Cnm aç karnına gittin dimi bide kaç saat sürüyor haftaya yaptırıcam bende? Çok uzun sürüyorsa nasıl açlığa dayanıcam ya?Ben ctesi günü 50 mg yaptırdım canım sonuç normal çıkınca Dr başka bişi istemedi genelde 50 lik yapıp sorun çıkarsa 100 luk istiyorlar bir de
ah keşke herkes senin kadar şanslı olsa. benim köyümde yakın olsa her h.sonu giderdim. köyde insan dertten stresten uzak oluyor. tv bile izlemiyor. ne güzel huzur dolu. benim köyüm 1.150 kmhay maşallah ne yazmışsınız be...oku oku yeni bitirdim. zaten bir 10 sayfa kilodan bahsedilmiş. boş verin biz tosuncuk olarak daha sonra veririz kiloları ayrıca o göbeklerini koyan çıtırlar maşallah size içerimi saklıyorsunuz bebeleri ya
bende hafta sonu köyde idim. baya güzel eğlenceli bir hafta sonu geçirdim resmen kafam dağıldı evde olunca her şeyi kafaya takmadan edemiyorum.herkes iyi ama özlemişim sizin takıntılı halinizi
S Sond hadi zaman gelmiş artık hayırlı haberlerle gelirsin inşallah yarın :)
temmuzz tıpta vermiyorlar canım cd filan rapor çıkarılıyor sadece. hastanenin tahlil sonuçları sitesinden görebiliyorsun raporu. sende inşallah hayırlı haberlerle geliceksin :)
hay maşallah ne yazmışsınız be...oku oku yeni bitirdim. zaten bir 10 sayfa kilodan bahsedilmiş. boş verin biz tosuncuk olarak daha sonra veririz kiloları ayrıca o göbeklerini koyan çıtırlar maşallah size içerimi saklıyorsunuz bebeleri ya
bende hafta sonu köyde idim. baya güzel eğlenceli bir hafta sonu geçirdim resmen kafam dağıldı evde olunca her şeyi kafaya takmadan edemiyorum.herkes iyi ama özlemişim sizin takıntılı halinizi
S Sond hadi zaman gelmiş artık hayırlı haberlerle gelirsin inşallah yarın :)
temmuzz tıpta vermiyorlar canım cd filan rapor çıkarılıyor sadece. hastanenin tahlil sonuçları sitesinden görebiliyorsun raporu. sende inşallah hayırlı haberlerle geliceksin :)
ne güzel açıp açıp izlersiniz sizde. senin eşinde meraklı kocalardan zannedersem.benden randevu alırken bişey istemediler
ama gittiğimde hemşire de doktor da ayrı ayrı özellikle sordu ikili üçlü testlerin yapıldımı diye
ikili yapıldı sorun çıkmadı üçlüye gerek duyulmadı dedim
sorun çıkmadığına eminsin değilmi diye ısrarla sordular
o testleride değerlendiriyorlar ayrıntılıda
doktorum sorun olmadığını söyledi kağıtlar var elimde ama evde kaldı dedim
bir sorun yok diyorsan ona göre not alacağız bizim kayıtlarımıza dediler
sen yinede götür yanında
Cd veriyorlar evet ultrason resmi verdiler 6 tane
2 tanede renkli ultrason resmi verdiler bana toplam 8 resim bir CD verdiler
CD yi açınca kızımı ultrasonda görür gibi oldum biran
çok hoş bişey
tatlım bulunduğun yerde lcw vardır oradan bak 2'li çıtçıtlı zıbını 10 liraya almıştım dün akşam....Ya bebek alisverisi yapayim diye bakindim. Bir citcitli badi 15 liraydi. Netten bakayim bari. Hani cok guzel olsa veririm para da siradan seylerdi. Istanbulda olanlar cok sanslisinz bu konuda.
Bu arada kasiklarimda aci var gerilme hissi ile beraber. Bu hafta cok hizli buyudu gobek ondan heralde
evet yarın fazla. birde genelde herkesın 11 civarında randevusu. ben yarım eşimle gideceğimya daha kıyafet falan olmuyor eşofman gıyıyorum pantolon tarzında. bir de orda rahat olsun diye eşofman giyerim dedim ama eşiminde o konuda takıntısı var. ona göre bir bayan asla dışarı eşofmanla çıkmaz.Dr um giderken testlerini de götür diye uyarmıştı. Götürdüm perinatolog onlara da baktı. Çoğunluk senin söylediğini dinliyorlar ama testler de yanında olursa iyi olur. Hadi bakalım yarın gidecek sayısı da fazlaymış. Hayırlı güzel haberleriniz olsun inşallah.
