2015 Şubat Anneleri

doktor randevusu için hastanedeydim bgn, randevu saatimle oynayıp durdular fln gerildim biraz, hemşire ile Tartışma oldu, sonra 11 aylık bi oğluş koştu kucağıma geldi :) o kdr duygulandım ki anlatamam. Cocuk hissetti üzüldüğümü geldi sarıldı ya:) Allah bize de nasip etsin böylesi gzel evlatlar inş

Ooooo ne güzel maşallah. Ben de öyle saf doğal şeyleri severim ama kimsemiz yok ki. Bir köyüm bile yok. Çevremdeki kimse de benim kadar dikkat etmiyor. Doğalını bulalım organiğini alalım diyen yok.
Neden köyün yok.

Kizlar iyi akşamlar. ? Yogurt yemistim ama 3 gün tarihi gecmis sonradan gördük bi kere istifar ettim suan cok iyiyimama bisey olmamistir dimi

O taraflara Gidebilsem almayı çok isterim. Ankara'da aoç sütünden başka güvenenileceğim bişey yok.
Ankaraya bir kez gittim hiç sevmedim çok kasvetli ve sıkıcı geldi böyle üstüme hüzün çöktü.

Muhabbet koyuymus yine masallah anca okudum ama tek tek yazamiom valla aykta uyuyom midem yatissin diye beklmesem uyuyup kalcam oturdugum yerde. Kilo alimim hizlandi istahim artti bu hic iyi olmadi korktukca daha cok kg alırım ben biliyom bunyemi
Butun gun okulda kosturmaca gelince kahvaltı keyfi yapalim dedik abartmisim sanirim midem ağzımda simdi gel de uyu hadi

İyi demiş adam bende karın içinde büyüdüm hiç hasta olmam

Kizlar iyi akşamlar. ? Yogurt yemistim ama 3 gün tarihi gecmis sonradan gördük bi kere istifar ettim suan cok iyiyimama bisey olmamistir dimi

Genelde tedbir pay birakarak tarih yaziolarmis ama bilemiyorym ki ins bisey olmsz bol su ic

Ankaraya bir kez gittim hiç sevmedim çok kasvetli ve sıkıcı geldi böyle üstüme hüzün çöktü.

al benden de o kadar hep gri gibi gelir bana ankaranin rengi niyeyse

Ben h.sonu baktım bir tane beğendim 700 tl ama herkese o da pahalı geldi. 3000 tl ye araba var dedim.
Kraft markası şunanakucaklı olandan aynı zamanda araba koltuğu imiş.onu çıkarıncada sade hafif şemsiye gibi bir şey oluyor.toplanması da kolay

Bir şey olmaz merak etme yoğurt zaten zehirlenince yenen bir şey. Onlar bozulmuyor 15 gün geçsede.yönetmeliğe göre yazıyorlar o tarihi

Canım evhamlanma hemen,onlar en kötüsünü söylerler sana..benim kızımında 2 gün geride baş çevresi ama ne doktorum ne de detaylıyı yapan doktor bişey söyledi,ultrason kağıdında kendim gördüm..sıvı fazlalığıda çok duydum..içini ferah tut,miniğin turp gibi Rabbimin izniyle :)

Amanınn. Canım üzüldüm benim gibi başkaları da varmış ama sen çalışıyorsun sanırım. Benim hem bakan yok hem çalışıyorum.hem iznim falan yok. Karabasanlar çöküyo düşündükçe.

hemde ne duygusallaşma doğumdan sonrada devam ediyor bu duygusallık rabbim sizlere de biran önce nasip eylesin.....

Genelde tedbir pay birakarak tarih yaziolarmis ama bilemiyorym ki ins bisey olmsz bol su ic

al benden de o kadar hep gri gibi gelir bana ankaranin rengi niyeyse

Bir şey olmaz merak etme yoğurt zaten zehirlenince yenen bir şey. Onlar bozulmuyor 15 gün geçsede.yönetmeliğe göre yazıyorlar o tarihi
ya ne biliyim korktuk doktorumu aradim bidaha kusarsan haber ver dedi bisey olacagini dusunmuyorum dedi

Sağlk ocağına giitmiyomusunn bna onlr soyledi yaptrdm sonra dktorumda sordu yaptrdnmı dye? 21. Hftada

optimumda mağazayı hatırlamıyom şimdide gitcem gene bakarım forbes sevgi yolu gibi bi cadde :) orda bebek mağazası var ama kalmamış senin sölediğinden dün akşam gittim bidaha

o tarafi o kadr bilmioyorumki magaza sandim sevgi yolunu
kalmamissa belki tekrar gelir. optimumu ogrenirsen cok mutlu olurum.canim tesekkur ederim :)

Bu aksam nerde herkes?
Bende öğleden sonra esimle pazar market alisverisi derken mahfolmusum. Ayak tabanlarim.sanki tasiyamiyor beni öyle agriyor ki.

Bizdede zeytinyagi kendi zeytinlerimizden çekilir bidonlarla gelir. Onu göbeğime de suruyorum catlamamasi için. Bebegede kullanilir miymiş ki?

deneyip bebeğin cildine alerji yapmaz ise tabiki kullanılır. bilmediğimiz içinde ne olduğu belli olmayan kozmetikleri sürmektense saf zeytinyağı en iyisi bebek için. benimde hep aklımda zaten bebeğe kullanırım diye düşünüyordum. kendime sürmüyorum ben sevmiyorum zeytinyağını. sadece yemeklerde kullanırım.

bende eve yeni girdim annemler geldi aldılar beni dayımlara gittik. eşimde oraya geldi anca eve girdim.bu akşam kimseler yok. ben dolmuştur sayfalar sanıyordum ama ilk defa 2 sayfa okudum .bende gideyim kitabımı okuyayım bari. biraz aşk romanı beni uzaklara hayallere götürsün

Doğru denemek lazim doktoruna da sorariz olmadi. Çocuk doktoru felanda ayarlamak lazim daha is çok.
Ben neredeyse her yerime surerim yüzüm, sacim, vücudum iyi geliyor hissediyorum.

Ohh akraba ziyaretleri ne guzel. Ailenin sevdiklerinin yaninda olması gibi yok. Allah ayirmasin. Hadi iyi okumalar madem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…