2015 Şubat Anneleri

Bende de siskinlik oluyor aksamlari. Butun gun ayakta oldugumdan sanirim. Evde oldugum gunler olmuyor o yuzden normal diye dusundum

işte benimkide öyle
evdeyken bişey yok
işe yürüyerek gelip gidiyorum
bütün gün ayaktayım bende
ondan sanırım

ağrım yok ama benimkide çok hareketli bütün gün kıpır kıpır
sanki içimde jimnastik yapıyor gibi
Ben şiş değilim,tuz da pek kullanmıyorum ama ayakkabılarım rahatsız ediyor,hemen sebebini söylim kemiklerimiz liflerimiz esneyip gevşiyomuş,o yüzdenmiş,normalmiş :) her şey bebişlerimiz için

Aynen Canım Bende Senin Gibiyim Bu Sabah 74,600 Çıktı. 21.Haftada Ama Sağlık Ocağındaki Çılgın Ebe Bana Diyet Yapcaksın Dedi

üff nasıl canım sıkılıyor böyle yaaa.. havada sımsıyah kac gundur..

saka gıbı bır sebep uydursam da dr a gıdıp oğlanı görsem dıye dusunur oldum can sıkıntısından pek bı hoşuma gıdıyor usg de bakarken hıc bıtmesın ıstıyorum

saka gıbı bır sebep uydursam da dr a gıdıp oğlanı görsem dıye dusunur oldum can sıkıntısından pek bı hoşuma gıdıyor usg de bakarken hıc bıtmesın ıstıyorum
eşin usg görüntüsünü videoya ceksin canın sıkıldıkca açar açar izlersin tlfnundan canım :)

ınanın ben cok rahat ettım gaz sancısı olan bebekler ıcın mucuze gıbı bısıy bu
bı tatlı kasıgı kımyonu bı fıncan suda demleyıp ılık ıcın ben daha emzırırken gazını cıkartıyor bebegım sancılandıgında ınsanın elı ayagı karısıyo acı acı bagırıodu yawrum ama cok sukur sımdı ıyıyız 3 4 fıncan ıcılebılıo kımyonu sevmeyenler mıktarı azaltıp sık ıcebılırler en azından bı deneyın umarım sız de de ıse yarar sutunuzle kalın :)

not edın kızlar vallahı ben satır satır yazıyorum 2. kez anne olmama rağmen ..

eşin usg görüntüsünü videoya ceksin canın sıkıldıkca açar açar izlersin tlfnundan canım :)
devlet hastanesınde esımı ıcerı almıyolarkı canım .. kızımda ozele gıdıyorduk dakıkalarca bakıyorduk hayran hayran dr yetermı artık dıye bıze soruyordu sımdıkı dr um da ozel de çalışıyor normalde devlette 2 gun çalışıyor sadece cok ılgılı alakalı o yüzden devlete devam.. bulurum bır bahane Allah kerım .. hıc olmadı cuma seker yuklemesının sonucu ıcın gıttıgımde gırıs yaptırırm

Doktorum buranın en iyi doktoru diyebilirim ve 4 boyutlu ile bakıyor ve her randevuda 40 45 dk ilgilenir bakar izleriz filan şimdi diyor ayrıntılı usg ye gerek yok ben bir sorun görürsem yaptır derim gerek yok yaptırma diyor.Aynı durumda olan var mı ne yapayım sizce?

Dogumdan sonraki ilk 15gun cig sebze meyve, süt, yogurt, ayrangibi seyler yenemeliyiz gaz yapmamasi için

bildiğimiz toz kimyon heralde bu di mi ? yoksa bitki halinde mi demlemek lazım ??

bildiğimiz toz kimyon heralde bu di mi ? yoksa bitki halinde mi demlemek lazım ??
bıldıgın toz kımyon..ben yarım cay bardağı suyu kaynatıp ıcıne cay kasıgının ucuyla kımyon atar ıcırırdım kızıma ..kolıktı cunku yanı gaz hastası..3 aylık olana kadar 1 kez bıle alttan gaz cıkarmamamıstı dusun artık durumu.. o anlarda ınsan ne yapacağını sasırıyor,fayda etmedımı hıcbırsey etmıyor cunku..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…