Olabildigince serbest hareket sancilari en rahat ettigin pozisyonda karsilamak getekiyormus. Kimisi comelip kimisi duvara dayanip iter gibi kimisi yuruyus ve masajla kimisi de plates topunda yapilacak hareketlerle yasiyor sureci olabldgnce dogal rahat pozsyonu bularakikinmak son evrede bebegi itmek icin yerinde yapilmaliymis yojsa sureci baltalyabliyormussun. Onemli olan dogru nefeslerle bebege yardimci olmakmis bunlari ogrendikce yazarim zaten egitime de katilicam insallah
canim o yag saf zeytinyağı masajin adi da perine masaji dogums yakin son haftalarda hergun 3 4 dk yapiyormussun
Sanci cekerken ayakta omak comelmek hem agriyi azaltiyor hem de dogum ilerliyor. Nst bagliyorlar surekli yatmani istiyorlar ama ben 5 dk yattim sonra duramiyorum kalkicam dedim 10 dk sonra yine yattim yine nst. Duramadigimdan degil de dogum ilerlesin diye duramiyorum dedim ebelere.Yatakta mı olmak iyi yoksa yürümek mi acaba. Bir de ıkınmamak gerekiyormuş di mi? Büyükler hep ıkın der ya aslında yanlışmış.
Perine masaji idi sanirim adi. Cocuktan telefondan giriyorun sadece. Boyle arastirmalar yapamaz oldumCanım o yağın tarifini bulunca paylaşırmısın bizimle
Çikolata koklatılmış Demir hapı var adı Maltofer Fol. Çiğneme tableti. Hem mide bulandırmıyor hem de kabız yapmıyor. Iki yıl düzenli kullandım. Gebelik seviyesi A.
Ben su an cok egleniyorum tam iki saattir yemek sofrasında kizim yüzünden cinnet gecriyorum kus kadar lokmayi yutnamak icin iki saattir oksuruk kusma tehdidi aglama bogurme bardak bardak su içme gibi milyon yöntemle savasiyor benimle ruhum daraldi keske benm de canim sıkılsa oturmaktan bu cadiyla ugrasrken gece yarısı oluyo
Sanci cekerken ayakta omak comelmek hem agriyi azaltiyor hem de dogum ilerliyor. Nst bagliyorlar surekli yatmani istiyorlar ama ben 5 dk yattim sonra duramiyorum kalkicam dedim 10 dk sonra yine yattim yine nst. Duramadigimdan degil de dogum ilerlesin diye duramiyorum dedim ebelere.
Sanci sirasinda ikinmak degil de hafif hafif itmek olabilir. Dr ikin dedikten sonra ikindim ben o bile yanlismis evet. Yavas yavas olmasi lazimmis ikinmadan da cikiyormus bebek. Pc basina oturunca linkini bulup atayim size bir site bulmustum istanbulda bir doktorun. Tek yaptiklarinin anne ve bebegi icin risk olirsa diye hazir bulunup doguma destek olmak oldugunu dogumun zaten dogal olarak gerceklestigini yazmisti. Kesiye de karsiydi cok gerekmedikce.
Bilgilerimizi paylaşalım sizin deneyimleriniz bize yol gösteriyor
Aa super hemen temin ediyorum inşallah benim sorunum bulnti degil de kabizlik ve kilo yapmasiydi gebelikten once de kullniyordu çünkü bunu soyledgmde sivi formunu verdiler hep kucuk siselerde kan gibi igrenc o da icemedim bu dedgni deneyeym ins sorunsuz icerim fayda gorurum duacin olurum
Sanci cekerken ayakta omak comelmek hem agriyi azaltiyor hem de dogum ilerliyor. Nst bagliyorlar surekli yatmani istiyorlar ama ben 5 dk yattim sonra duramiyorum kalkicam dedim 10 dk sonra yine yattim yine nst. Duramadigimdan degil de dogum ilerlesin diye duramiyorum dedim ebelere.
