SSond
dogum gecsin veriliyor kilo 80 den 64 e kadar indim bebekle beraber. Istedikten sonra yapiliyor. Sonra dikkat etmedim geri kilo aldim 72 oldm ve hamile kaldim. Benim gibiler surekli dikkat etmeli. Ama calisma hayatinda 90 la olmaz vericez elbet.
15-20 gün önce 480 gr dı. Standarttan öndeydi ama 25 kilonun içinde o gramın lafımı olur. Ee o kadar kiloya kızanda alsın biraz. Ödemde var bende ama 2-3 kilodur en fazla. Bebek için zararlı olmasa önemsemiyorum pek kiloyu.
15-20 gün önce 480 gr dı. Standarttan öndeydi ama 25 kilonun içinde o gramın lafımı olur. Ee o kadar kiloya kızanda alsın biraz. Ödemde var bende ama 2-3 kilodur en fazla. Bebek için zararlı olmasa önemsemiyorum pek kiloyu.
Anladım canım olsun sıkma canını sen Rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :) ben de 29 Eylül'de ultrasona girmiştim doktor bebeğin biraz küçük dedi dikkat et ama benim oğlumda ilk başlarda küçüktü sonradan birden büyüdü ve maşallah 4 kilo 200 gram doğdu kerata aldığım 34 kilo neticesinde :) benim eltim de bir kaç haftaya doğum yapar o 22 kilo aldı mesela ama doktor bebeğin 4 buçuk kilo doğar diyormuş. Kişiden kişiye değişiyor yani bu kilo olayları :)
SSond
dogum gecsin veriliyor kilo 80 den 64 e kadar indim bebekle beraber. Istedikten sonra yapiliyor. Sonra dikkat etmedim geri kilo aldim 72 oldm ve hamile kaldim. Benim gibiler surekli dikkat etmeli. Ama calisma hayatinda 90 la olmaz vericez elbet.
Ya ben 104 ile doğum yaptım eyvahhh sizi çıtırlar sizi :) en son 88 dim bebeğim 4 aylıktı 15 gün sonra hamile kaldım 82 ye düştüm şu an 5 buçuk aylığım ve 86.9 um Bunda herhalde bir 110 120 olurum aboooovvvv
Ben bugün yine paso yedim yine h.sonlarını sevmiyorum. Evde dur sürekli yer.
Onca zaman geçti hala sigaranın boşluğunu doldurmaya çalışıyorum. Çay yasak olmasa akşama kadar çay içecem yemekten kurtulcam. Soda iç iç nereye kadar.
Ya ben 104 ile doğum yaptım eyvahhh sizi çıtırlar sizi :) en son 88 dim bebeğim 4 aylıktı 15 gün sonra hamile kaldım 82 ye düştüm şu an 5 buçuk aylığım ve 86.9 um Bunda herhalde bir 110 120 olurum aboooovvvv
Bebek arabası maxi cossi cabrio ana kucağı, araba quinny zapp extra aldım . Yatağın da siparişini vericem ikea hensvik, boyası Ab standartlarındaymış bi de bloggerların yazdıkları beni yönlendirdi
Çok saol daha güzelleri senin olsun . Quinny de maxi cossi adaptörü kendi içinde oluyormuş o yüzden uyumlu . Indirim de vardı jokerde bu ürünlerde , alim dedim o yüzden yoksa aslında erken
InsaAllah canim guzel haberler aliriz..sana derecesi soylendimi 2/3cesit oluyormus ve tamamen rahim agzini kapatmasi riskliymis galiba..sakin netten okuma cok moral bozucu..dr un herhangi bir tavsiyede bulundumu? Bir arkadssimn ileri safhada oldugu icin dr ona doguma kadar yatak istirhati yapmalisin demisti..ama cok sukur dgma kadar cikti yukari..
InsaAllah canim guzel haberler aliriz..sana derecesi soylendimi 2/3cesit oluyormus ve tamamen rahim agzini kapatmasi riskliymis galiba..sakin netten okuma cok moral bozucu..dr un herhangi bir tavsiyede bulundumu? Bir arkadssimn ileri safhada oldugu icin dr ona doguma kadar yatak istirhati yapmalisin demisti..ama cok sukur dgma kadar cikti yukari..