Dr um giderken testlerini de götür diye uyarmıştı. Götürdüm perinatolog onlara da baktı. Çoğunluk senin söylediğini dinliyorlar ama testler de yanında olursa iyi olur. Hadi bakalım yarın gidecek sayısı da fazlaymış. Hayırlı güzel haberleriniz olsun inşallah.
ah keşke herkes senin kadar şanslı olsa. benim köyümde yakın olsa her h.sonu giderdim. köyde insan dertten stresten uzak oluyor. tv bile izlemiyor. ne güzel huzur dolu. benim köyüm 1.150 km
bizde kısmet olursa çocuğumuz bıraz büyüdükten sonra tekırdağ tarafında bir yakın bir köye edenıcegız. cumadan gıdıp orda sebze yetiştircez. emeklılık hayali gibi ama sevıyoruz ıkımızde doğayı.
canım daha yeni öğrenmişsin heralde hayırlısı olsun.daha kan pıhtısı kadar minicik bebişin.ben de ilk muayenemde 6.hafta alttan bakıldım.ama ben de duydum sakıncalı olabilir düşük olabilir diye.o yüzden doktoruma bi daha baktırmak istemediğimi söyledim.o da anlayışla karşıladı.zorla bakacak hali yok ya.onlar daha kolay gördükleri için istiyolar ama öyle güvensizlik filan olmaz sıkıntı yaratma kendine.sen nasıl istersen öyle olurmerhaba,
tekrar bir sorum olucak şimdi başka bir sayfada okudum vajinal ultrason düşük nedeni sakın baktırmayın diyor benim 4. haftada baktı şimdi bu hafta 5 olucak yine bakıcak büyük ihtimal sizlere alttan bakıldımı ve sizcede zararlımı ki ne yapmalıyım ...yapmayın dersemde doktora güvensiz mişim gibi bir durum oluşmazmı???
benim 2 li 3 li test sonuclarım doktorun sisteminde telefonla öğrenmiştim sonucları ayrıntılıya giderken götüreceksin falan demedi sıkıntı olmaz herhalde..
değerler hakkında bilgim yok sadece ikisininde normal oldugunu bi sıkıntı olmadıgını söylemişti bende değerleri açıkcası merak edip sormadım
merhaba,
tekrar bir sorum olucak şimdi başka bir sayfada okudum vajinal ultrason düşük nedeni sakın baktırmayın diyor benim 4. haftada baktı şimdi bu hafta 5 olucak yine bakıcak büyük ihtimal sizlere alttan bakıldımı ve sizcede zararlımı ki ne yapmalıyım ...yapmayın dersemde doktora güvensiz mişim gibi bir durum oluşmazmı???
aynı soruları ve aynı sıkıntıları bizde yaşadık haklısın endişelenmekte ama her şey olacağına varıyor sen ne yaparsan yap. o nedenle her şeyi kafana takıp da kendini yeme derim.merhaba,
evet yarın fazla. birde genelde herkesın 11 civarında randevusu. ben yarım eşimle gideceğimya daha kıyafet falan olmuyor eşofman gıyıyorum pantolon tarzında. bir de orda rahat olsun diye eşofman giyerim dedim ama eşiminde o konuda takıntısı var. ona göre bir bayan asla dışarı eşofmanla çıkmaz.
şimdi sabah onun kavgasını edeceğiz birde.
Bende istediler cnm benim bagirsaginda parlaklik gordu ama test sonuclarim iyi ciktigindan tek basina bisey ifade etmiyo demisti o sebepden bakiyobenim ayrıntılıya giderken 2 li ve 3 lü testlerimi de götürmemi istediler. sizden de öyle bir sey ıstedıler mı?
çok heyecanlıyım bende yarın için. cd vereceklermiş. artık 7/24 onu izlerim heralde.
sizlere de cd verdıler mı?
ayrıntılı ınceleyınce bır sey buluyorlar ufak tefek ınsanın canı sıkılıyor. yaptırsan bır dert yaptırmasan başka dert.
ben de götürmüştüm.perinatolog tekrar hesaplama yaptı falan ölçümlere bakarakbenim ayrıntılıya giderken 2 li ve 3 lü testlerimi de götürmemi istediler. sizden de öyle bir sey ıstedıler mı?
çok heyecanlıyım bende yarın için. cd vereceklermiş. artık 7/24 onu izlerim heralde.
sizlere de cd verdıler mı?
ayrıntılı ınceleyınce bır sey buluyorlar ufak tefek ınsanın canı sıkılıyor. yaptırsan bır dert yaptırmasan başka dert.
aslında bizimde eşimin işinden dolayı bursaya taşınma ihtimalimiz vardı. ama ben işimi bırakamadığımdan dolayı gidemedik. bir yerde çalışsaydım kesin bırakır giderdim her şeyi ama elimdeki imkanları bırakıp gidemedim.sorma canım o kadar iyi geldi ki. zaten annemlerde ekiyorlar birşeyler. şimdi babam kışın ne eksek diye düşünmeye başladı. az da olsa inan öyle tatlı geliyor ki orada yetişen şeyler. tv falan hiç birşey düşünmüyor insan bu durumda. emeklilik hayali değil bence eğer seviyorsanız niye olmasın. annemin de hep hayali erkek kardeşim üniversiteye gidince komple köye yerleşicekler. orada ekip biçicek torunlarına doğal şeyler yediricekmiş. umarım herkesin hayali birgün gerçek olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?