2015 Şubat Anneleri

Ben ctesi günü 50 mg yaptırdım canım sonuç normal çıkınca Dr başka bişi istemedi genelde 50 lik yapıp sorun çıkarsa 100 luk istiyorlar bir de
Cnm aç karnına gittin dimi bide kaç saat sürüyor haftaya yaptırıcam bende? Çok uzun sürüyorsa nasıl açlığa dayanıcam ya?

kızlar bugün 13 de doktor kontrolüm var.bebişimizi görcez çok heycanlıyım.
işallah güzel haberlerle dönerim :)

günaydınlar herkeslere. 2 günde yine dolmuş dolmuş sayfalar.göbüşler koyulmuş yine.o nasıl göbeklerdir yaa nasreddin hoca fıkrası gibi bebek ordaysa göbek nerde sizin boyunuz uzundur diye kendimi teselli ediyorum.zira bir buçuk metrelik insan olarak benim göbeğim baya belli oluyor.bende 4.5 kilo almışım 50 i gördüm bugün ama bu aralar çok tatlı yiyorum azaltmaya başlıyıcam.

bu gün tetenozun ikinci dozunu vurulmaya gidicem.yarında şeker taramasını halledip perşembe günü de doktor ziyareti.

günler çok çabuk geçiyor.benim düşündüğüm son hamileliğim olduğu için zamanın çabuk geçmesini istemiyorum..hamileliği içimdeki kıpırtıları çok seviyorum.eminim sonra çok özlücem

Kizlar doktorumuz aradim rahim agzindaki agrilar için. Günlük hayatini etkileyecek derecede agrilar var ise idrar tahlili yapacagiz dedi. Ki bende oyleyim maalesef. Yarin gidip tahlil yaptiracagim mecburen.

ah keşke herkes senin kadar şanslı olsa. benim köyümde yakın olsa her h.sonu giderdim. köyde insan dertten stresten uzak oluyor. tv bile izlemiyor. ne güzel huzur dolu. benim köyüm 1.150 km
bizde kısmet olursa çocuğumuz bıraz büyüdükten sonra tekırdağ tarafında bir yakın bir köye edenıcegız. cumadan gıdıp orda sebze yetiştircez. emeklılık hayali gibi ama sevıyoruz ıkımızde doğayı.

gerçekten evdde olunca takacak bişey buluyoruz ben mesela sabah hareketlere taktım neden bu kdar cok hareket ediyor bi sıkıntı mı var diye başkası olsa deli oldugumu düşünür
cd olmasada olur şuan tek istegim herşeyin yolunda oldugu haberini almak
......
kv ler geleceklermiş ama ne zaman bilmiyorum onlar gelip gitsin bende memlekete gideceğim bayramda gidemedim azcık anneme nazlanayım diyorum
inş ayrıntılıdanda güzel haberlerle dönerimde güzel bir kaçamak olur benim için

ne güzel açıp açıp izlersiniz sizde. senin eşinde meraklı kocalardan zannedersem.

merhaba,
tekrar bir sorum olucak şimdi başka bir sayfada okudum vajinal ultrason düşük nedeni sakın baktırmayın diyor benim 4. haftada baktı şimdi bu hafta 5 olucak yine bakıcak büyük ihtimal sizlere alttan bakıldımı ve sizcede zararlımı ki ne yapmalıyım ...yapmayın dersemde doktora güvensiz mişim gibi bir durum oluşmazmı???

tatlım bulunduğun yerde lcw vardır oradan bak 2'li çıtçıtlı zıbını 10 liraya almıştım dün akşam....

evet yarın fazla. birde genelde herkesın 11 civarında randevusu. ben yarım eşimle gideceğimya daha kıyafet falan olmuyor eşofman gıyıyorum pantolon tarzında. bir de orda rahat olsun diye eşofman giyerim dedim ama eşiminde o konuda takıntısı var. ona göre bir bayan asla dışarı eşofmanla çıkmaz.
şimdi sabah onun kavgasını edeceğiz birde.

benim 2 li 3 li test sonuclarım doktorun sisteminde telefonla öğrenmiştim sonucları ayrıntılıya giderken götüreceksin falan demedi sıkıntı olmaz herhalde..
değerler hakkında bilgim yok sadece ikisininde normal oldugunu bi sıkıntı olmadıgını söylemişti bende değerleri açıkcası merak edip sormadım

sorma canım o kadar iyi geldi ki. zaten annemlerde ekiyorlar birşeyler. şimdi babam kışın ne eksek diye düşünmeye başladı. az da olsa inan öyle tatlı geliyor ki orada yetişen şeyler. tv falan hiç birşey düşünmüyor insan bu durumda. emeklilik hayali değil bence eğer seviyorsanız niye olmasın. annemin de hep hayali erkek kardeşim üniversiteye gidince komple köye yerleşicekler. orada ekip biçicek torunlarına doğal şeyler yediricekmiş. umarım herkesin hayali birgün gerçek olur :)

canım daha yeni öğrenmişsin heralde hayırlısı olsun.daha kan pıhtısı kadar minicik bebişin.ben de ilk muayenemde 6.hafta alttan bakıldım.ama ben de duydum sakıncalı olabilir düşük olabilir diye.o yüzden doktoruma bi daha baktırmak istemediğimi söyledim.o da anlayışla karşıladı.zorla bakacak hali yok ya.onlar daha kolay gördükleri için istiyolar ama öyle güvensizlik filan olmaz sıkıntı yaratma kendine.sen nasıl istersen öyle olur

Dedim ya zaten senin söylediklerini dinliyor testlere şöyle bir bakıyor. Gerekirse Dr un mail atar öyle görür. Zaten sorun yok diyince illa göreyim demez herhalde

hayır düşük nedeni değil vajinal ultrason. kanama olunca bile bana baktıklarında hiç bir sıkıntı olmadı. alttan istemiyorsan doktora söyleyip baktırmayabilirsin. ama alttan kesin sonuç verdiği için ilk haftalar doktorlar bunu tercih ediyorlar.

aynı soruları ve aynı sıkıntıları bizde yaşadık haklısın endişelenmekte ama her şey olacağına varıyor sen ne yaparsan yap. o nedenle her şeyi kafana takıp da kendini yeme derim.
Cerrahpaşa'da 13.haftaya kadar herkese vajinal olarak bakıyorlar. o zaman c.paşada doktora giden herkesin bebeğinin düşmesi gerek. genelde kadınlar arasında öyle bir inanış var ama doktorlar o kadar hamileyi riske atmazlar bence.
burda da % 80 nın vajinal olarak bakılmıştır merak etme.

Şu senin lcw den aldığın taytla giydiğin gri bişi var demiştin hani. Bir ara gittim lcw ye bulamadım da o güzel oluyor diyordum onu giy istersen.

Bende istediler cnm benim bagirsaginda parlaklik gordu ama test sonuclarim iyi ciktigindan tek basina bisey ifade etmiyo demisti o sebepden bakiyo

ben de götürmüştüm.perinatolog tekrar hesaplama yaptı falan ölçümlere bakarak

aslında bizimde eşimin işinden dolayı bursaya taşınma ihtimalimiz vardı. ama ben işimi bırakamadığımdan dolayı gidemedik. bir yerde çalışsaydım kesin bırakır giderdim her şeyi ama elimdeki imkanları bırakıp gidemedim.
istanbulu hiç sevmiyorum zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…