2015 Şubat Anneleri

aaa bunu bebege mi içiriyoruz ben kendimiz içiyoruz diye anladım..

Ben yaptırdım 50 gr 90 çıktı canım sonucum senden belki bi de 75 veya 100 luk isteyebilir değerin yüksek olduğu için

tekrarlayalım dedi mi?
Ben yaptırdım 50 gr 90 çıktı canım sonucum senden belki bi de 75 veya 100 luk isteyebilir değerin yüksek olduğu için

doktorumu aradım kızlar 140 a kadar tok olunca normalmiş bi de o kadar tatlı yemişsin tekrarlamamız gerekmiyor dedi çok şükür

ben anlamadım :S bebeğe mi içiriyoruz kendimiz mi içiyoruz. yeni doğan bebeğe zararı olmaz mı ?

aaa bunu bebege mi içiriyoruz ben kendimiz içiyoruz diye anladım..

ben anlamadım :S bebeğe mi içiriyoruz kendimiz mi içiyoruz. yeni doğan bebeğe zararı olmaz mı ?
kendınız de ıcebılırsınız bebegede 2 3 cay kasıgı kadar ıcırebılırsınız kızlar.. ıcırdıgımız gaz ılacları da bu tarz baharat ve yağlardan yapılıyor.. herhangı bır zararıda olmuyor

tamam canım sağol aklımda bulunsun kendim içerim. eğer bebeğimin sorunu olursa da ona da içiririm.

Canım gözünaydın artık ızun bi süre için rahatlamıştır benimde yarın kontrolüm var inşAllah iyi geçer ve herşey yolundadır bayada büyümüş kızın maşAllah :)

Hamileyken zordur ama ben taşınmayı çok seviyorum. Yeni mekanları,yerleşmeyi,temizliği hepsi güzel.eskiden her yıl taşınırdım eşyalarım hep eskidi ama kendi evimiz şimdi taşınma zamanımız geldi diyoruz evi satıp 1.kat bahçeli ev aksak. Kaşınıyoruz.
Yerinde olsam keşke.yakın olsak sana da yardım ederdim.

Canım gözünaydın artık ızun bi süre için rahatlamıştır benimde yarın kontrolüm var inşAllah iyi geçer ve herşey yolundadır bayada büyümüş kızın maşAllah :)
Sağol. Cidden bugün rahatım bakalım kaç gün sürer.sende iyi haberlerle dön inşallah. Ay sonuna dr raporu göstercem 15 gün sonra yeniden gidicem demek.

nasıl bir can sıkıntısıdır bu ya rabbim
kış geldi diye bir yandan seviniyorum bir yandan da üzülüyorum
geceler yıl oldu mübarek

Ben Kom
Ben Kom'un aldım dikişsiz sütyenini 80 tl ye..varlığını unutacaksınız diyordu hakikaten de unuttum,harika bişey :))))))))
80 ne laa.ben 30'verdim unuttum bende. Ben 80 versem içim acır unutmam daha.muhasebeci kafası.duyanda ne kadar tutumluyum sanır. Para üstü saymışlığım yok. Beni soysalar hesabımı bilmem.

Yazcam yazcam unutuyorum hep normal dogum isteyenler icin doktorumun ogutlerini yazayim
gunde yarim saat muhakkak yuruyus yapmya calisin,
5_10 dk kadar oryantal hareketleri yapin tabi zorlmadan kalcayi çalıştırmaya yönelik hareketler
en cok faydasi olan da hergun iki uc kat merdiveni sirtinizi duvara yaslayip yan yan yengec yürüyüşü ile inip cikmaya calisin bunun dogum yolunun catinin acilmasinda faydasi cokmus duzenli yapilirsa
ben ssvd ( sezeryan sonrasi normal dogum) düşündüğüm icin bu alanda deneyimli dogal dogum yanlisi bir dra gidiyorum istanbulda bunlari bana odev verdi benim durum daha cok emek istiyor diye ama ilk dogumu olanlara da faydası muhakkak

ben girerim meraktan çatlarım en son kim doğurdu diye. bazı topiklerde denk geldim böyle bir kaç kişiye yazık tek başına kalmış topikte habire yazıyordu
Canım kimisiyle aramızda bir ay var.biz ayın başındayız mesala kimi 28 de. Marta bile kalan olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…