2015 Şubat Anneleri

@pkass canim perinatolog sart degil bu durumda normal bir kadın dogumcu da anlar erken dogum riski var mi sanci mi bu nedir diye. Supheye birakilcak bu durum degil için rahat etsin git

Yarın gidicem... Doğru söylüyorsun ama gerçekten doktorlardan çok bunaldım. Hiç anlayışlı olmuyorlar ve soru sorarken gözümün içine bakılması çok rahatsız edici... Amiiiinnn inşallahhhhh
seni çok ii anlıyorum.hadi bitir de sonraki hastaya geçelim gibiler. bu arada bebeğin bi tarafa toplandığını hissetiğini de mutlaka söyle bence

Slm kızlar umarım herkes iyidir.uzun zamandır yazamadım . Cuma günü ayrıntılı ultrasonumuz var.21+6 olmuş oluyoruz.siz hangi haftalarda yaptırdınız ?
canım benim de bugün doppler ve 4d kontrolü vardı.adete göre 21+5,bugünkü ölçümlere göre 20+6 çıktı.1 hafta yanılma payı var dedi doktor.bi sıkıntı yok dedi çok şükür.işallah senin de güzel sonuçlarını görürüz

canım ben 5 kere burun ameliyatı oldum 2 kerede konka denen keseleri yaktırdım yani 9 ameliyat diye geçiyo ama kronik polip denen nalet bir hastalığım var ve sprey olmadan değil nefes almak konuşamaz hale gemiştim tam tedavimin sonuna gelmiştim kortizonlu son ilacı kullancaktım ki hamile kaldım doktor otrivine i kesmedi kesemedi çünkü konuşamıyorum bile nefes almak şöle dursun hastanelik oluyorum evet ilaç sonuçta ama ben hiç kesmeden kullandım ki kadın doğumcumda kestirtmedi okyanus suyu fayda etmiyor bana eğer açarsa burnun onu kulan değilse ilacı yinede fazla kullanma 3 gün den fazlası yasak benim kronik olduğu için mecburum bi zararı olmadı şükür olsa kadın bırak derdi herhalde bende artık ilaç etkisi yapmıyo alışmış bünye 7 seneden beri

Gözünüzaydın canım:)inşallah ben de iyi sonuçları paylaşırım burda.

seni çok ii anlıyorum.hadi bitir de sonraki hastaya geçelim gibiler. bu arada bebeğin bi tarafa toplandığını hissetiğini de mutlaka söyle bence

bebegın tek tarafa toplanması kotu bırsey mı? bende hıssedıyorum cunku

Erkek bebelerrrrrrr size sesleniyorummmm çoğunluktayız benim burda yavuklummm varr demedi demeyin uleynnnnnnnn ismini bilemesemde kayınvaldem var ŞEREFRAZZ HATUN benim yavuklumdan uzak durun yoksam uçar pipilerrr

Oyy iyice gogözüme Girdi bu damat aferim pasamaIsminiz de uyumlu olcak gibi bulup begenemiyorduk bisey ilk kizima uygun olsun diye ecem dusundum be baba da begendi ama yanina bisey daha istiyor bakalim netlesmedi ama sicak bakiyor gibiyiz

bebek büyüyor ve ben sürekli açım işin ilginç tarafı ben kilo yu çabuk alan biriyim yediğim halde kiloda almıyorum birden mi alırım acep ???

birden alablirsin bende oyle oldu cunku ne guzel almiyom derken bu son bi ayda 2.5 kg

ben de sinirlendim aynısını yaptım sadece 3 tane panti kaldı. ama montlar olmuyor artık hırka gıyıyorum. monta gecemedım.

montlarımda hurcta canım çıkarmadım daha onları eşimin indirmesi lazım. ben kaldıramam ağır çünkü. onlar eminim olmuyacak zaten şalla geziyorum henüz mont giyecek kadar serinlemedi burada hava. bide heryere araba ile gidip geldiğim için sıkıntı olmuyor. botlarımda hep topukluydu bir tane yağmur çizmem var onu giyerim artık kayıp düşmemek için. ama bende bunaldımgörünce dolapta okadar eşyam varki hiç biri olmuyor.en iyisi kaldırmak henüz girişmedim o işe yemek yaptım şimdi evi süpürücem akşamda dolabı halledicem.

