seni çok ii anlıyorum.hadi bitir de sonraki hastaya geçelim gibiler. bu arada bebeğin bi tarafa toplandığını hissetiğini de mutlaka söyle benceYarın gidicem... Doğru söylüyorsun ama gerçekten doktorlardan çok bunaldım. Hiç anlayışlı olmuyorlar ve soru sorarken gözümün içine bakılması çok rahatsız edici... Amiiiinnn inşallahhhhh
canım benim de bugün doppler ve 4d kontrolü vardı.adete göre 21+5,bugünkü ölçümlere göre 20+6 çıktı.1 hafta yanılma payı var dedi doktor.bi sıkıntı yok dedi çok şükür.işallah senin de güzel sonuçlarını görürüzSlm kızlar umarım herkes iyidir.uzun zamandır yazamadım . Cuma günü ayrıntılı ultrasonumuz var.21+6 olmuş oluyoruz.siz hangi haftalarda yaptırdınız ?
canım ben 5 kere burun ameliyatı oldum 2 kerede konka denen keseleri yaktırdım yani 9 ameliyat diye geçiyo ama kronik polip denen nalet bir hastalığım var ve sprey olmadan değil nefes almak konuşamaz hale gemiştim tam tedavimin sonuna gelmiştim kortizonlu son ilacı kullancaktım ki hamile kaldım doktor otrivine i kesmedi kesemedi çünkü konuşamıyorum bile nefes almak şöle dursun hastanelik oluyorum evet ilaç sonuçta ama ben hiç kesmeden kullandım ki kadın doğumcumda kestirtmedi okyanus suyu fayda etmiyor bana eğer açarsa burnun onu kulan değilse ilacı yinede fazla kullanma 3 gün den fazlası yasak benim kronik olduğu için mecburum bi zararı olmadı şükür olsa kadın bırak derdi herhalde bende artık ilaç etkisi yapmıyoCanım bide sana ne sorucam burun tıkanıklığı için bruno kullandım hamileler içinde yazıyor . İlliadin ve otrivine kullanmayın hatta hiçbi sprey damla kullanmayun diyor internette. Randevum çarşamba doktoruma gidince sorucam ama ablana doktoru bişey dedimi yada bebeğe zararı falan var mı? Kafama takıldı şimdide bu
Gözünüzaydın canım:)inşallah ben de iyi sonuçları paylaşırım burda.canım benim de bugün doppler ve 4d kontrolü vardı.adete göre 21+5,bugünkü ölçümlere göre 20+6 çıktı.1 hafta yanılma payı var dedi doktor.bi sıkıntı yok dedi çok şükür.işallah senin de güzel sonuçlarını görürüz
seni çok ii anlıyorum.hadi bitir de sonraki hastaya geçelim gibiler. bu arada bebeğin bi tarafa toplandığını hissetiğini de mutlaka söyle bence
Erkek bebelerrrrrrr size sesleniyorummmm çoğunluktayız benim burda yavuklummm varr demedi demeyin uleynnnnnnnn ismini bilemesemde kayınvaldem var ŞEREFRAZZ HATUNbenim yavuklumdan uzak durun yoksam uçar pipilerrr
bebek büyüyor ve ben sürekli açım işin ilginç tarafı ben kilo yu çabuk alan biriyim yediğim halde kiloda almıyorum birden mi alırım acep ???
ben de sinirlendim aynısını yaptım sadece 3 tane panti kaldı. ama montlar olmuyor artık hırka gıyıyorum. monta gecemedım.
