Hayirli olsun güzel günlerde kullanan inşallah canim.Çok saol daha güzelleri senin olsun . Quinny de maxi cossi adaptörü kendi içinde oluyormuş o yüzden uyumlu . Indirim de vardı jokerde bu ürünlerde , alim dedim o yüzden yoksa aslında erken
yaa boşver ya ne olacak geçici bi durum sonuçta doğumdan sonra azmeder zayıflarsn benim arkadaşım 56 yla hamile kaldı 86 yla doğuma girdi çocuk bir buçuk yaşına geldi akadaşmn 56 kilo şuan veriliyo yani66 kilo mu? çıtırsın sende. Eşimde iri olsa problem değil de o 76 kilo boyu 1,90
Çok kötü olduk 10 gibi.
Çok saol daha güzelleri senin olsun . Quinny de maxi cossi adaptörü kendi içinde oluyormuş o yüzden uyumlu . Indirim de vardı jokerde bu ürünlerde , alim dedim o yüzden yoksa aslında erken
Uzunmuş.senin boyun. Benim 1,62 falan.kısayım ama kemiklerin çok kalın incecik olamıyorum hiç.Ben 1.72 boyundayım çok göstermiyorsun diyorlardı ama bana göre çok kilolu gözüküyordum
Bence internetten bebek alışverişi yapma kiyafet yani cok adi çıkabiliyorYa bebek alisverisi yapayim diye bakindim. Bir citcitli badi 15 liraydi. Netten bakayim bari. Hani cok guzel olsa veririm para da siradan seylerdi. Istanbulda olanlar cok sanslisinz bu konuda.
Bu arada kasiklarimda aci var gerilme hissi ile beraber. Bu hafta cok hizli buyudu gobek ondan heralde
bakalim ben de dokunmadan yakasinin genisligine cit citina fln bakmadan alamam bebekte ama yasadigim yerde secenek cok az. Kizlara degisik seyler olmali ama yok burdaBence internetten bebek alışverişi yapma kiyafet yani cok adi çıkabiliyor
yolunuz cok uzun kuzu ne yapsin. Arabada genelde uyuyorlar. Sabaha bol tepik olur bence sen yatip dinlenebilirsen15_20 dkya evde olcaz nasipse 980 km yol gelmisz kolum bacagim ayrı tutuldu küçük cadim da oynamadı hic ona da taktim gelesiye zaten gicik bi yolculuktu neyseki bitiyor cimcime evini ariyomus mersin sinirina girince iki durtukledi şükür :)
Kolay gelsin sana. Hamile olmasam neler neler yapardm de otur yorma kendiniiyi akşamlar kızlar ben geldim
bu ayın 16 sında k.validem geliyor kızlar evlendik evleneli ilk kez gelecek evimize.
Evi sererken görümcem k.pederim gelmişti o gelememişti kaynımın oğluna o bakıyor onsuz durmuyor ufaklık ondan gelememişti birde otobüsle yolculuk yapamıyor kardeşi arabayla geliyormuş onla geliyor. Bende evi temizliyorum bayram dönüşü 3-4 makine çamaşır yıkadım eşim dün saolsun ütülerin birazını yaptı bnm eşarplar yazmalar elbiselerim fln kaldı geriye. Mutfakta ocağın oraları sildim. Buzdolabımı sildim temizledim yerleştirdim. Erzak dolabımı yerleştirdim bitenleri kavonozlarına doldurdum eksiklerimizi tespit ettim alışverişe gitmeden. Bugünde pazara gidip geldik. Aslında evi süpürcektim ama tembellik çöktü pazar dönüşü yapmadık. Birazda kasığım ağrıyordu dinleneyim dedim.
Yarın gidip tahlil vericem rutin kan tahlili çarşmba sonucu alırım troid ancak çıkıyor çünkü sonra hafta içi bitmeden kndi dr.uma gidicem ayrıntılı raporunuda götürücem. Bakalım oğluşumu özledimiyice tepiklerini sertleştirdi sanırım iyice büyüdü.
Salı- çarşambada yine evi süpürüp silerim toz alırım lavaboları iyice temizlerim. K.valide bu gelin pismiş demesin ilk gelişi olacakne yemek yapacağıma da karar verdim yani kızlar beni özleyeceksiniz biraz bu aralar yoğun olurum gelmem topiğe herkes bol tepikli sağlıklı mutlu hafta diliyorum.
Bu arada göbişleriniz çok tatlı yaaben çok kilo almadım ama bnm göbeğim acayıp çıktı bide öne doğru sivri değil böle yayvan bir göbek oldu belim kalınlaştı. Millet kız mı diyor yok oğluşum olacak diyorum Aaaa kız karnı gibi ama diyorlar müsait olduğumda eklemeye çalışırım oğluşumla bni
uzun yazdım k.bakmayın
hamile kaldım kalalı kabızım, doktor şurup verdi ama her günde içilmez kimerhaba hanimalr muhabbteiniz bol olsun diycem ama sonra yetsemiyorum , e baliklmada dalamiyorum konuya kaliyorum kapinin diisnda
evde çocuklar olunca okula gotur getir vs her zaman gelemiyorumda nete
neyse ben size bisey danisacakdim ..
soylemesi ayip kabiz olmusum ve kanda geldi, dogumlardan sonra hemoroid olur bende ama geçmisti simdi nerden çikdi bilmiyorumki
dr zaten ilaç vermez ne yapcam , aranizda yasayan kendine çare bulan varmi banada yardim edin
Geçmiş olsun cnm sabahları 4-5 kayisi ustune ilik su çok iyi gelir. Birkaç gün dene. Yalniz kanadiysa iyileşmesi uzun sürebilir çok geçmiş olsun tekrar. Krem felan sursen yaraya iyi gelir o da. Bana ilaç verdi doktorun ama hic icmedim posali yiyeceklerden sonrada bol bol su iç cnm o da çok iyi geliyor. Ben baya deneyimliyim ameliyat felanda oldum ama dikkat etmeyince hemen gösteriyor kendini.merhaba hanimalr muhabbteiniz bol olsun diycem ama sonra yetsemiyorum , e baliklmada dalamiyorum konuya kaliyorum kapinin diisnda
evde çocuklar olunca okula gotur getir vs her zaman gelemiyorumda nete
neyse ben size bisey danisacakdim ..
soylemesi ayip kabiz olmusum ve kanda geldi, dogumlardan sonra hemoroid olur bende ama geçmisti simdi nerden çikdi bilmiyorumki
dr zaten ilaç vermez ne yapcam , aranizda yasayan kendine çare bulan varmi banada yardim edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?