2015 Şubat Anneleri

Kızlar merdiven yazmışsınızya merdiven çıkmak erken doğuma neden olmaz değil mi?
Benim öyle bir durumum varya. Ve ben gün içinde iki kez altı kat bir kez de 5 kat inip çıkıyorum. Mecburiyetten.

Yok ya riskli olanlar içindir bu durum, çok çok afedersiniz bazen oğlum oynadıkça aşağıdan nasıl hissediyorum... Ve gün içinde hiç durmuyorum bide ben yokuşuydu merdiveniydi bugun arkadaşlada konuştuk alarmlı gibiyiz herşeye saatimiz herşeye ayarlı

sende enfeksiyon rahatsızlık veriyormuydu?
hemde nasıl.. ben aşırı derecede dıkkat etmeme rağmen yasadım tatıl donemı kv demlerde falan normal vc yok klozet vardı herkes aynı yere oturuyor ev kalabalık sen ıstedıgın kadar yıka dur... yanı soyle dıyım ant kullanmadan gecmesı ımkansızdı bende lokosıt 12 13 çıkıyordu sureklı

Hangi safhada acaba? Sancılar geldikçe mi ki.
o an dr yada ebe ıkınman gerektıgı zamanı soyluyor sen kafana gore ıkınmıyorsun..10 cm e ulaştığında açıklık sancın geldıkce ıkın dıyor sancı gıttıgınde bırak dıyor mesela..cunku sancının geldıgı anlar Allahımın hıkmetı ıste bebegın ayaklarıyla kendını dışarı ıttıgı anlar..bebekte sana yardım edıyor yanı

Ayy allah korumus desene ya bende okdr seviyorumki onun saclarini kiyamiyorum hic kestirmeye hala anne saci:)

Apartmanda bir piyanist var. Birkaç saattir habire çalıyor. Çok güzel yaaa. Piyano sesine çok bayıldım. Belki bebişlerimiz de müzikle ilgilenir büyüyünce

Bende caliyorum komsularimda hep çal diyor senin gibi hpslarina gidiyormuş :)
Sevilmezmi mi ama çello calamiyorum o çok ses cikariyo bi laf felan gelir diye unuttum nerdeyse.

Ben sistit olduğumda gittiğim Dr oturduğunuz yerden mikrop bulaşmaz demişti. Ama tabii buna önce beynimizde inanmamız lazım. Aşırı titizlikten de oluyormuş. Klozetin üstüne oturmadan tuvalet kağıtları diziyodum bir de kullanılan tuvalet kapıdıyla birlikte tuvalete attıkça tuvaleti tıkadım :) iki gündür açmanın çaresini arıyorum

bıldıgın kahkahayla güldüm... soba demısken annem ve babam mısafırlıge gıtmıstı ..benle benden 1yas buyuk ablam evın ıcınde koşarken sobaya çarptık..yanan soba nın borusu baca delıgınden cıktı benden 8 yas buyuk olan dıger ablam ıste o sıralar lıse talebesı yaslarında kendısı..o sıcağıyla boruyu tutup yerıne sokmuştu..hıc unutmam.. Allah koruyor

hay maşallah sancılardan doğuma kadar konuşulmuş. ne kadar güzel zaman yaklaşıyor demek ki.
ben cam şişe aldım 1 litrelik ona koyuyorum suyu ve günde 3 defa yeniliyorum. 3 litre bazen daha fazla içmiş oluyorum. baştan beri düzenim böyle oldu. bol su içmek çok önemli.

Evet ya, Mesajları okudum acaba yanlış mı anladım dedim açılman olmadan önce ıkınma olmaz olmamalı insan boş yere kendini yormuş olur

ben buna pek ınanmıyorum mıkrop sadece orda degılkı havadada var..dokunduğun yerden elıne gecıyor temızlık yaparken oraya gecıyor.. ben her bu sıkayetle dr uma gıttıgımde bana ılk dedıgı sen gene farklı bır vc yemı gırdın oluyordu? ve teshıs hep doğruydu

Evet ya, Mesajları okudum acaba yanlış mı anladım dedim açılman olmadan önce ıkınma olmaz olmamalı insan boş yere kendini yormuş olur
normal doğum cok güzel bırsey her kadın ımkan varsa yasayabılmelı dıye düşünüyorum.. evet sancısı beter ama doğum anı sanıldığı kadar zor degıl..Allah barız yardım edıyor hıssedıyorsun.. ne bılım bıraz once doğurasım geldı

ben inşallah normal doğum yaparım, hem korkuyorum (sancıdan değilde kesik olayından) hemde o anı yaşamak istiyorum insanın rahminde bir insanın oluşması-büyümesi birinci mucize, onun dış dünyaya çıkması 2. mucize :) bebek ve doğum inanılmaz bir deneyim diye düşünüyorum

Bizim dr 3 resim verdi biri çerçeveli.. Birde cd verdi.çok çabaları güzel resim olsun diye poz vermedi.
Ya ne güüzeel bizm manyak ultrasona bakn doktr yanlş yapmş siyah beyaz gorduk hiiç bişey anlamadık diğer aya tekrar gircz ücretsz .bende böyle görmk istıyorumm

hele o andan hıc korkma kesıden once ıgne yapıyor kı yapmasada cektıgın sancıdan hıssetmezsın kesı yapılırkende anlamıyorsun ıcın rahat olsun..ınsan gözünde cok buyutuyor..sonra doğum oluyor ve sen ıstersen dıkısten once yıne ıgne yapılıyor..korkma o ıgnede acıtmıyor o bolgeyı hıssetmıyorsun ..dıkerkende hıssetmıyorsun..dusun doğum bıttı ebe dıkıs atarken cenesı açıldı benle bır muhabbet etmek ıstıyorkı nasıl..ya dedım sen ısıne baksan ben azcık uyusam nolur dusun o derece hıssetmıyorsun.. dıkısım atıldı çataldan ındım sedye nerde dedım dedıler ne sedyesı yürüyerek gıdebılırsın.. kalktım yurudum essahtan yuruyebılıyormusum yatağıma geldım yattım..perfect tı

Korku yok kesik olayı a gelirsek olacaksa mecbur onu hissetmezsin zaten o arada ama yinede yırtılma oluyor. Beni kesmediler ama yırtılma olduğu Için diktiler, benim oğlan tosun gibiydi 4 yalında girecek dün kışlık kaşe kaban almaya gittik.. Anne bak kardeşime bundan alalım diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…