kötü bişey olarak düşünmeyelim hemen:) ama ileri dönemler için önemli olduğunu biliyorum. o yüzden ciddeye almakta fayda varbebegın tek tarafa toplanması kotu bırsey mı? bende hıssedıyorum cunku
Canım çok sağol işte manyak gibi internette dolaşıyoruz orda da herşey kafa Yoruyor ben üst üste kullanmadım zaten haftada bir anca kullandım brunonun üstünde izotonik deniz suyu hamileler kullananilir yaxıyor ama sprey kullanmayın demişler kafam karıştı. Bende burun kemiğinden ameliyat oldum devüasyon vardı şimdi hamikelik nedeniyle burun tıkanıklığım var ve nefes darlığım oluyorcanım ben 5 kere burun ameliyatı oldum 2 kerede konka denen keseleri yaktırdım yani 9 ameliyat diye geçiyo ama kronik polip denen nalet bir hastalığım var ve sprey olmadan değil nefes almak konuşamaz hale gemiştim tam tedavimin sonuna gelmiştim kortizonlu son ilacı kullancaktım ki hamile kaldım doktor otrivine i kesmedi kesemedi çünkü konuşamıyorum bile nefes almak şöle dursun hastanelik oluyorum evet ilaç sonuçta ama ben hiç kesmeden kullandım ki kadın doğumcumda kestirtmedi okyanus suyu fayda etmiyor bana eğer açarsa burnun onu kulan değilse ilacı yinede fazla kullanma 3 gün den fazlası yasak benim kronik olduğu için mecburum bi zararı olmadı şükür olsa kadın bırak derdi herhalde bende artık ilaç etkisi yapmıyoalışmış bünye 7 seneden beri
Oh ne iyi benm bugün nöbet günüm bide 7 ye kadar okuldayız varya nasıl yoruldu m anlatamam 24. Haftada nöbet tutulmuyormuş doğru mu? Ona göre hbr vericem idareyeVe ders biter yorgun bunyem eve dogry yola duser ne yemek var ne valiz acildi oy oyy
inşallah zamanında saglıkla dogarlar cnm. ben hafta sonu beşik falan aldım. ayşen bebeden aldım. hersey dahil 500 tl tuttu. uyku seti cibinliğide var içinde. kıyafetleri de bebettob, civ bakıyorum aradabır. benım baya baya bıseyler oldu. sampuan krem bıberon falan hıc almadım daha ama onları heryeden bulurum dıye dusunuyorum. sen nerelere bakıyosun cnm?
bende sampuan krem islak mendil tarzi seyler aldim.kiyafet olarak sadece hastane cikisi aldim. onu da trendyoldan aldim. bebettoya bende bakacagim. kiyafet harici seyler icin e bebek kampanyalarinin tavsiye ederim.inşallah zamanında saglıkla dogarlar cnm. ben hafta sonu beşik falan aldım. ayşen bebeden aldım. hersey dahil 500 tl tuttu. uyku seti cibinliğide var içinde. kıyafetleri de bebetto, civil ve tomuycuktan aldım. lcw ye ve jokere de bakıyorum aradabır. benım baya baya bıseyler oldu. sampuan krem bıberon falan hıc almadım daha ama onları heryeden bulurum dıye dusunuyorum. sen nerelere bakıyosun cnm?
Tutulmuyor canım doktordan rapor al nöbette yorulma:)Oh ne iyi benm bugün nöbet günüm bide 7 ye kadar okuldayız varya nasıl yoruldu m anlatamam 24. Haftada nöbet tutulmuyormuş doğru mu? Ona göre hbr vericem idareye
seni çok ii anlıyorum.hadi bitir de sonraki hastaya geçelim gibiler. bu arada bebeğin bi tarafa toplandığını hissetiğini de mutlaka söyle bence
doğrudur canım bende çok korktum ama allah verir onun sağlığını sonuçta doktorum bana şunu dedi sen sağlıklı olmalısın ki bebeğinde sağlıklı olsun dedi o yüzden takmadım hiç hem bizim bi tanıdığımız hamile kaldıktan sonra kanser olduğunu öğrendi ( alah kimseye yaşatmasın) ve hamileyken bile tedavi başladı sadece çocuğu hiç emziremedi ama allah onuda sağlığına kavuşturdu ben böle şeyleri duyunca daha sakin oluyorum hepCanım çok sağol işte manyak gibi internette dolaşıyoruz orda da herşey kafa Yoruyor ben üst üste kullanmadım zaten haftada bir anca kullandım brunonun üstünde izotonik deniz suyu hamileler kullananilir yaxıyor ama sprey kullanmayın demişler kafam karıştı. Bende burun kemiğinden ameliyat oldum devüasyon vardı şimdi hamikelik nedeniyle burun tıkanıklığım var ve nefes darlığım oluyor
Oh ne iyi benm bugün nöbet günüm bide 7 ye kadar okuldayız varya nasıl yoruldu m anlatamam 24. Haftada nöbet tutulmuyormuş doğru mu? Ona göre hbr vericem idareye
@pkass canim perinatolog sart degil bu durumda normal bir kadın dogumcu da anlar erken dogum riski var mi sanci mi bu nedir diye. Supheye birakilcak bu durum degil için rahat etsin git
GAZ GAZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?