- 15 Eylül 2014
- 2.281
- 1.666
- 158
- 33
Sen kaçBenim ben. Benim tam 7-8 aylık gibi. Bazen iniyor ama bu çıtır arkadaşların gibi olması mümkün değil.
Hepsi seçili gelmiş.zaten. Forumdan ayrılcam bu nasıl iş. Eskiden bütün hamileler kilo alırdı şimdi kimse almıyor :-(
sen uzulme canim bunlar ne oyle cöp gibi cik cik cik. Teyzeler der ya sen o bebegi besleyemezsin fln biz de citirlara oyle diyelim. Bi utaniyoz gobegi koymaya ezelim onlar da koyamasin aa : ))Benim ben. Benim tam 7-8 aylık gibi. Bazen iniyor ama bu çıtır arkadaşların gibi olması mümkün değil.
Hepsi seçili gelmiş.zaten. Forumdan ayrılcam bu nasıl iş. Eskiden bütün hamileler kilo alırdı şimdi kimse almıyor :-(
e at gorelim bi :)hahaaaa bu topiğin lideri benim uleynnnnn benim göbişimi görseniz doğurucam sanki
iç karın genış olunca fazla buyumuyomuş bide ılk gebeliklerde az cıkıyo dıyo herkes benimde doğum tarıhı ıkı gun gerı gitti nedense.cınsıyet neydı senin.ben 2 kılo aldımDoğumun benden iki gün önce canım :) benim karnım çok büyüdü 6 7 aylık gibi bende 4.3 kilo aldım :) 9 aylık oğlumda 34 kilo almıştım bakalım bunda be olacak :)
benıde o cıtırlara katmadın umarım cunkı ben zayıf degilimm malesef 66 olmusumm :)Benim ben. Benim tam 7-8 aylık gibi. Bazen iniyor ama bu çıtır arkadaşların gibi olması mümkün değil.
benm hayaliim sade beyaz buyuyen beşik cok pahallı degilse dolabını almayı dusunuyorum bıde yada şifonyerKızlar bebek arabası olarak ne düşünüyorsunuz yada bebek odası olarak ne düşünüyorsunuz park yatak mı büyüyen beşikli takımmı?
ya oğluşum yazmışsında yenı dıkkat etttım ısım buldnuzmu benn bulamıyoruumya sizde göbiş
ya sizde göbiş yok kiii beni görseniz pırtlamış öne oğluşumm
aynıyızBenim toplamda 8 kilo oldu. Zaten 72 ile basladim cok aldim. Bakalim kacla gidicem doguma. Oglanda 58 le baslayip 85 le bitirmistim.
Almasi iyi de ben oyle dogurunca kilo fln veremiyorum ya da emzirmekten kilo gitmiyor. Spor ve diyet yapmam gerekiyor yazik bana.
Iyidir annesi.etrafi kesfetmeye calisiyodur:)Yolu anca yariladik daha 6 saat net yolumuz var ki molalar haric bir kiz icin bi benim icin durmaktan yol da bitmiyor mubarek
Aracta olduguma mi nedir minnak kuzuyu da hissedemedm bugun iyidir inşallah icerde keyifler
yarin is var ve benim bu yol yoğunluğuyla gidecek hiiiç halim istegim yok
Cnm benim arabada uyuyorlar araba sallandıkça tatlı geliyor korkma bide zaten arabada hisstmemen normal sende sabit dinleyemiyorsun sıkma canını sağ salim varın.Yolu anca yariladik daha 6 saat net yolumuz var ki molalar haric bir kiz icin bi benim icin durmaktan yol da bitmiyor mubarek
Aracta olduguma mi nedir minnak kuzuyu da hissedemedm bugun iyidir inşallah icerde keyifler
yarin is var ve benim bu yol yoğunluğuyla gidecek hiiiç halim istegim yok
Beni.hiç.sorma en çok ben aldım burda 25 kilo falanSen kaç
Kilo aldın canım
Sağol canım. Hiç sorma bal akıyor.
Bebek arabası maxi cossi cabrio ana kucağı, araba quinny zapp extra aldım . Yatağın da siparişini vericem ikea hensvik, boyası Ab standartlarındaymış bi de bloggerların yazdıkları beni yönlendirdiKızlar bebek arabası olarak ne düşünüyorsunuz yada bebek odası olarak ne düşünüyorsunuz park yatak mı büyüyen beşikli takımmı?
Ben koyacaktım boyutunu küçültemedim.tel ne yapsın ona boyut küçülünce sığmıyor ekrana. Evet hepsi kuru tahta. Hem bizim memlekette böyle göbekli möbekli olmak makbul.sen uzulme canim bunlar ne oyle cöp gibi cik cik cik. Teyzeler der ya sen o bebegi besleyemezsin fln biz de citirlara oyle diyelim. Bi utaniyoz gobegi koymaya ezelim onlar da koyamasin aa : ))
Belki sonradan almazsın bebeğinin boyu kilosu nasıl sadece sen mi kilo alıyorsun yoksa o da alıyor mu o alıyorsa sen sonradan daha almazsınBeni.hiç.sorma en çok ben aldım burda 25 kilo falan
66 kilo mu? çıtırsın sende. Eşimde iri olsa problem değil de o 76 kilo boyu 1,90benıde o cıtırlara katmadın umarım cunkı ben zayıf degilimm malesef 66 olmusumm :)
Kızım olacak Allah'ın izniyle :)iç karın genış olunca fazla buyumuyomuş bide ılk gebeliklerde az cıkıyo dıyo herkes benimde doğum tarıhı ıkı gun gerı gitti nedense.cınsıyet neydı senin.ben 2 kılo aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?