- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
ben de wollex alacaktim ama çok ağır hantal dediler kafamı karıştırdilarguınnıy doğrumu yazdım bilmiyorum ama çok kaliteliymiş zaten inşallah güzel günlerde kullanın,bi de wollex var bende onu almayı düşünüyorum ama önce bebek odası takımını alıcam inşallah :)
inş her sey yolundadır @esoba mutlu cıkarsın kontrolden. Bana da doktor çarşamba doppler e gel dedi ayaklarım geri gidiyor yine bişi dicekler yüreğiim ağzıma gelecek diye :/ rahatlık yokBenimde yarın 11 de ayrıntılı. Hayırlısı ile geçirsem. En ufak olumsuzluğa ben yüz katı tepki veriyorum.
Eşimde ikinci kez görecek bebeği.
güzel haberler alırsın inşallah canımBenimde yarın 11 de ayrıntılı. Hayırlısı ile geçirsem. En ufak olumsuzluğa ben yüz katı tepki veriyorum.
Eşimde ikinci kez görecek bebeği.
çok mersi bende 21.haftadayım bu hafta yaptırcam tetanozu ve cumada ayrıntılı ultrasonumuz var inş. sonuç temiz çıkar :)Şeker yüklemesi 24. Haftada canm tetenozuda 21. Haftada yaptırdım
Aynen ya artık saga sola dönmek çok zorGünaydın. Sabah açılışını yapayım.hemde takvimimde neler yazıyor bakalım sonra uyumaya devam. Tabii edebilirsem.
Gece karnım davul gibiydi, sanki taş bağlamışlar sağdan sola eziyetle döndüm.
Şişlik ve bel ağrısı şikayetlerim çok fazla.
Insallah o kadar erken gelmez bebisin. Cok yoruluyosan simdiden hazirligi yap bencede. Cunku herkes ilerde agirlasacagimizi soyluyo. Bende cok geciktirmek istemiyorum aralik benim icin iyi. Bide nerelerden alisveris yapiyosun canim. Bende Bursa'dayim yazmistim daha once. Nereleri tercih ediyosun?
saol canımCok gecmiş olsun, hamilelikte normal diyorlar demesine de insanı perişan ediyor tansiyon oynamaları
Cnm sende bursalıydın yanlış hatırlamıyorsam Bursada her halt var bi tek h&m yok gıcık bişey
bide eşimin yegeninde down sendromu var genetikde olabilirmiş çok korktumcnm kendini suçlama boşyere bulantı ilacı kullanan çok kişi var hamileleginde.
senden kaynaklı bişi değildir o..doktorun ne dedi bazı bulgular ilerleyen zamanlarda geçiyor o tarz bişey miymis?
Günaydın anne adayları,
kısaca sizleri yaşadığımı anlatayım bir kaç sorum olacak çünkü
20 eylülde aşılama oldum 12.gün test 102 iki gün sonrası 212 çıktı hafif kanamalarım oldu alttan progestan kullandım cuma günü de keseyi görebilmek adına muayeneye gittik fakat kese görünmedi tekrar test istedi 1910 çıktı yani normal artması seviyede herşey güzel dedi ama çoğu kişi vajinal ultrasonda görülebilir diyor kahverengi kanama da aralıklarla dvm ediyor şimdi haftalık iğne verdi onu kullanıyorum .
sizler keseyi ve kalp atışlarını hangi haftalarda gördünüz ve kanamalarınız oldumu ....
Günaydın anne adayları,
kısaca sizleri yaşadığımı anlatayım bir kaç sorum olacak çünkü
20 eylülde aşılama oldum 12.gün test 102 iki gün sonrası 212 çıktı hafif kanamalarım oldu alttan progestan kullandım cuma günü de keseyi görebilmek adına muayeneye gittik fakat kese görünmedi tekrar test istedi 1910 çıktı yani normal artması seviyede herşey güzel dedi ama çoğu kişi vajinal ultrasonda görülebilir diyor kahverengi kanama da aralıklarla dvm ediyor şimdi haftalık iğne verdi onu kullanıyorum .
sizler keseyi ve kalp atışlarını hangi haftalarda gördünüz ve kanamalarınız oldumu ....
Ben ctesi günü 50 mg yaptırdım canım sonuç normal çıkınca Dr başka bişi istemedi genelde 50 lik yapıp sorun çıkarsa 100 luk istiyorlar bir degünaydın annısler bebısler..
aranızda 100 mg lık seker yuklemesı yaptıran varmı.. hıc ıstemıyorum yaptırmak ama babam ınsulın kullanıyor dıye dr kesınlıkle yapıcaz dedı
2 li tarama da risk kaç çıktı ? ya da ense kalınlığı falan kaçtı? kötü şeyler düşünme kalbini ferah tutmaya çalış doktorun nasıl yorumladı o görüntüleri o da önemlibide eşimin yegeninde down sendromu var genetikde olabilirmiş çok korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?