Sanci sirasinda ikinmak degil de hafif hafif itmek olabilir. Dr ikin dedikten sonra ikindim ben o bile yanlismis evet. Yavas yavas olmasi lazimmis ikinmadan da cikiyormus bebek. Pc basina oturunca linkini bulup atayim size bir site bulmustum istanbulda bir doktorun. Tek yaptiklarinin anne ve bebegi icin risk olirsa diye hazir bulunup doguma destek olmak oldugunu dogumun zaten dogal olarak gerceklestigini yazmisti. Kesiye de karsiydi cok gerekmedikce.
Epidural istemedim ben. Cunku anestezi uzmani cok onemli. Yasadigim yerde iyisi yok gibiydi. O yuzden bilgim yok. Isin ehli yaparsa cok guzel birseymis. Burdan forumdan bir arkadas dogum.icin amerikaya gitmisti v orda epiduralli normal yapmisti. Cok olumlu yazmisti dogum sonrasinda.Normal doğumu epiduralle yapmak nasıl bişi acaba. Sancılar bes dakikada bir gelince epidural vurulsa olur mu ki.
ayyy kıyamam
2 sene kadar sonra yine aynı şeyleri yaşayacaksın - yaşayacağız -
Kızlar Merhaba... bugün idrar testi yaptırdım, idrarımda köpürme var diye görünümü bulanık, lökosit bol, eritrosit 2-3 epitel bol bakteri az çıktı. Durum kötümü benim idrarımda hep enfeksiyon çıkıyor, doktor rahatsızlık vermiyorsa sakıncası yok diyor. Az yanma, ve köpürme dışında hiç sorunum yok.
Kızlar Merhaba... bugün idrar testi yaptırdım, idrarımda köpürme var diye görünümü bulanık, lökosit bol, eritrosit 2-3 epitel bol bakteri az çıktı. Durum kötümü benim idrarımda hep enfeksiyon çıkıyor, doktor rahatsızlık vermiyorsa sakıncası yok diyor. Az yanma, ve köpürme dışında hiç sorunum yok.
Sen öyle diyince ben de baktım köprüme var. Belki de normaldirBol bol su iç canım. 3 litreyi buluyorum ben.
Epidural istemedim ben. Cunku anestezi uzmani cok onemli. Yasadigim yerde iyisi yok gibiydi. O yuzden bilgim yok. Isin ehli yaparsa cok guzel birseymis. Burdan forumdan bir arkadas dogum.icin amerikaya gitmisti v orda epiduralli normal yapmisti. Cok olumlu yazmisti dogum sonrasinda.
benım ılk çocuğuma hamıleyken yasadıklarımla bırebır..hamılelıgım suresınce 6 7 kez enfeksıyon yüzünden anktıbıyotık kullandım. dr um ıdrar yolu enf. nünün erken doğuma sebep olabılecegını söyler dururdu..cok cektım ben senın az demekkı ılac vermeye gerek gormemıs..Kızlar Merhaba... bugün idrar testi yaptırdım, idrarımda köpürme var diye görünümü bulanık, lökosit bol, eritrosit 2-3 epitel bol bakteri az çıktı. Durum kötümü benim idrarımda hep enfeksiyon çıkıyor, doktor rahatsızlık vermiyorsa sakıncası yok diyor. Az yanma, ve köpürme dışında hiç sorunum yok.
bu derdı çekmeyen bılmez bacım..bunlara yalan gelıyo guluyolar sımdıAy yok rabbim yasatmasin bidaha benm kiz normal cocuklarin yeme problmlerinden cok cok ote bir versiyon dogdugundan beri zevkle savasmadan yedrebldgm tek bi ogunumuz olmadi o yuzden umudum ikincide ins zerresini yasamam hatta bebegini evladini beslemenin keyfi ne demek bu defa tattirir rabbim insallah
su çok içerimde, 3 lt de çok canım :)
Degerler kac lokosit yüksekse tek kullanimlik bir sase veriyor ya da gebelige uygun antibiyotik ki ben uc defa yasadim bunu yuksek seviyede ikisinde antibiyotik kullnmak durumunda kaldim. onlem almazsan sinsi sinsi ilerliyor illa rahatszlk vernesni beklmek anlamsiz bol bol su ic gunde 3 lt mutlka. Sonucunu bska bi dra göstermeni tavsiye ederim canim gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?