2015 Şubat Anneleri

Bilmem ki annem de babam da şehir çocuğu. Eşimin ailesi de Maraş'lı ama onlar da şehirli. Bizimkiler bir tarhana bir de turşu yapmayı bilir o kadar.

Aman canim köydekiler bizlerden beter artik. Bisey yapin diyorum haziri var diyorlar. Onlarda organik değil artik. Sehirdekiler daha iyi bakiyor kendine sadece pahaliya patliyor bizimkisi. Zeytinyaginida biz esinle halletmesek kimsenin umrunda değil.

oy oy ayaklarım ağrıo kızlar kocişim geldi okuldan alışverişe gittik markete geldik banyodaki tadilatları yaptı eşim ve evi banyoyu süpürdü saolsun bende hamur yoğurdum mayalanmasını bekliyorum onları pişircem. Bir yemek yaptım hazırladım yarına pişiririm streçledim dolaba koydum. Daha lavabo banyo wc yıkıcam snrada kendimi yıkıcam Yarın sabaha k.valide geliyor die dr. randevusunu cuma sabaha erteledik.

Off offf kan tahlil sonuçlarımı aldık sağlıkocağındaki dr. bu sonuçları dr.una kesin göster dedi vitaminsizlikler varmış bende yav ilaçta içiom napcam ben yaa bnm bebiş mi sömürüyor acep hepsini

İyi demiş adam bende karın içinde büyüdüm hiç hasta olmam

Kar soğuk ama temiz en azından. Şimdiki çamurlar sadece toprak ve sudan oluşmuyor ki. Her türlü kimyasal var içinde. Bir de meyva sebze üzerinde ilaç oluyor. Yıkamadan yenir mi. Eskiden hormonlar ilaçlar yokken kopar Dalı'ndan at ağzına ama şimdi öyle mi ya.

Ne bileyim işte küçüklüğümden beri özeniyorum. Tarladan domates salatalık koparmak sonra tazecik yemek güzel olsa gerek. Aynı şekilde yumurtanı günlük toplayacaksın sütünü günlük sağacaksın falan. Bir de o ineklerin yavrusu olduğunda yavrusunu emzirdikleri sütleri var. Onu yavru doğduktan belli bir süreye kadar almıyorlar. O süre bitince sağabiliyorlar. İşte o sütü istedi canım bir ara. Küçükken kaşık kaşık şekerle yemiştim. Hadi bakalım nereden bulucam bir iki kişiye sordum ama yok bulamadım.

Maşallah sana bu kadar işi yapacak gücün var dikkat et kendine biraz

Gunaydin anneler.
Bu sabah gunaydin demeye de gelen olmamis daha. Ben mi erkenciyim yoksa.
Gece oturdum oyle hareketlerini dinledim bebegin. Uykusuz kaldim ama sohbet ediyomusuz gibiydi : )

Gunaydinlar herkese bizde sabaha kadar oturduk oglusla takla atip durdu

Günaydınlar arkıdeşler,benim minikim 2 gün önce baya hareketliydi,karnımın içinde oraya oraya geçtiğini görmüştüm ama 2 gündür hareket az gibi gelip panik oluyorum

Günaydın canlar Sabahları biraz geç uyanayım (yani yedi değil de sekize doğru) midem çok kazınıyor. Tiroid hapını içip 45 dak 1 saat beklemek zor oluyor.

Esla benim bebişimi de listeye kaydeder misin? Ben nerden sana özel mesaj atılacağını bilmiyorum...

Nasil iznin yok
Yasal derlemeye tabi degil mi izin olayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…