yok kız o nişasta şişirir beni. sadece sabah ekmek tarzı şey yıyorum.bende sabah evde kahvaltı yapıp çıktım, yemeğe kadar bi havuç bi de mandalina yedim ama yemekhaneye zor düştüm resmen ... anam akşam 4 kase çorba yedim doymama hepimizde var sanırsam, haşlanmış patetes getir evden belki daha ii tutar
ben sızın gibi olsam kendımı dünyanın en yeteneklı ınsanı sayardım. altı aylık hamıle ve kılo almamış olarak.bu şekilde daha fazla alırsın ama çorba yap kendine ekmeksizde olsa onu ye doyurucu salatalardan yapabilirsin
aslında bünye meselesi almaya müsaitse vücudun alırsın kiloyu geçici bir durum gibi düşün önemli olan dogumdan sonra kalmaması
hep aynı şeyleri duyuyorsun belki ama kendini bu şekilde rahatlat en azından
bende bazen aynaya bakarken kendimi garip hissediyorum ama oğlum için herşeye değer dogrusu
benım verecegım aklı uygulamasan daha ıyı.Biri bana şu tuvaleti açmam için bir akıl verseTıkandı sıcak sular döktüm domestoslar döktüm açılmıyor.
Biri bana şu tuvaleti açmam için bir akıl verseTıkandı sıcak sular döktüm domestoslar döktüm açılmıyor.
yok kız o nişasta şişirir beni. sadece sabah ekmek tarzı şey yıyorum.
:) :) onlar ara öğün canım normal yemeğimi yedim zaten. zaten sadece sebze olan bir şeyle doymam imkansız.o zaman bilemedim , işin zor ama salata falan ye bari salatalıkla da olmaz ki
lavabo açıçı var küçük taş gibi onuu döküp sıcak suyuda bas üstüne açılırBiri bana şu tuvaleti açmam için bir akıl verseTıkandı sıcak sular döktüm domestoslar döktüm açılmıyor.
Ya seni okurken düşündüm senin ne çok işin var. Çocuktan dolayı sanırım. Ben eve gelip oturuyorum. Yemek falanda yapmak yok.sabah onda işe gidiyorum.sonra yine geliyorum yatana kadar sırtüstü yatıyorum.Eşime su getir Soda getir şunu uzat falan.
Bu günleri arıycam sanırım çünkü sana bakıyorum.hep koşturmaca.ondan ben kilo alıyorum başkaları almıyor çok tembelim. Sanıyorum çalışıyorum.diye evde paso yatmam gerek.
Ya kizlar bisey soracagim hamileligin basindan beri bende bi tat bozuklugu var agzimin ici zehir gibi. Sizdede oyle oldumu yada oluyomu ne yesem gecmiyor
Benim ablam da normal doğum yaptı ancak yukarıdan bastırıcaz diye kaburgalarını kırmışlardı. Doğumdan sonra bir de onun ağrısını çekti.
günaydın arkadaşlar geçen gün bebegimde kist ve böbrek gnişlemesi oldugunu söylemiştim dün akşam doktora gittiğimiz de bir de bebeğe giden rahim kanallarının çok dar olduğunu saptadılar bebeği erken alabilirz dediler bebge besin gitmiyormuş öyle olunca o kdr morralim bozuldu o kdr kötüyüm ki böyle bişyle karşılaşan var mı
Herkes iyidir inşallah.dun kontrolum vardi.450 gr olmus oglusum.hersey yolunda dedi.renkli dopplere de girdim.
Kızlar Fena Grip Olmuşum Bugün İşe Falan Gitmedim Yatıyorum Evde Kendimi Tarhana Çorbasına ve Mandalinaya Vermiş Durumdayım. Aşıdan Dolayı Kolumda Ağrıyo. Yavrumun Hareketleride Çok Zayıf
her hafta sonu doğru canım valla onların yüzünden aldım kilo. diyorum bak zararlı kilo almak sen 2 canlısın ye gitsin diyorlar. dedim bundan sonra az görüşelimsenın annen yapıyor güzel yemeklerı tabii beslıyor kızanını.
şu toz lavabo açıcılardan al bir kaç tane sıcak su ile aç ama sen değil eşin yapsın. buhar çok çıkıyor çok tehlikeli şu anda öyle şeyler.Biri bana şu tuvaleti açmam için bir akıl verseTıkandı sıcak sular döktüm domestoslar döktüm açılmıyor.
hamilelik toplam kaç günmüş.?
hırpalamak olur mu, asıl sallamışsın ne güzel huzurla uyumuşahaa araba yolculuğunda da mı hareket duruyor ,ben bunu hiç düşünmedim normalde arabayla gitmiyom işe ev yakın keşfedememişim bunu bende izin dönüşü neredeyse 2 gün hissedemedim acep arabadan mı ki :)) vayy kuzum çok mu sallanmış da hırpalanmış : (((
hamilelik toplam kaç günmüş.?
ben eşimin şafağını saymıştım ay hiç geçmiyordu o günler. en son plakalara gelmiştik te şehir şehir saya saya bitirdimo yüzden daha gün filan saymam. kaç yıl oldu ama acısı hala yüreğimde zaman geçmek nedir bilmiyor sayınca. o yüzden akışına bırak az kaldı 2 rakama düşmeye.
koca grupta iki kişi yaptırmadık zaten. bir biz akıllıyız sanki :))
onlarla açılmaz , lavabo aç yada tuvalet aç diye ürünler var marketlerde oluyor onlardan bi tane al açılır , bizimde bekar evi tıkanırdı da ben hep öyle açardım
Tuvalet aç bulamadım da lavoba aç istedim Migros'tan. O açar di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?