2015 Şubat Anneleri

yok kız o nişasta şişirir beni. sadece sabah ekmek tarzı şey yıyorum.

Biri bana şu tuvaleti açmam için bir akıl verse Tıkandı sıcak sular döktüm domestoslar döktüm açılmıyor.

ben sızın gibi olsam kendımı dünyanın en yeteneklı ınsanı sayardım. altı aylık hamıle ve kılo almamış olarak.
kıymetını bılın ben ne oldu anlamadım siz çok şanslısın o yönden.

Biri bana şu tuvaleti açmam için bir akıl verse Tıkandı sıcak sular döktüm domestoslar döktüm açılmıyor.

onlarla açılmaz , lavabo aç yada tuvalet aç diye ürünler var marketlerde oluyor onlardan bi tane al açılır , bizimde bekar evi tıkanırdı da ben hep öyle açardım

o zaman bilemedim , işin zor ama salata falan ye bari salatalıkla da olmaz ki
:) :) onlar ara öğün canım normal yemeğimi yedim zaten. zaten sadece sebze olan bir şeyle doymam imkansız.
hamileliğin başından beri canım havuç istiyor. kolayda bulunan bir şey ama daha bır tane yemedim.

Kadinlarin hayati cocuktan once ve sonra olarak degisiyor o tartslmaz belki senin bebe rahat kolay olur bu kadar yogun yorucu olmaz bixim koz biraz zahmetli allah yoklugunu aratmasin isyeri eve uzak zamnla yarsiyorum o yuzden esim zaruri olmadkca cok destek olabilen bi tip degil mecbur herseyi yuklenince boyle bi kostrmaca oluyor neyseki gurbetin avantaji oyle evine gelen gidenm olmuyo pek de ordan bari yirtiyom :)

Ya kizlar bisey soracagim hamileligin basindan beri bende bi tat bozuklugu var agzimin ici zehir gibi. Sizdede oyle oldumu yada oluyomu ne yesem gecmiyor

Oluyor o malesef gevelik de yapiyor ilaclar da

Benim ablam da normal doğum yaptı ancak yukarıdan bastırıcaz diye kaburgalarını kırmışlardı. Doğumdan sonra bir de onun ağrısını çekti.

Oy ne travmatik olmus uzuldum ablana insana saygi yok ki

Canim rabbim dermansz dert vermesin ins bunlar kucuk sikintilar olarak kalir hatta kaybolur gider moralini iyi tutmya calis biliyorym cpk zor ama tevekkul sabir dua baska ypcak bsymz yok

Herkes iyidir inşallah.dun kontrolum vardi.450 gr olmus oglusum.hersey yolunda dedi.renkli dopplere de girdim.

Gozun aydin canim masallah

Kızlar Fena Grip Olmuşum Bugün İşe Falan Gitmedim Yatıyorum Evde Kendimi Tarhana Çorbasına ve Mandalinaya Vermiş Durumdayım. Aşıdan Dolayı Kolumda Ağrıyo. Yavrumun Hareketleride Çok Zayıf

Cok gecmis olsun istrahat etmeye calis

Anneanne evinde kendimi attım mutfağa Alaaaaaam açlıkla terbiye etme yarabbiiiiim

senın annen yapıyor güzel yemeklerı tabii beslıyor kızanını.
her hafta sonu doğru canım valla onların yüzünden aldım kilo. diyorum bak zararlı kilo almak sen 2 canlısın ye gitsin diyorlar. dedim bundan sonra az görüşelim ama kendim de dur diyemiyorum yemek yemeye.

şu toz lavabo açıcılardan al bir kaç tane sıcak su ile aç ama sen değil eşin yapsın. buhar çok çıkıyor çok tehlikeli şu anda öyle şeyler.

hamilelik toplam kaç günmüş.?

ben eşimin şafağını saymıştım ay hiç geçmiyordu o günler. en son plakalara gelmiştik te şehir şehir saya saya bitirdim o yüzden daha gün filan saymam. kaç yıl oldu ama acısı hala yüreğimde zaman geçmek nedir bilmiyor sayınca. o yüzden akışına bırak az kaldı 2 rakama düşmeye.

hırpalamak olur mu, asıl sallamışsın ne güzel huzurla uyumuş

hamilelik toplam kaç günmüş.?

280 gün canm

bende şafak sayanlardanım çok zor ya , bende plakalara düşünce Türkiye haritası çıkardıydım renksiz hergün bir şehir boyuyordum , hatta bazen 2-3 gün boyamayıp toplu boyuyordum sanki daha hızlı geçiyor : ))) bebek için saymayacam heralde o zaman hiç geçmiyor

S Sond hamilelik kaç günmüş deynce aklıma , hapishaneden bahseder gibi geldi , gebelikten kaç gün veriyorlar gibi : )))
Tuvalet aç bulamadım da lavoba aç istedim Migros'tan. O açar di mi

kağıttan falan tıkanıklık olunca açıyor hani büyük bişey girmişse onu açmaz da , ama sen yapma istersen sıcak su dökünce buhar oluyor koku çıkıyor zararlı olabilir senin için

Tamam. Büyük olasılıkla tuvalet kağıdından oldu biraz fazlası gitti içine. Bir de tuz ruhu aldım bakalım gelsin akşama deney yapıcaz evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…