çokmuş yaa. az kalmış cidden.hırpalamak olur mu, asıl sallamışsın ne güzel huzurla uyumuş
280 gün canm
Tuvalet aç bulamadım da lavoba aç istedim Migros'tan. O açar di mi
uuu sizinki çok zevkliymiş. bizde düşünce öyle yapalım. hem neşeli geçer son 3 ay gibi kısmı.bende şafak sayanlardanım çok zor ya , bende plakalara düşünce Türkiye haritası çıkardıydım renksiz hergün bir şehir boyuyordum , hatta bazen 2-3 gün boyamayıp toplu boyuyordum sanki daha hızlı geçiyor : ))) bebek için saymayacam heralde o zaman hiç geçmiyor
:) fena değiliz.Ben de yaptırmadım 3. akıllı olarak
valla mı? geçmiş olsun. bende öyle dıyorum. ablam dedı senle gelecem ben yok mok dedım o tecrubelı yok olmaz dıyor bayılacak gıbı oluyorsun dedı.selam kızlar.bugün varrya bugün aman Allahım ne gündü..büyük konuşmanın bedelini iyi ödedim.sabah şeker tarama testi için hastaneye gittim evim çok yakın olduğu için tek başıma gittim salak gibi.şekerli suyu içtiktikten 40 dk sonra falan fenalık geçirdim tansiyonum düştü bayılıyodum az daha mide bulantısı buz gibi bi ter beni hemen müşahedeye aldılar.renk falan attı.2 saat bırakmadılar hastaneden.eşim geldi sonra.Allahtan istfira etmedimde verdim ikinci kanı ayyyy yoksa bi daha asla yaptırmazdım.
burda S Sond cancağızım bana bir arkadaşının şeker yüklemesinde fenalık geçirdiğini söylemiştide bende yok be oda abartıyo okadar da değil demiştim.efenim anladım ki büyük lokma yiyiceeen büyük konuşmayacan.ağzımın payını almış durumdayım.
sonrada doktoruma gittik oğluşumu gördüm şükür her şeyi iyi bacakları uzata uzata yatıyo. şeker sonuçlarıda iyi çıktı 100 lük falan istemedi Allahtan.26 ocak ile başlayan hafta içinde bize doğum gözüküyo.yani kaldı 3 aaayy.
Tamam. Büyük olasılıkla tuvalet kağıdından oldu biraz fazlası gitti içine. Bir de tuz ruhu aldım bakalım gelsin akşama deney yapıcaz evde
Ay geçmiş olsun canım ya çok sevimsiz bişi bu test neyse atlatmissin sorunsuz çok şükürselam kızlar.bugün varrya bugün aman Allahım ne gündü..büyük konuşmanın bedelini iyi ödedim.sabah şeker tarama testi için hastaneye gittim evim çok yakın olduğu için tek başıma gittim salak gibi.şekerli suyu içtiktikten 40 dk sonra falan fenalık geçirdim tansiyonum düştü bayılıyodum az daha mide bulantısı buz gibi bi ter beni hemen müşahedeye aldılar.renk falan attı.2 saat bırakmadılar hastaneden.eşim geldi sonra.Allahtan istfira etmedimde verdim ikinci kanı ayyyy yoksa bi daha asla yaptırmazdım.
burda S Sond cancağızım bana bir arkadaşının şeker yüklemesinde fenalık geçirdiğini söylemiştide bende yok be oda abartıyo okadar da değil demiştim.efenim anladım ki büyük lokma yiyiceeen büyük konuşmayacan.ağzımın payını almış durumdayım.
sonrada doktoruma gittik oğluşumu gördüm şükür her şeyi iyi bacakları uzata uzata yatıyo. şeker sonuçlarıda iyi çıktı 100 lük falan istemedi Allahtan.26 ocak ile başlayan hafta içinde bize doğum gözüküyo.yani kaldı 3 aaayy.
280 gün. Hamilelik diye bi program var indir istersen gün gün sayiyor.hamilelik toplam kaç günmüş.?
Tamam. Büyük olasılıkla tuvalet kağıdından oldu biraz fazlası gitti içine. Bir de tuz ruhu aldım bakalım gelsin akşama deney yapıcaz evde
uuu sizinki çok zevkliymiş. bizde düşünce öyle yapalım. hem neşeli geçer son 3 ay gibi kısmı.
280hamilelik toplam kaç günmüş.?
yok artık ya bide oran hesaplamış%59 u gitmiş % 41 kalmış . fena değil ama yarıyı çok da geçmemişim daha.
aman Allah korusun programlar falan sonra baka baka perişan oluyorum.280 gün. Hamilelik diye bi program var indir istersen gün gün sayiyor.
Aman canim sakin sen yapma hatta banyodada durma. Bizlerin deterjanla hic uvrasmamasi lazim ama oluyor normal hayatta. Bunları sen yapma bari :/
yok artık ya bide oran hesaplamışoo böle hesaplarsan sen geçmez bu hamilelik :)
valla mı? geçmiş olsun. bende öyle dıyorum. ablam dedı senle gelecem ben yok mok dedım o tecrubelı yok olmaz dıyor bayılacak gıbı oluyorsun dedı.
keşke burdan yazaydım ama sana da demısler. dinlesek bıraz ınsanları aslında yararımıza. ben oyleyken bıle dıyorum desın ablam ben gıderim yalnız ne olacak sanki.
valla mı? geçmiş olsun. bende öyle dıyorum. ablam dedı senle gelecem ben yok mok dedım o tecrubelı yok olmaz dıyor bayılacak gıbı oluyorsun dedı.
keşke burdan yazaydım ama sana da demısler. dinlesek bıraz ınsanları aslında yararımıza. ben oyleyken bıle dıyorum desın ablam ben gıderim yalnız ne olacak sanki.
annem tuvalet deliğimi küçük yoksa kağıt değilde rulo mu düştü içineTamam. Büyük olasılıkla tuvalet kağıdından oldu biraz fazlası gitti içine. Bir de tuz ruhu aldım bakalım gelsin akşama deney yapıcaz evde
aman Allah korusun programlar falan sonra baka baka perişan oluyorum.
her ramazan kuzenım gönderiyor bır tane sayaç. gün içinde saya saya bir de günaya giriyorum. her ramazan dıyorum sankın daha bana gönderme dıye. :))
ya aslında bunların hepsinin nedeni ben bir türlü bu ay hesabını anlamadım. 6 diyorum olmuyor beş diyorum olmuyor. bari artık biri sorarsa %41 kaldı derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?