2015 Şubat Anneleri

2 li tarama da risk kaç çıktı ? ya da ense kalınlığı falan kaçtı? kötü şeyler düşünme kalbini ferah tutmaya çalış doktorun nasıl yorumladı o görüntüleri o da önemli
ben aldırmayı düşünmediğim için testtleri yaptırmadık ense kalınlığı normalmiş

Günaydın canım, keseyi 5. haftada kalp atışını 6. haftada gördük. 6. haftada az bi kanamam da olmuştu. Doktor yerleşme kanaması demişti. İnşallah hayırlısı ile hamilesindir.

Günaydın arkadaşlarım bayramdan beri giremedim herkes çok iyidir umarım benim bebiş çok hareketli maşallah dışarıdan çok rahatlıkla gözlemlenebiliyor bu kadar normalmiki ya bukadar hareketli olması kuzum benim Zamanı gelsede kucağımıza alsak bebişlerimizi

2 li tarama da risk kaç çıktı ? ya da ense kalınlığı falan kaçtı? kötü şeyler düşünme kalbini ferah tutmaya çalış doktorun nasıl yorumladı o görüntüleri o da önemli
kendi doktoruma yarın gideceğim radyoloji doktoru yorumladı sadece ailede olmasıda riski artırıyomuş

Benimde yarin 11 de randevum var okudukça heyecanın yerini panik aldi inşallah iyi seyler duyariz

benm bebiş de durmuyor sanki yerinde, ben de senın gibi merak ettim normal mi die ama kimse bişe yazmadı :/ doktora sorucam çarşamba :) yazarım soledığını

günaydınlar herkese , uzunca bir zamandır giremedim , anneciğimi görünce sosyal medyayı unuttum : ))) umarım herkes iyidir , sayfalar akmış gitmiş okuyamadım , ayrıntılı için doktor araştırmakla meşgulüm bir de , bebeğimde dünden beri tekmelemedi kafaya taktım poffff

benim ayrıntılıya giderken 2 li ve 3 lü testlerimi de götürmemi istediler. sizden de öyle bir sey ıstedıler mı?
çok heyecanlıyım bende yarın için. cd vereceklermiş. artık 7/24 onu izlerim heralde.
sizlere de cd verdıler mı?
ayrıntılı ınceleyınce bır sey buluyorlar ufak tefek ınsanın canı sıkılıyor. yaptırsan bır dert yaptırmasan başka dert.

ben tıpta yaptıracağım cd sanırım vermiyorlar
ya tek sağlıklı haberlerini alıyımda yeter bana
acayip heyecanlıyım

günaydın kızlar herkese hayırlı günler hayırlı haftalar olsun inşallah
kaç gündür hava kapalı ve soğuktu
bugün izinliyim çamaşırları nasıl kuruturum temizlikde yapacağım diye dertleniyordum
rabbim yardımcı oldu çok şükür
sabah 7 de güneş çıktı 2 makine çamaşır attım
ikiside kurudu bile şimdi 3. makineyi çalıştırdım.
az sonra ablama kahvaltıya gidip pazara uğrayacağım sonra eve gelip temizliğe başlayacağım
artık temizlik yaparken zorlanıyorum eskisi gibi 3-4 saatte bütün evi bitiremiyorum
yarınada kalacak artık

bu arada herkes göbüşlerini koymuş sanırım
bugün koyabilirsem bende koyarım
şimdilik Allaha emanet olun canlar

bugun tatılde olanlarda dönmüştür kalabalık olur dedik ama kımseler yok yine. eskiden en az 30 kişi online olurdu nereye kayboldu arkdaşlar.

hay maşallah ne yazmışsınız be... oku oku yeni bitirdim. zaten bir 10 sayfa kilodan bahsedilmiş. boş verin biz tosuncuk olarak daha sonra veririz kiloları ayrıca o göbeklerini koyan çıtırlar maşallah size içerimi saklıyorsunuz bebeleri ya
bende hafta sonu köyde idim. baya güzel eğlenceli bir hafta sonu geçirdim resmen kafam dağıldı evde olunca her şeyi kafaya takmadan edemiyorum. herkes iyi ama özlemişim sizin takıntılı halinizi

S Sond hadi zaman gelmiş artık hayırlı haberlerle gelirsin inşallah yarın :)
temmuzz tıpta vermiyorlar canım cd filan rapor çıkarılıyor sadece. hastanenin tahlil sonuçları sitesinden görebiliyorsun raporu. sende inşallah hayırlı haberlerle geliceksin :)

benden randevu alırken bişey istemediler
ama gittiğimde hemşire de doktor da ayrı ayrı özellikle sordu ikili üçlü testlerin yapıldımı diye
ikili yapıldı sorun çıkmadı üçlüye gerek duyulmadı dedim
sorun çıkmadığına eminsin değilmi diye ısrarla sordular
o testleride değerlendiriyorlar ayrıntılıda
doktorum sorun olmadığını söyledi kağıtlar var elimde ama evde kaldı dedim
bir sorun yok diyorsan ona göre not alacağız bizim kayıtlarımıza dediler
sen yinede götür yanında

Cd veriyorlar evet ultrason resmi verdiler 6 tane
2 tanede renkli ultrason resmi verdiler bana toplam 8 resim bir CD verdiler
CD yi açınca kızımı ultrasonda görür gibi oldum biran
çok hoş bişey

Dr um giderken testlerini de götür diye uyarmıştı. Götürdüm perinatolog onlara da baktı. Çoğunluk senin söylediğini dinliyorlar ama testler de yanında olursa iyi olur. Hadi bakalım yarın gidecek sayısı da fazlaymış. Hayırlı güzel haberleriniz olsun inşallah.

güle güle giysin tatlım çok güzeller bende butik bebeden geçen akşam aldım inş göründükleri gibi güzellerdir.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…