Günaydın. Sabah açılışını yapayım.hemde takvimimde neler yazıyor bakalım sonra uyumaya devam. Tabii edebilirsem.
Gece karnım davul gibiydi, sanki taş bağlamışlar sağdan sola eziyetle döndüm.
Şişlik ve bel ağrısı şikayetlerim çok fazla.
Günaydın. Sabah açılışını yapayım.hemde takvimimde neler yazıyor bakalım sonra uyumaya devam. Tabii edebilirsem.
Gece karnım davul gibiydi, sanki taş bağlamışlar sağdan sola eziyetle döndüm.
Şişlik ve bel ağrısı şikayetlerim çok fazla.
Günaydın kızlar.
ben de bir kaç gündür gaz sancısı yüzünden patlayacağım. sanki göbek deliğim çatlayacak. ya da bir kaç yerden yeni göbek deliklerim açılacak gibi. bebeğim de rahatsız oluyo herhalde ki, tekmeleri daha sert oluyo gazlı olduğumda.
sabah kahvaltısında rezene içmeye karar verdim.
İnşallah bebeğim doğduğunda gazlı bir bebek olmaz. aynı dileklerim sizin için de geçerli.
Ay canım teşekkür ederim düşündüğün için ctesi gittim doktora geçmiş çok şükür :) bebeğin gelisimi satla uyumluymus :) herkes kontrollerde güzel haberler duyar inşallah kuş gibi hafifledim :)
Günaydın arkadaslar cumartesi günü ayrıntılı ulstrasona girdik,
bebeğimin beyninde kist aynı zamanda böbreklerinde 6,4 ve 7,2 mm genişleme görüldü
sürekli bulantı ilaçları kullanıyordum acaba onlar mı zarr verdi bebeğime çok kötü hissediyorum kendimi
guınnıy doğrumu yazdım bilmiyorum ama çok kaliteliymiş zaten inşallah güzel günlerde kullanın,bi de wollex var bende onu almayı düşünüyorum ama önce bebek odası takımını alıcam inşallah :)
Nöbet gününden günaydınlar kızlarrrr ben artık nöbetten muaf olmak istiyorum başım döndü resmen yarım saat ayakta kalınca . Hepimize bol tepikli bir gün olsun
bebeğimin beyninde kist aynı zamanda böbreklerinde 6,4 ve 7,2 mm genişleme görüldü
sürekli bulantı ilaçları kullanıyordum acaba onlar mı zarr verdi bebeğime çok kötü hissediyorum kendimi
Canım kendini üzme o kistler son aylarda kaybolabiliyormuş diye okumuştum ben,başka bir doktora daha görün istersen,belki de yanlış görmüşlerdir,kalbini ferah tut,bol bol dua oku,Allahın izniyle hiç bişeycikler olmayacak bebişlerimize...
Canım kendini üzme o kistler son aylarda kaybolabiliyormuş diye okumuştum ben,başka bir doktora daha görün istersen,belki de yanlış görmüşlerdir,kalbini ferah tut,bol bol dua oku,Allahın izniyle hiç bişeycikler olmayacak bebişlerimize...
cnm kendini suçlama boşyere bulantı ilacı kullanan çok kişi var hamileleginde.
senden kaynaklı bişi değildir o..doktorun ne dedi bazı bulgular ilerleyen zamanlarda geçiyor o tarz bişey miymis?
guınnıy doğrumu yazdım bilmiyorum ama çok kaliteliymiş zaten inşallah güzel günlerde kullanın,bi de wollex var bende onu almayı düşünüyorum ama önce bebek odası takımını alıcam inşallah :)
wollex kullanan 3 kişi var bildiğim hatta birinin bebeği 2.5 yaşında , hala cok memnun olduklarını soluyorlardı bene tercihin güzel:) siz de güle gğle kullanın inş annesi
böbrekte genişleme benm bebeğimde de var ilaç fln da kullanmadım kendini suçlama hemen, doktorum 13 mm genişleme olan takip ettiğim hasta var dedi bana telaşlanma canm en azından bunları da düşün tamam mı SSahra_91