Bebegin durusu cok etkiliyor. Hecen hafta iki lokma yesem doyuyordum hemen midem sisiyordu. Bu hafta mide rahat ama icerden idrar torbasina tepikleyip duruyor cok komikGünaydın Anne adayları, şişkinlik bende yok, çok yemek yemiyorum galiba ondan. Sabah uyanıyorum bir bardak süt, mandalina ve ceviz sonra eşim uyanır sıkı bir kahvaltı sonra akşam yemeği yiyorum, meyve çok yiyorum. Günde bir kilo mandalina yerim, şükür sağlıklıyım 5 kilo kadar aldım şimdilik :)
Ümit? Olcay? HangisiAbimin adı umutgeçen türkiye maçı vardı orda oynadı benim adımdan olan futbolcu soyadımızda aynı bir harf değişik
günaydın herkese
kötü bir kabusla uyandım başım ağrımış Kızın biri beni mahkemeye vermiş 1 yıl ceza alacakmışım elime kağıt veriyorlar ağlamaktan içim dışıma çıkıyor bebeğim var benim o ne olacak diyorum kimse bişey yapamıyor anneme soruyorum anne bebeğim ne olacak cevap yok..Hala içim sızlıyor yaa neyseki uynadım tekrar uyumak istemedim
aynı duyguyu yasıyorum 2 gundur ne tesadüf.. gelsın avm ye goturup burnundan getırecem bıraz cebı boşalsın da canı yansın zirzopGünaydın güzel anneler :) her pazar gibi bu pazar da eşimle... Olacağını sandığım güne merhaba :) ama arkadasına söz vermiş :) arkadaşından da ondan da nefret ediyorum suan :) sabah sabah sevimlilikler yapıyor bi dekaldım mı yalnız basıma
Yaa yap elinden geleni cidden moralim sıfır sıffır sıffır:) bişey de demiyorum niye gidiyorsun fln die, ben de bi plan yapmaya çalışıyorum kendime şimdi :/aynı duyguyu yasıyorum 2 gundur ne tesadüf.. gelsın avm ye goturup burnundan getırecem bıraz cebı boşalsın da canı yansın zirzop
Allah yardimcin olsun cnm hayirli yollar şimdiden.Günaydın biz bugun yine yollardayiz izin bitti Kürkçü dukkanina dönüyoz yine. Yağışlı bir sabahla ugurluyor istanbul bizi gelmesi guzel de gitmeler cok keyifsiz. Hele bi de on uc saat yol oyy oyy
herkese iyi pazarlar
Off cnm ya azicik uemdddn kesip bi yürüyüşle kilo verenlere imreniyorum bende senin gibiydim hep. Şimdide 90.3 oldum doğuma kadar 100 olurum herhaldeBenim toplamda 8 kilo oldu. Zaten 72 ile basladim cok aldim. Bakalim kacla gidicem doguma. Oglanda 58 le baslayip 85 le bitirmistim.
Almasi iyi de ben oyle dogurunca kilo fln veremiyorum ya da emzirmekten kilo gitmiyor. Spor ve diyet yapmam gerekiyor yazik bana.
gunaydın hayırlı pazarlar arkadaşlar.çok fazla giremıyorum bu aralar nasılsınız bi sorum olacak size
genital bölgede şişlik yanma gibi şikayetleri olan var mı acaba?
Bebegin durusu cok etkiliyor. Hecen hafta iki lokma yesem doyuyordum hemen midem sisiyordu. Bu hafta mide rahat ama icerden idrar torbasina tepikleyip duruyor cok komik
Gunaydin. Bende yanma ve sanci oluyor çok. Zonklama seklinde yarin doktoru arayip soracagim normal bir durum olmadigi kesin. Şişlik derken nazil anladin cnm asiri sekildemi?
aynı duyguyu yasıyorum 2 gundur ne tesadüf.. gelsın avm ye goturup burnundan getırecem bıraz cebı boşalsın da canı yansın zirzop
Günaydın herkese ikinci uyanışımdan. Bulmacaya döndü bu iş cidden. Bulmuşsunuz zaten.Ümit? Olcay? Hangisi
aynı sorun bende de var, yanma bebek yağı sürüyorum sanki biraz rahatlatıyor doktorum demişti. Son zamanlarda idrarımda köpürmede var. Doktorum idrar testi istedi, bir dahaki gittiğimde götüreceğim. Yarın doktoruna sorduğunda ne dediğini lütfen bizimle paylaş belki aynı sorundur yaşadığımız.
simerenyaa cım bende bu şikayetlerle gittim dr a varis oldugunu soyledi korkulacak birşey yok bebek damarlara baskı yaptıgı için varisler oluşabiliyor hatta daha da çok şişebilir varisler büyüyebilir korkma dedi.dogumdan sonra çogunlukla kendılıgınden geçiyor dedi.ama ben internetten baktım biraz tehlıkelerınden de bahsedıyoru o yuzden sizlerdede varmı boyle bir sorun merak ettim dr unuz ne dedı falan dıye.şişlikten kastım çok hafıf hatta ben farkedemedım ağdacım farkettı onun üzerine gittim dr a.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?