2015 Şubat Anneleri

Benim toplamda 8 kilo oldu. Zaten 72 ile basladim cok aldim. Bakalim kacla gidicem doguma. Oglanda 58 le baslayip 85 le bitirmistim.
Almasi iyi de ben oyle dogurunca kilo fln veremiyorum ya da emzirmekten kilo gitmiyor. Spor ve diyet yapmam gerekiyor yazik bana.

Bebegin durusu cok etkiliyor. Hecen hafta iki lokma yesem doyuyordum hemen midem sisiyordu. Bu hafta mide rahat ama icerden idrar torbasina tepikleyip duruyor cok komik

günaydın herkese

kötü bir kabusla uyandım başım ağrımış Kızın biri beni mahkemeye vermiş 1 yıl ceza alacakmışım elime kağıt veriyorlar ağlamaktan içim dışıma çıkıyor bebeğim var benim o ne olacak diyorum kimse bişey yapamıyor anneme soruyorum anne bebeğim ne olacak cevap yok..Hala içim sızlıyor yaa neyseki uynadım tekrar uyumak istemedim

Günaydın bayanlarrrr bol tepikli mutlu bir gün olsun hepimize. Benim burun tukanıklığı ayrıca yanında nefes darlığı aynendevam

günaydın kızlar.. daha hıc ana saglıga gıtmeyen varmı ben gıbı ? gözümde nasıl buyuyor..

Gunaydin herkese telefondan yazmak zor oluyormus.herkes iyidir umarim. Bebislerinizle bol tepikli haftasonu dilerim :)

Bir daha öle rüya görürsen "denetimli serbestlik" uygulanacak dedirt bilinç altına :) yatmıcam hapiste :))

Günaydın güzel anneler :) her pazar gibi bu pazar da eşimle... Olacağını sandığım güne merhaba :) ama arkadasına söz vermiş :) arkadaşından da ondan da nefret ediyorum suan :) sabah sabah sevimlilikler yapıyor bi de kaldım mı yalnız basıma

aynı duyguyu yasıyorum 2 gundur ne tesadüf.. gelsın avm ye goturup burnundan getırecem bıraz cebı boşalsın da canı yansın zirzop

aynı duyguyu yasıyorum 2 gundur ne tesadüf.. gelsın avm ye goturup burnundan getırecem bıraz cebı boşalsın da canı yansın zirzop
Yaa yap elinden geleni cidden moralim sıfır sıffır sıffır:) bişey de demiyorum niye gidiyorsun fln die, ben de bi plan yapmaya çalışıyorum kendime şimdi :/

Bir haftadır berbat bir mide yanmam var ilk aylarda da vardi ama o hicmis simdi anlıyorum daha yedgm ilk lokmada kezzap dokmus gibi yaniyor mide ve yemek borum reniir Duo basladim gunde dorde kadar icebliyomusuz dr dedi iyi hos da dort sefer bile yeterli gelmiyor. Yedigme dikkat etsem dokunmycak sey yesem de cok fec yakio ya

gunaydın hayırlı pazarlar arkadaşlar.çok fazla giremıyorum bu aralar nasılsınız bi sorum olacak size
genital bölgede şişlik yanma gibi şikayetleri olan var mı acaba?

Gunaydin herkese hayirli pazarlar olsun.
Günaydın biz bugun yine yollardayiz izin bitti Kürkçü dukkanina dönüyoz yine. Yağışlı bir sabahla ugurluyor istanbul bizi gelmesi guzel de gitmeler cok keyifsiz. Hele bi de on uc saat yol oyy oyy
herkese iyi pazarlar
Allah yardimcin olsun cnm hayirli yollar şimdiden.

Off cnm ya azicik uemdddn kesip bi yürüyüşle kilo verenlere imreniyorum bende senin gibiydim hep. Şimdide 90.3 oldum doğuma kadar 100 olurum herhalde hatta gecmezsem iyidir

gunaydın hayırlı pazarlar arkadaşlar.çok fazla giremıyorum bu aralar nasılsınız bi sorum olacak size
genital bölgede şişlik yanma gibi şikayetleri olan var mı acaba?

Gunaydin. Bende yanma ve sanci oluyor çok. Zonklama seklinde yarin doktoru arayip soracagim normal bir durum olmadigi kesin. Şişlik derken nazil anladin cnm asiri sekildemi?

Bebegin durusu cok etkiliyor. Hecen hafta iki lokma yesem doyuyordum hemen midem sisiyordu. Bu hafta mide rahat ama icerden idrar torbasina tepikleyip duruyor cok komik

benim oğlancık son günlerde hep aşağıyı tekmekliyor :) önceden hep göbek üstümü tekmeklerdi pozisyon değiştirdi galiba.

Gunaydin. Bende yanma ve sanci oluyor çok. Zonklama seklinde yarin doktoru arayip soracagim normal bir durum olmadigi kesin. Şişlik derken nazil anladin cnm asiri sekildemi?

aynı sorun bende de var, yanma bebek yağı sürüyorum sanki biraz rahatlatıyor doktorum demişti. Son zamanlarda idrarımda köpürmede var. Doktorum idrar testi istedi, bir dahaki gittiğimde götüreceğim. Yarın doktoruna sorduğunda ne dediğini lütfen bizimle paylaş belki aynı sorundur yaşadığımız.

simerenyaa cım bende bu şikayetlerle gittim dr a varis oldugunu soyledi korkulacak birşey yok bebek damarlara baskı yaptıgı için varisler oluşabiliyor hatta daha da çok şişebilir varisler büyüyebilir korkma dedi.dogumdan sonra çogunlukla kendılıgınden geçiyor dedi.ama ben internetten baktım biraz tehlıkelerınden de bahsedıyoru o yuzden sizlerdede varmı boyle bir sorun merak ettim dr unuz ne dedı falan dıye.şişlikten kastım çok hafıf hatta ben farkedemedım ağdacım farkettı onun üzerine gittim dr a.

Geçmiş olsun sanada cnm. Bende idrar yollarında enfeksiyon varmi diye suphelenmistim bakalim ne diyecek yazarim yarin yine.

Anladim cnm bi aksilik olmasından korkuyordum. Demekki genel bir sorun hali bu durum. Yarin benim doktorun ne diyecek bakalim yazarim buraya da. Yani sis olsa anlasilmazda dikkatli agdacilara hayranim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…