- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
ne güzel açıp açıp izlersiniz sizde. senin eşinde meraklı kocalardan zannedersem.
bende sampuan krem islak mendil tarzi seyler aldim.kiyafet olarak sadece hastane cikisi aldim. onu da trendyoldan aldim. bebettoya bende bakacagim. kiyafet harici seyler icin e bebek kampanyalarinin tavsiye ederim.
Bi de internet yorumlarını cok okumamak mi daha iyi bilemedim hangi modele baksam illaki olumsuz bisüru yorum buluyorum şikayetvar.com dabence gıt dene derim. kendı basına hangısını rahat kullanabılıosun bı bak. ozellıklerını falan ıncele derim. ben de travel ile gittim baston arabaları beendım daha kullanıslı die.
Maşallah prensese :) hadi gözün aydın canımEki Görüntüle 1268419 maşallah benim çirkin kızıma :) biz bugün doktora gittik,566 gr,30 cm olmuşuz,bağırsak hala parlak ama artma falan yok çok şükür..kurban ona annesiiii :)
Hayırlı olsun canım güle güle giy:) hiç kilo almadın mı sen?:)kaç gündür harıl harıl panço arıyordum
bugün tesadüfen olmayacak bir mağazada tamda istediğim gibi bir panço buldum
50-60 lira demesini beklerken 10 lira olduğunu duyunca 2 tane birden aldım
ya sokakta yürümeye utanıyorum herkes göbeğime bakıyor
kilo yok bacaklar çırpı sadece göbek var
tayt aradım bulamadım
bacaklar şalvar göbek dar
eski pantolonlarımı hala giyiyorum
artık üzerime panço alıp pantolonların düğmesi açık gezeceğim
zaten açık geziyordum hırkayla kapatıyordum ama hırkalarda dar gelmeye başladı
ayy ne sinir iyi terslememişsin adamı ben duramazdım herhaldeBenim geçen aya kadar gittiğim doktor perinatologtu... en ince ayrıntısına kadar bakıyordu. Ama risk yok diye ona gitmeyi bıraktık çünkü heray 300 tl çok büyük bi rakam bizim için. Başka masraflar var artık..
Bende başka doktora başladım o normal kadım doğumcu ama adama ne desem gülüyor amaan normal , amaan olur. Yok birşey diyip duruyor.. 1 ay boyunca ishaldim adam Allah kocana sabır versin dedi güldü.. Danagalak! Sanki sıkıntıyı o çekiyor... Tahlil bile yapmadı yani
Bu durumda da eminimki cevap aynı olucak... O yüzden burdan yardım almak istedim.. Ama yinede en mantıklısı doktorla konuşmak
Kızlar siz İzmir'de mi oturuyosunzcanım şirinyerde vardı bu forbeste geliyosan bu tarafa bak optimumda da vardı.
evetKızlar siz İzmir'de mi oturuyosunz
ayy ne sinir iyi terslememişsin adamı ben duramazdım herhalde
Hangi doktora gidiyorsun sen? Konak hastanesinde Erkan bey e gittim ben yaz tatilinde,çok yoğundur ama mükemmel bi doktordur,sülale boyu doktorumuzdur bizim :)eşimin en nefret ettiği huyum bu sanırım,biraz pısırıkmıyım neyim.. hiç kapak yapmayı beceremem , insanları terslemeyi bi becerebilsem.
gr cnm tlfndan yazınca mg diye çıkmış heralde
ben mi yanlış biliyorum? baston bebek arabaları yazın kullanılmıyor mu kışın nasıl kullanılacak onlar?
hele onu 5 dk içinde içmen gerekiyor ayy düşününce bile içim kötü oluyorBen 100g dan koca kek yapıyorum :) demek o keki bir anda yemiş gibi olucaz şeker yüklemesinde
Masallah nede guzel yatmis tosun gozun aydin cnmEki Görüntüle 1268419 maşallah benim çirkin kızıma :) biz bugün doktora gittik,566 gr,30 cm olmuşuz,bağırsak hala parlak ama artma falan yok çok şükür..kurban ona annesiiii :)
:)istemem yan cebime koy meraklısı benimki
meraktan çatlar ama merak ettiğini belli etmemek için mücadele eder
aslında çok heyecanlı baba olacağı için
ama bana belli etmemeye çalışıyor
dün sabah yine tekmelerini hissetsin diye elini karnıma koydum
dışarıdan bile görülürken soruyorum hissettinmi diye
hayır diyor
ruhsuz kızım senin bu baban dedim
o zaman gülüyor hissettim tabi diyor
CD yi pc den çıkarıp zarfına koymuştum
gece işten geldiğimde zarf boştu CD pc de kalmış
sorsan hiç işim olmaz der
Hayırlı olsun canım güle güle giy:) hiç kilo almadın mı sen?:)
istemem yan cebime koy meraklısı benimki
meraktan çatlar ama merak ettiğini belli etmemek için mücadele eder
aslında çok heyecanlı baba olacağı için
ama bana belli etmemeye çalışıyor
dün sabah yine tekmelerini hissetsin diye elini karnıma koydum
dışarıdan bile görülürken soruyorum hissettinmi diye
hayır diyor
ruhsuz kızım senin bu baban dedim
o zaman gülüyor hissettim tabi diyor
CD yi pc den çıkarıp zarfına koymuştum
gece işten geldiğimde zarf boştu CD pc de kalmış
sorsan hiç işim olmaz der
kaç gündür harıl harıl panço arıyordum
bugün tesadüfen olmayacak bir mağazada tamda istediğim gibi bir panço buldum
50-60 lira demesini beklerken 10 lira olduğunu duyunca 2 tane birden aldım
ya sokakta yürümeye utanıyorum herkes göbeğime bakıyor
kilo yok bacaklar çırpı sadece göbek var
tayt aradım bulamadım
bacaklar şalvar göbek dar
eski pantolonlarımı hala giyiyorum
artık üzerime panço alıp pantolonların düğmesi açık gezeceğim
zaten açık geziyordum hırkayla kapatıyordum ama hırkalarda dar gelmeye başladı
Eki Görüntüle 1268419 maşallah benim çirkin kızıma :) biz bugün doktora gittik,566 gr,30 cm olmuşuz,bağırsak hala parlak ama artma falan yok çok şükür..kurban ona annesiiii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?