- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
aaa bunu bebege mi içiriyoruz ben kendimiz içiyoruz diye anladım..bıldıgın toz kımyon..ben yarım cay bardağı suyu kaynatıp ıcıne cay kasıgının ucuyla kımyon atar ıcırırdım kızıma ..kolıktı cunku yanı gaz hastası..3 aylık olana kadar 1 kez bıle alttan gaz cıkarmamamıstı dusun artık durumu.. o anlarda ınsan ne yapacağını sasırıyor,fayda etmedımı hıcbırsey etmıyor cunku..
Ben yaptırdım 50 gr 90 çıktı canım sonucum senden belki bi de 75 veya 100 luk isteyebilir değerin yüksek olduğu için
benm kı herseyı yapar ,makineye camasır atar camasır asar,yemek yapar,kahvaltı hazırlar mutfağı toplar,cocugu yedırır uyutur,acayıp güzel çocukla zaman gecırır oyunlar oynar oyalar bakar yanı,pek ıstemem ama bazen ev supurdugu sıldıgı de olur toz alır,cam sıler.. ne bılım ben ne yapıyorsam aynını yapar haa utusunude kendı yapar.. sımdı zaten bacağımda amelıtalık derecede bır varıs durumu var yazık saatlerce utu yapıyor ogretmen olunca başka caresıde yok..
ay o kadar yazdım kı sen ne yapıyon dıceksınız sımdı bana.. bende çocuk doguruyom
bana ozellıkle ac gel dedıler ..
bence tok olduğunuzda sonuç net olmaz ..
aslında oyle gıbı gorunsede oyle olmuyor.. bu seferde bebeklerın kıloları boyları konuşuluyor.. gazları uyku sorunları... bu böyle bır sılsıle seklınde devam edıyor..ıyıde oluyor yanı..
valla hemen her anne adayı hamısken ben cocugumu sallamıcam der ama sallamayanı da cok nadırdır.. hele bebe baslasın bır ağlamaya avaz avaz yeterkı sussun dıye degıl sallamak amuda bıle kakar bu anne babalar ..tecrübeyle sabıt
tekrarlayalım dedi mi?
Ben yaptırdım 50 gr 90 çıktı canım sonucum senden belki bi de 75 veya 100 luk isteyebilir değerin yüksek olduğu için
iyi o zaman canım hadi geçmiş olsun gözün bunu da atlattın:)doktorumu aradım kızlar 140 a kadar tok olunca normalmiş bi de o kadar tatlı yemişsin tekrarlamamız gerekmiyor dedi çok şükür
bıldıgın toz kımyon..ben yarım cay bardağı suyu kaynatıp ıcıne cay kasıgının ucuyla kımyon atar ıcırırdım kızıma ..kolıktı cunku yanı gaz hastası..3 aylık olana kadar 1 kez bıle alttan gaz cıkarmamamıstı dusun artık durumu.. o anlarda ınsan ne yapacağını sasırıyor,fayda etmedımı hıcbırsey etmıyor cunku..
doktorumu aradım kızlar 140 a kadar tok olunca normalmiş bi de o kadar tatlı yemişsin tekrarlamamız gerekmiyor dedi çok şükür
aaa bunu bebege mi içiriyoruz ben kendimiz içiyoruz diye anladım..
kendınız de ıcebılırsınız bebegede 2 3 cay kasıgı kadar ıcırebılırsınız kızlar.. ıcırdıgımız gaz ılacları da bu tarz baharat ve yağlardan yapılıyor.. herhangı bır zararıda olmuyorben anlamadım :S bebeğe mi içiriyoruz kendimiz mi içiyoruz. yeni doğan bebeğe zararı olmaz mı ?
kendınız de ıcebılırsınız bebegede 2 3 cay kasıgı kadar ıcırebılırsınız kızlar.. ıcırdıgımız gaz ılacları da bu tarz baharat ve yağlardan yapılıyor.. herhangı bır zararıda olmuyor
Canım gözünaydın artık ızun bi süre için rahatlamıştır benimde yarın kontrolüm var inşAllah iyi geçer ve herşey yolundadır bayada büyümüş kızın maşAllah :)bayanlar bel geldim. ayrıntılımızda her şey normalmiş güzel resim vermedi çirkin cıktı olan resimde begenmedım. yuzu kapalıydı cekemedık. ama sevındım her seyın ıyı olmasına. darısı gideceklerın basına.
Hamileyken zordur ama ben taşınmayı çok seviyorum. Yeni mekanları,yerleşmeyi,temizliği hepsi güzel.eskiden her yıl taşınırdım eşyalarım hep eskidi ama kendi evimiz şimdi taşınma zamanımız geldi diyoruz evi satıp 1.kat bahçeli ev aksak. Kaşınıyoruz.Günaydın canımm topluyorum evi bizim evin dış kapı siparişi vardı hala gelecek düşün sinir oldum eşime diyom ki yağmur bastırmadan taşınsak halılar vs gidicek yıkamaya kapı olmadan dolap vs takılmaz diyo boş inşş ama çok zor yaaa toplarlanmak yormuyorum yavaş yavaş ne yapalım artık birde demiştim yaa kız 1. sınıfa başladı çok ödev oluyor bi ben bi baba ondan giremiyorum dadlımm
Sağol. Cidden bugün rahatım bakalım kaç gün sürer.sende iyi haberlerle dön inşallah. Ay sonuna dr raporu göstercem 15 gün sonra yeniden gidicem demek.Canım gözünaydın artık ızun bi süre için rahatlamıştır benimde yarın kontrolüm var inşAllah iyi geçer ve herşey yolundadır bayada büyümüş kızın maşAllah :)
Cok sukur:)iyi o zaman canım hadi geçmiş olsun gözün bunu da atlattın:)
Darisi basina canim hatta tum topic in basinagözün aydın o zaman,darısı başımıza
ben gidiyorum meltem hanımaistanbul hizmet hastanesine giden varmı aranızda
Ben 6,5lira glikoz parasi verdim onun disinda bise odemedimşeker yüklemesi için ayrıca ödeme isteniyor mu
Pkasss ne yaptin merak ettim seni agrilarin gecti mipek bi tercihim yok gibi,ama yarın şikayetlerimi tek tek anltıcam ve tavrına bakıcam .. yine aynı olursa yapıcak birşey yok,baksın işine....
80 ne laa.ben 30'verdim unuttum bende. Ben 80 versem içim acır unutmam daha.muhasebeci kafası.duyanda ne kadar tutumluyum sanır. Para üstü saymışlığım yok. Beni soysalar hesabımı bilmem.Ben Kom
Ben Kom'un aldım dikişsiz sütyenini 80 tl ye..varlığını unutacaksınız diyordu hakikaten de unuttum,harika bişey :))))))))
Canım kimisiyle aramızda bir ay var.biz ayın başındayız mesala kimi 28 de. Marta bile kalan olabilirben girerimmeraktan çatlarım en son kim doğurdu diye. bazı topiklerde denk geldim böyle bir kaç kişiye yazık tek başına kalmış topikte habire yazıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?