- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
Çok gulfum ya :) bebis dogsun iyice acilor canim merak etme sen
Güle güle giyin panco mantikli cidden. Bu arada lcw da çok kaliteli bi tayt buldum ve inanılmaz rahat tavsiye ederim. Hem belide ayali göbeğin sistikce gevsetiyorsun. 25 liraydi bak istersen cnm..
tatlım bu yaşadıklarını ilk hamileliğimde yaşamıştım.karnım bi tarafı bi anda sertleşiyor ve oraya kramp tarzı sancılar giriyordu.yanlış hatırlamıyosam dr onların yalancı doğum sancıları olduğunu rahmin bir nevi doğum jimnastiği yaptığını söylemişti.öyle olunca hemen dinleniyordum.çok sık oluyordu banada.Evet aslında riske atmamak lazım , ama belki burda yaşayan bilen vardır diye düşündüm. Çünkü internette net bi açıklama yok. 1 saat içinde 4 kasılma yaşıyorsanız doğum başlamış olabilir , doktorunuzla görüşün diyor mesala bi sayfa. Evet bi saat içinde 4 kasılma yaşıyorum ama o bahsedilen şiddetli sancılar olmuyor ve de uzun sürsede geçiyor. Normalde benim karnımda yumuşaktır. Ama bu sancılardan sonra , yada sancılarla birlikte çok sertleşiyor. Yarın şeker yüklemesi için gidicem mecburen. O sırada konuşmayı deniyim. Tepkisine göre başka doktora da sorarım artıkallah gününde doğum nasip etsin inşallah
Hangi doktora gidiyorsun sen? Konak hastanesinde Erkan bey e gittim ben yaz tatilinde,çok yoğundur ama mükemmel bi doktordur,sülale boyu doktorumuzdur bizim :)
kızlar evde ne giyiyorsunuz allah aşkınıza
ben eve girer girmez hemen pantolonu çıkarıp pijamalarımı çekiyorum üzerime
makyaj yapmıyorum ama yaptığım zaman onu bile çıkarıyorum
saçıda tepeden toplayınca mahallenin delisi gibi oluyorum
kocama haksızlık ettiğimi düşünüyorum
hamile kalınca kendimi saldığımı düşünecek
ama ne yapayım rahat edemiyorum başka bişeyle
al benden de o kadar.ne bulursam giyiyorum koca bi göbek falan kendimi çok hantal hissediyorum.tv de falan güzel bi hatun çıkınca kociş bakıyorsa acaip bozuluyorum bide.neyseki geçici göbek diye teselli ediyorum kendimikızlar evde ne giyiyorsunuz allah aşkınıza
tatlım bu yaşadıklarını ilk hamileliğimde yaşamıştım.karnım bi tarafı bi anda sertleşiyor ve oraya kramp tarzı sancılar giriyordu.yanlış hatırlamıyosam dr onların yalancı doğum sancıları olduğunu rahmin bir nevi doğum jimnastiği yaptığını söylemişti.öyle olunca hemen dinleniyordum.çok sık oluyordu banada.
sonra sonra azalmaya başladı.son ayıma doğru tamamen geçmiş gibiydi.sonrada bi daha sancı falan olmadı zaten.onun içinde sezeryan oldum.Ohh sonunda yaşayan birine denk geldimSevindim desem İnan yalan olmaz. Doğuma kadar da sürdü sanırım ?
sonra sonra azalmaya başladı.son ayıma doğru tamamen geçmiş gibiydi.sonrada bi daha sancı falan olmadı zaten.onun içinde sezeryan oldum.
ay cok güldüm cok tatlı yazmıssın :)Hamile pijamalarim var onceku hamilelikten gece gunduz onlarla geziyorum evde. Hamilelik yaza gelmisti hamile atletim fln yok. Gecen pijamanin altini oyle yukari cekmisim ki esim husmen gibi olmussun dedi. Napayim belim aciliyor atlet kisa, sonra gaz oluyor. Rezillik ama yapacak bisey yok.
kızlar evde ne giyiyorsunuz allah aşkınıza
bi kerelik de olsa git bence,sezeryanı da çok güzelmiş adamın ama :) elektriği çok iyi,çok güzel anlatıyor..nuri bey laklakçıydı yanlış hatırlamıyorsam :) cihan hastanesinde lütfiye hanım var onu da tavsiye ederim,çok tatlı bi bayan ve iyi bi doktor o daŞuan akademi de Nuri beye gidiyorum. Erkan beyi çok duydum ama çok sezeryan yanlısı bir doktor. Hastayı normalden soğutuyor. O derece. Birde dediğin gibi çok yoğun ilgilenemez diye düşünüyorum . Nuri beye ne zman istesem randevu var çünkü :)))) ama bi kere gidip konuşsam muayne olsam mı acaba :/
Evde tayt oldm olas giyemem. Tuylerim batik olur bi kere : ))Ben gün içinde çok yorgun olsam da onun gelmesine yakın elime yüzüme saçıma bi çeki düzen veriyorum.. Birde genelde hep tayt giyiyorum evde. Bazen üstüne uzun bazense tam kalçama kadar tşört giyiyorum.. Pijamadan daha iyi durduğu kesindir. Bence sizde öyle yapınn :)
Sonuçta hamileyiz hasta değil..
Canim sen dr mu degistirsen kiBenim geçen aya kadar gittiğim doktor perinatologtu... en ince ayrıntısına kadar bakıyordu. Ama risk yok diye ona gitmeyi bıraktık çünkü heray 300 tl çok büyük bi rakam bizim için. Başka masraflar var artık..
Bende başka doktora başladım o normal kadım doğumcu ama adama ne desem gülüyor amaan normal , amaan olur. Yok birşey diyip duruyor.. 1 ay boyunca ishaldim adam Allah kocana sabır versin dedi güldü.. Danagalak! Sanki sıkıntıyı o çekiyor... Tahlil bile yapmadı yani
Bu durumda da eminimki cevap aynı olucak... O yüzden burdan yardım almak istedim.. Ama yinede en mantıklısı doktorla konuşmak
evet haftasonu gittim jokere guzel seyler var gercekten.mothercare de 14-15-16sinda ayin ortasi indirimleri oluyomus. cok sagol canda oyuncaga felan bakayim ben debakıyorum e-bebegede. uygun fiyatlı urunler oluyor gercekten. simdi bebek arabası heyecanı sardı bizi. canda oyuncaga bakıcam ordada var ceşitlı markalar, aynı sekılde e-bebegede bakmak lazım. carrefourdakı jokerın ındırımıne denk gelırsen ordada kıyafetler kalıtelı duruyor.
Canim sen niye gece calisiuosun ki?ne is yaptigini bilmiyorum ama is kanununda yapilan degisikliklere goz atmani tavsiye ederimistemem yan cebime koy meraklısı benimki
meraktan çatlar ama merak ettiğini belli etmemek için mücadele eder
aslında çok heyecanlı baba olacağı için
ama bana belli etmemeye çalışıyor
dün sabah yine tekmelerini hissetsin diye elini karnıma koydum
dışarıdan bile görülürken soruyorum hissettinmi diye
hayır diyor
ruhsuz kızım senin bu baban dedim
o zaman gülüyor hissettim tabi diyor
CD yi pc den çıkarıp zarfına koymuştum
gece işten geldiğimde zarf boştu CD pc de kalmış
sorsan hiç işim olmaz der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?