2015 Şubat Anneleri

malesef burada lcw yok
çanakkale merkezde var oraya sık gidemiyorum
netten de güvenip alamıyorum
bugün tayt da baktım ama denemeyi gözüm yemedi
nede olsa bacaklar olmayacak diye

kızlar evde ne giyiyorsunuz allah aşkınıza
ben eve girer girmez hemen pantolonu çıkarıp pijamalarımı çekiyorum üzerime
makyaj yapmıyorum ama yaptığım zaman onu bile çıkarıyorum
saçıda tepeden toplayınca mahallenin delisi gibi oluyorum

kocama haksızlık ettiğimi düşünüyorum
hamile kalınca kendimi saldığımı düşünecek
ama ne yapayım rahat edemiyorum başka bişeyle

tatlım bu yaşadıklarını ilk hamileliğimde yaşamıştım.karnım bi tarafı bi anda sertleşiyor ve oraya kramp tarzı sancılar giriyordu.yanlış hatırlamıyosam dr onların yalancı doğum sancıları olduğunu rahmin bir nevi doğum jimnastiği yaptığını söylemişti.öyle olunca hemen dinleniyordum.çok sık oluyordu banada.

Hangi doktora gidiyorsun sen? Konak hastanesinde Erkan bey e gittim ben yaz tatilinde,çok yoğundur ama mükemmel bi doktordur,sülale boyu doktorumuzdur bizim :)

Şuan akademi de Nuri beye gidiyorum. Erkan beyi çok duydum ama çok sezeryan yanlısı bir doktor. Hastayı normalden soğutuyor. O derece. Birde dediğin gibi çok yoğun ilgilenemez diye düşünüyorum . Nuri beye ne zman istesem randevu var çünkü :)))) ama bi kere gidip konuşsam muayne olsam mı acaba :/

Sen işi bırakmıştın dimi ? Yanlış mı hatırlıyorum ?

al benden de o kadar.ne bulursam giyiyorum koca bi göbek falan kendimi çok hantal hissediyorum.tv de falan güzel bi hatun çıkınca kociş bakıyorsa acaip bozuluyorum bide.neyseki geçici göbek diye teselli ediyorum kendimi

Ohh sonunda yaşayan birine denk geldim Sevindim desem İnan yalan olmaz. Doğuma kadar da sürdü sanırım ?

Ohh sonunda yaşayan birine denk geldim Sevindim desem İnan yalan olmaz. Doğuma kadar da sürdü sanırım ?
sonra sonra azalmaya başladı.son ayıma doğru tamamen geçmiş gibiydi.sonrada bi daha sancı falan olmadı zaten.onun içinde sezeryan oldum.

Hamile pijamalarim var onceku hamilelikten gece gunduz onlarla geziyorum evde. Hamilelik yaza gelmisti hamile atletim fln yok. Gecen pijamanin altini oyle yukari cekmisim ki esim husmen gibi olmussun dedi. Napayim belim aciliyor atlet kisa, sonra gaz oluyor. Rezillik ama yapacak bisey yok.

Dersim cok degildi ama kaptirdim kendimi guzel konu isledik cocuklarla. Tahtada olunca sureklu nasil yorulmusum kuyruk kemigi bolgesi tumden isyanda. Eve geldim esim gelmedi oglum yatirmiyor da. E ama kemikler napsin. 8 aylik halimdeyim eskisine kiyasla. Doguma giderken giydigim hamile gomlegi ancak oluyor 2 hafta sonra dar gelir. Ama siskinlik de var bende. Nasil gecer ki.

ay cok güldüm cok tatlı yazmıssın :)

şimdiy e kadar eski kıyafetlerimi giydim ama baktım göbek çıkmış tayt aldım üzerinede kazak tunik onları giyiniyorum saçlar aynı bazen o kadar dağınık oluyor ki
pijamalarımı bazı akşam erken giyiniyorum tv karsınında keyif yapıyorum
eskide kaldı o süslü püslü elbiseler doğumdn sonra kilolarıda verince döneriz bomba gibi
gerçi birde bebek olunca daha bi dağıtmayım da
bakalım zaman gösterecek

Ben gün içinde çok yorgun olsam da onun gelmesine yakın elime yüzüme saçıma bi çeki düzen veriyorum.. Birde genelde hep tayt giyiyorum evde. Bazen üstüne uzun bazense tam kalçama kadar tşört giyiyorum.. Pijamadan daha iyi durduğu kesindir. Bence sizde öyle yapınn :)
Sonuçta hamileyiz hasta değil..

bi kerelik de olsa git bence,sezeryanı da çok güzelmiş adamın ama :) elektriği çok iyi,çok güzel anlatıyor..nuri bey laklakçıydı yanlış hatırlamıyorsam :) cihan hastanesinde lütfiye hanım var onu da tavsiye ederim,çok tatlı bi bayan ve iyi bi doktor o da

Evde tayt oldm olas giyemem. Tuylerim batik olur bi kere : ))
Bir de calistigim icin evde en rahat seyi giymek istiyorum. Zaten bizim cocuk da var ilk hamilelik gibi degil

Canim sen dr mu degistirsen ki

evet haftasonu gittim jokere guzel seyler var gercekten.mothercare de 14-15-16sinda ayin ortasi indirimleri oluyomus. cok sagol canda oyuncaga felan bakayim ben de

Valla butun gun giyinik kusanik olmak cok zor geliyor zaten evde en rahat pjama geldigim gibi giyerim hic affetmem yorgunluktan guzellikti bakimdi düşünemiyorum kiza kostrurken tip kayiyor zaten mattikanin dedigi gibi bitane cocuk oldujtan sonra zaten seriyon ister istemez. Mesela su an cicekli pjama alti ustunde atletle oturuyom sutyen vb de cekemiom artik yasli teyzeler gibi saldim cayira modu cok cezbediciyim anliycaniz

Canim sen niye gece calisiuosun ki?ne is yaptigini bilmiyorum ama is kanununda yapilan degisikliklere goz atmani tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…