2015 Şubat Anneleri

Bol su iç birde fazla protein aliyorsan dikkat et kaçak olabilir geçmiş olsun

Tadi muhim degil hap yutulur gider bisekilde yeterki kabizlik yapmasin benm bagrsaklar tembel zaten ins fayda gorurum kanim sinirda cunku

epidrual icin alinti yapamadim ams ogrendgim kadariyla sanci sürecini kesip dogumu yavasltabliyor uzun suren digum sureci anneye yorgunluk korku bebege de olasi komplikasyonlar getrebliyor bu yuzden zihnen ve yardimci dogal tekniklerle agrilarla bas etmek daha hayirli ki bunu yapabinler olabilirlgni gorduk denedik diyor. Doğum biraz da icsel surec hersey kafayi bedeni uyum icinde gotrmkte galiba

Tam adi ne ilacin yaZdirayim bundan.
keske oyle bi. Dr.a gidebilsem ah. Burda yok.

sende enfeksiyon rahatsızlık veriyormuydu?

Allah zaten onun dayanma gücünü verir di mi. Biz mümkün olduğunca vücudumuz ve beynimizle adapte olalım. Allah bebişlerin hayırlısıyla gelmesini nasip etsin inşallah.

istanbul hizmet hastanesine giden varmı aranızda
Biz başka nedenlerle gidiyorduk.güzel hastane.k.doğum doktorları da çok iyiymiş öyle duydum.bir ara araştırmıştım.E5 te çok trafik var doğumda gidemem diye vazgeçtim.

Ne kaynatmissiniz kizlar masallah benim cadininda okuldan arkadasi gelmisti odasinda oynuyolar diye bende yemek yapiyodum meger benim cadaloz guya sacindan toka cikmiyo diye sen git sacini kes ay nasil sinirlendim ve uzuldum allahtan on kismindam kesmiste kotu durmuyo onun saclarini okdr onemsiyorumki cok guzel.ben kiyamiyorum o gitmis hic acimadan kesmis zilli bazen bu cocuklara laf anlatmak deveye hendek atlatmakdan daha zor kafa birakmiyolarki

A
Ahh o çocuklar yemek falan yerken ya da canı sıkılınca,ilgi çekmek için,ödev yaparken sürekli susadım çizim geldi diyorya böyle illet oluyorum beynim zonkluyor.rabbim sen annelere ne sabır vermişsin

ben demir hapına kurban olurum bunu içmektense :)

Çocuk aklı farklı çalışıyor. Ben 5 yaşındayken annem evde yalnız bırakmış dışarı çıkmıştı. Upuzun saçlarım vardı. Taradım saçımı sobanın içene attım.
Çıtır çıtır ses çıkardı çok hoşuma gitti.
Sonra dedim nasıl olsa uzun saçlarım biraz sabaya sokayım ses çıkarsın.
Sobanın Ön gözünden soktum uçlarını bütün saçlar tutuştu. Saçlarım,Yüzüm yandı. Annem sese geldi. Neyseki iz kalmadı derin yanmamış demek.
Kafa o zamandan gidikmiş.

doğum ve muayene fiyatı ne kadar

Bizim dr 3 resim verdi biri çerçeveli.. Birde cd verdi.çok çabaları güzel resim olsun diye poz vermedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…