Benim de giycek hic biseyim yok bi yaza uygun hamile pantolonum var onu giyip duruyordum o da dar gelicek gibi aksi gibi burda hala yaz dehset sıcak ya istdan gel mis gibi sonbahardan cik yszliklara sandalete gir yine cok bunaldim sicaktan bugu.kislik hamile pantolonum var ama kislik giyen yok ki onu da giyemiyorum. Tunikler de dugmelerden zorluyor cocuklar kg almisiniz dedi hep bugun bebegi cozemediler daha kis gelse de hirka falan uydurcam yine biseklde. Bu arada yine ayak numaram buyumye basladi sıkıyor ayakkbikar kisin da kaldik mi ayakkbisiz

Canım çok sağol işte manyak gibi internette dolaşıyoruz orda da herşey kafa Yoruyor ben üst üste kullanmadım zaten haftada bir anca kullandım brunonun üstünde izotonik deniz suyu hamileler kullananilir yaxıyor ama sprey kullanmayın demişler kafam karıştı. Bende burun kemiğinden ameliyat oldum devüasyon vardı şimdi hamikelik nedeniyle burun tıkanıklığım var ve nefes darlığım oluyor

Ve ders biter yorgun bunyem eve dogry yola duser ne yemek var ne valiz acildi oy oyy
Oh ne iyi benm bugün nöbet günüm bide 7 ye kadar okuldayız varya nasıl yoruldu m anlatamam 24. Haftada nöbet tutulmuyormuş doğru mu? Ona göre hbr vericem idareye

bende sampuan krem islak mendil tarzi seyler aldim.kiyafet olarak sadece hastane cikisi aldim. onu da trendyoldan aldim. bebettoya bende bakacagim. kiyafet harici seyler icin e bebek kampanyalarinin tavsiye ederim.

aynen öyle... yarın yaşadıklarımın hepsini anlatıcam inşallah bişe yoktur ama beni rahatlatıcı bi cevap almadan çıkmak istemiyorum... öyle bi toplanma yok , resmen bütün vücudunu elimle hissediyorum ilk yaşadığımda hoşuma gitti ne yalan söyliyim :) ama sonra artınca korkmaya başladım.

doğrudur canım bende çok korktum ama allah verir onun sağlığını sonuçta doktorum bana şunu dedi sen sağlıklı olmalısın ki bebeğinde sağlıklı olsun dedi o yüzden takmadım hiç hem bizim bi tanıdığımız hamile kaldıktan sonra kanser olduğunu öğrendi ( alah kimseye yaşatmasın) ve hamileyken bile tedavi başladı sadece çocuğu hiç emziremedi ama allah onuda sağlığına kavuşturdu ben böle şeyleri duyunca daha sakin oluyorum hep

Oh ne iyi benm bugün nöbet günüm bide 7 ye kadar okuldayız varya nasıl yoruldu m anlatamam 24. Haftada nöbet tutulmuyormuş doğru mu? Ona göre hbr vericem idareye

Ayy niye o kadar uzun saat meslek lisesi mi o nedr öyle korkunc butun gun . Ben ilk gebelgmde 24.hftada drdan yazi alip ayrildim hafta yazdırma 6 aylik gebelik nobetten muaf tutulması gerekir gibi yazdir bszi okullar giciklik cikariyormus 28.hftayi baz aliyomus yonetmelik 6.ay diyor. Saolsun bizim idareci beni bu hftadan ayirmis nobetten cok makbule gecti allah bin kere razi olsun

@pkass canim perinatolog sart degil bu durumda normal bir kadın dogumcu da anlar erken dogum riski var mi sanci mi bu nedir diye. Supheye birakilcak bu durum degil için rahat etsin git

Benim geçen aya kadar gittiğim doktor perinatologtu... en ince ayrıntısına kadar bakıyordu. Ama risk yok diye ona gitmeyi bıraktık çünkü heray 300 tl çok büyük bi rakam bizim için. Başka masraflar var artık..
Bende başka doktora başladım o normal kadım doğumcu ama adama ne desem gülüyor amaan normal , amaan olur. Yok birşey diyip duruyor.. 1 ay boyunca ishaldim adam Allah kocana sabır versin dedi güldü.. Danagalak! Sanki sıkıntıyı o çekiyor... Tahlil bile yapmadı yani
Bu durumda da eminimki cevap aynı olucak... O yüzden burdan yardım almak istedim.. Ama yinede en mantıklısı doktorla konuşmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…