Bol su iç birde fazla protein aliyorsan dikkat et kaçak olabilir geçmiş olsunKızlar Merhaba... bugün idrar testi yaptırdım, idrarımda köpürme var diye görünümü bulanık, lökosit bol, eritrosit 2-3 epitel bol bakteri az çıktı. Durum kötümü benim idrarımda hep enfeksiyon çıkıyor, doktor rahatsızlık vermiyorsa sakıncası yok diyor. Az yanma, ve köpürme dışında hiç sorunum yok.
Bardakla içince çok oluyor da ben artık birbucuk litrelik şişelerden içiyorum. Her gün iki tane biticek diyorum bitiyo
Bol su iç birde fazla protein aliyorsan dikkat et kaçak olabilir geçmiş olsun
Canım benim bir mandalinayla ilacı çiğneye çiğneye yutuyorsun. Çikolatalı diyor ama pek çikolata tadı yok gibiben öncesinde kabız olurdum onu kullanınca her gün düzene girmişti. Ferrosenol de kullandım o hiç iyi gelmedi. Maltoferden memnundum ama doktorum kanım var diye kestirdi. Hem maltoferin içinde folik asit de var.
Tam adi ne ilacin yaZdirayim bundan.Canım benim bir mandalinayla ilacı çiğneye çiğneye yutuyorsun. Çikolatalı diyor ama pek çikolata tadı yok gibiben öncesinde kabız olurdum onu kullanınca her gün düzene girmişti. Ferrosenol de kullandım o hiç iyi gelmedi. Maltoferden memnundum ama doktorum kanım var diye kestirdi. Hem maltoferin içinde folik asit de var.
keske oyle bi. Dr.a gidebilsem ah. Burda yok.Iste gittigim dr da boyle biri ebru akbay ismi uskudarda cok deneyimli harika bir ebe ile ekip olarak calisiyor herseyin en dogal sekilde olmasi icin ugrasiyor dogum sonrasi tentene temas gibi ayrıntılara annenin tercihine onem veriyor epizyoya da genel olarak karsi
benım ılk çocuğuma hamıleyken yasadıklarımla bırebır..hamılelıgım suresınce 6 7 kez enfeksıyon yüzünden anktıbıyotık kullandım. dr um ıdrar yolu enf. nünün erken doğuma sebep olabılecegını söyler dururdu..cok cektım ben senın az demekkı ılac vermeye gerek gormemıs..
bu derdı çekmeyen bılmez bacım..bunlara yalan gelıyo guluyolar sımdıgercı bende guluyomda.. kızım 19 ekımde 4 e gırecek esım dıyorkı bır gun bır ogun gormedım kı bu kız kendı sı ısteyerek yemek yesın.. basımı alıp gıdesım geliyor bazen yemınle.
Tadi muhim degil hap yutulur gider bisekilde yeterki kabizlik yapmasin benm bagrsaklar tembel zaten ins fayda gorurum kanim sinirda cunku
epidrual icin alinti yapamadim ams ogrendgim kadariyla sanci sürecini kesip dogumu yavasltabliyor uzun suren digum sureci anneye yorgunluk korku bebege de olasi komplikasyonlar getrebliyor bu yuzden zihnen ve yardimci dogal tekniklerle agrilarla bas etmek daha hayirli ki bunu yapabinler olabilirlgni gorduk denedik diyor. Doğum biraz da icsel surec hersey kafayi bedeni uyum icinde gotrmkte galiba
Tam adi ne ilacin yaZdirayim bundan.
keske oyle bi. Dr.a gidebilsem ah. Burda yok.
ıkinmak değilde bi nefes egzersizi var derin bi nefes alıyorsun sonra onu kesik kesik veriyorsunYatakta mı olmak iyi yoksa yürümek mi acaba. Bir de ıkınmamak gerekiyormuş di mi? Büyükler hep ıkın der ya aslında yanlışmış.
ıkinmak değilde bi nefes egzersizi var derin bi nefes alıyorsun sonra onu kesik kesik veriyorsun
Biz başka nedenlerle gidiyorduk.güzel hastane.k.doğum doktorları da çok iyiymiş öyle duydum.bir ara araştırmıştım.E5 te çok trafik var doğumda gidemem diye vazgeçtim.istanbul hizmet hastanesine giden varmı aranızda
Ahh o çocuklar yemek falan yerken ya da canı sıkılınca,ilgi çekmek için,ödev yaparken sürekli susadım çizim geldi diyorya böyle illet oluyorum beynim zonkluyor.rabbim sen annelere ne sabır vermişsinBen su an cok egleniyorum tam iki saattir yemek sofrasında kizim yüzünden cinnet gecriyorum kus kadar lokmayi yutnamak icin iki saattir oksuruk kusma tehdidi aglama bogurme bardak bardak su içme gibi milyon yöntemle savasiyor benimle ruhum daraldi keske benm de canim sıkılsa oturmaktan bu cadiyla ugrasrken gece yarısı oluyo
ben her yil veriyom o parayi icim aciyarak kocaman olunca oyle uygun fiyatlilar tasimiyor benmklere gore olnlar da hep pahali uyuz oluyom millet pazardan uc kurusa alir biz servet yatrioz
Harbi delininkeşke mamoslarım koca koca olsada servet veersem bayılıyorum buyuk memıslere
ben demir hapına kurban olurum bunu içmektense :)
Çocuk aklı farklı çalışıyor. Ben 5 yaşındayken annem evde yalnız bırakmış dışarı çıkmıştı. Upuzun saçlarım vardı. Taradım saçımı sobanın içene attım.Ne kaynatmissiniz kizlar masallah benim cadininda okuldan arkadasi gelmisti odasinda oynuyolar diye bende yemek yapiyodum meger benim cadaloz guya sacindan toka cikmiyo diye sen git sacini kes ay nasil sinirlendim ve uzuldum allahtan on kismindam kesmiste kotu durmuyo onun saclarini okdr onemsiyorumki cok guzel.ben kiyamiyorum o gitmis hic acimadan kesmis zilli bazen bu cocuklara laf anlatmak deveye hendek atlatmakdan daha zor kafa birakmiyolarki
doğum ve muayene fiyatı ne kadarIste gittigim dr da boyle biri ebru akbay ismi uskudarda cok deneyimli harika bir ebe ile ekip olarak calisiyor herseyin en dogal sekilde olmasi icin ugrasiyor dogum sonrasi tentene temas gibi ayrıntılara annenin tercihine onem veriyor epizyoya da genel olarak karsi
Oy oy oy harika yaaa maşallahOku oku bitmedi. İşim çoktu bugün takip. Edemedim çok ama.bütün mesajları atlamadan okumam gerek.bir şey kaçırmıyim.
Bu da bizim kız.
Evet sancılar geldikçeHangi safhada acaba? Sancılar geldikçe mi ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?