Neden köyün yok.Ooooo ne güzel maşallah. Ben de öyle saf doğal şeyleri severim ama kimsemiz yok ki. Bir köyüm bile yok. Çevremdeki kimse de benim kadar dikkat etmiyor. Doğalını bulalım organiğini alalım diyen yok.
Ankaraya bir kez gittim hiç sevmedim çok kasvetli ve sıkıcı geldi böyle üstüme hüzün çöktü.O taraflara Gidebilsem almayı çok isterim. Ankara'da aoç sütünden başka güvenenileceğim bişey yok.
İyi demiş adamBizim esimin ailesi yakında ama babası bir ara çocuk her türlü mikrobu alacak çamura bırakacaksın meyveyi sebzeyi yıkamadan vereceksin ki vücudu mikroba dirençli olsun dedi. Hadi bakalım nasıl bırakırsın?
Kizlar iyi akşamlar. ? Yogurt yemistim ama 3 gün tarihi gecmis sonradan gördük bi kere istifar ettim suan cok iyiyimama bisey olmamistir dimi
Ankaraya bir kez gittim hiç sevmedim çok kasvetli ve sıkıcı geldi böyle üstüme hüzün çöktü.
Ben h.sonu baktım bir tane beğendim 700 tl ama herkese o da pahalı geldi. 3000 tl ye araba var dedim.valla yolda gördüğüm bebek arabalarının markasına bakmaktan sıkıldım :) alıskanlık oldu bende kim ne kullanıyor bakar oldum :) benim de slingler hosuma gidiyor..bebişler içlerinde cok tatlı görünüyor :)
Bir şey olmaz merak etme yoğurt zaten zehirlenince yenen bir şey. Onlar bozulmuyor 15 gün geçsede.yönetmeliğe göre yazıyorlar o tarihiKizlar iyi akşamlar. ? Yogurt yemistim ama 3 gün tarihi gecmis sonradan gördük bi kere istifar ettim suan cok iyiyimama bisey olmamistir dimi
Canım evhamlanma hemen,onlar en kötüsünü söylerler sana..benim kızımında 2 gün geride baş çevresi ama ne doktorum ne de detaylıyı yapan doktor bişey söyledi,ultrason kağıdında kendim gördüm..sıvı fazlalığıda çok duydum..içini ferah tut,miniğin turp gibi Rabbimin izniyle :)ayrıntılı ultrasonda kızımın kafası 23 haftalık çıktı yani 1 haftalık büyük ve rahim içindeki sıvıyı da fazla buldu drgebelik şekeri olabilirmiş yarın doktoruma sorucam ben tatlıyı çok severim hamileyken de çok tatlı tükettim ne kadar düşüncesiz ve bencilim
Amanınn. Canım üzüldüm benim gibi başkaları da varmış ama sen çalışıyorsun sanırım. Benim hem bakan yok hem çalışıyorum.hem iznim falan yok. Karabasanlar çöküyo düşündükçe.bıraz once annemle telde konuşurken ne zaman gelırsınız dıye sordum doğum ıcın..bız gelemeyiz al kocanı gıt hastaneye doğur dedı banaevde 3 yasında bır kızım daha olmasa annemıde cagırmam ya.. oda bızımle sefıl olmasın derdındeyım..çocukların mumkun mertebe hastane ortamını solumaması taraftarıyım..
bızde uzağız aılelerımızden kocaelı de yasıyoruz..annemler cankırıda kv deler ızmırde..kv de aramız lımonı bakmak ıcın ölse bıle gelsın ıstemem...annemde oyle dedı bılmıyorum..Allah kerım... bır basıma buyuttum kızımı o zaman MARDINdeydım.. resmen yaslandım o 3 yasını alana kadar..bu sorumluluk hıssı belını bukuyor ınsanın...
Mevla yar ve yardımcımız olsun..kendı adıma benım Ondan başka merhametını umacağım ne bır yakınım ne bır akrabam nede aıle ferdım var...
hemde ne duygusallaşma doğumdan sonrada devam ediyor bu duygusallık rabbim sizlere de biran önce nasip eylesin.....
Genelde tedbir pay birakarak tarih yaziolarmis ama bilemiyorym ki ins bisey olmsz bol su ic
al benden de o kadar hep gri gibi gelir bana ankaranin rengi niyeyse
ya ne biliyim korktuk doktorumu aradim bidaha kusarsan haber ver dedi bisey olacagini dusunmuyorum dediBir şey olmaz merak etme yoğurt zaten zehirlenince yenen bir şey. Onlar bozulmuyor 15 gün geçsede.yönetmeliğe göre yazıyorlar o tarihi
Sağlk ocağına giitmiyomusunn bna onlr soyledi yaptrdm sonra dktorumda sordu yaptrdnmı dye? 21. Hftadatetanoz aşısı olunmuş kızlar okudum ara ara.ne zaman oldunuz herkes oldu mu?benim doktor bahsetmedi hiç.22. haftadayım şimdi.haftaya kontrol var bi sorsam mı acaba?burda okuyup doktora sormak da acayip oluyo işini öğretmek gibi gerekli görse söylerdi diye düşünüyorum ama işte bi soru işareti oluyo.bi de grip aşısı oldunuz mu?
optimumda mağazayı hatırlamıyom şimdide gitcem gene bakarım forbes sevgi yolu gibi bi cadde :) orda bebek mağazası var ama kalmamış senin sölediğinden dün akşam gittim bidaha
Ay optimumda ne var merak etttim smdi istanbul optimum mu :)o tarafi o kadr bilmioyorumki magaza sandim sevgi yolunu
kalmamissa belki tekrar gelir. optimumu ogrenirsen cok mutlu olurum.canim tesekkur ederim :)
Bizdede zeytinyagi kendi zeytinlerimizden çekilir bidonlarla gelir. Onu göbeğime de suruyorum catlamamasi için. Bebegede kullanilir miymiş ki?
Neden köyün yok.
deneyip bebeğin cildine alerji yapmaz ise tabiki kullanılır. bilmediğimiz içinde ne olduğu belli olmayan kozmetikleri sürmektense saf zeytinyağı en iyisi bebek için. benimde hep aklımda zaten bebeğe kullanırım diye düşünüyordum. kendime sürmüyorum ben sevmiyorum zeytinyağını. sadece yemeklerde kullanırım.
bende eve yeni girdim annemler geldi aldılar beni dayımlara gittik. eşimde oraya geldi anca eve girdim.bu akşam kimseler yok. ben dolmuştur sayfalar sanıyordum ama ilk defa 2 sayfa okudum .bende gideyim kitabımı okuyayım bari. biraz aşk romanı beni uzaklara hayallere götürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?