90 la doguma gitmistim lahana sulari diyetler sporlar verdim ama simdi iki cocukla nasil yapcaz bakalim
Slm lar arkadaslar umarim hpiniz iysinidr..ultrason sonucumda plesantamin asagida oldugu soylndi..olmasi gerektigi yerden daha asagidaynis32.haftaya kadar cikacagini tahmin ediyorlar insaAllah oyle olur..bu durunla karsilasan kimse varni aranizda?sevgilermle saglikli gnler dliorum
Sen iki çocukla zaten zayıflarsın merak etme. Bende zayıflarım biliyorum ama hemen doğumdan sonra zayıflamak istiyorum.Bende en son 10 kilo almistim cnm ilk kizimda bende 26 kilo alip 90 la doguma gitmistim lahana sulari diyetler sporlar verdim ama simdi iki cocukla nasil yapcaz bakalim
Satamadı beni, suan kahvaltıdayız ama karnımı doyurup kalkıcam:)Biz hala kahvaltı için bekliyoruz uyansın Bırak plan yapmasını.
Gidip elma falan yiyorum habire.h.içi sekizde kahvaltı yapıyorum.h.sonu 1-2 de.
Gün bitiyor zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?