2015 Şubat Anneleri

tmm cnm evet bi mola vermek en iyisi

Allahım inşallah birşey olmaz, geceden beri başım çatlıyor şimdi dr aradım şeker yüklemesi yapalım gel konuşalım dedi ama sabah bir posta ağlayınca eşim kahvaltı yapmadan gitmedi yarın yapılabilecek Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin

günaydın kızlar herkese hayırlı günler
amma uyumuşum bu sabah yaaa kafam kazan gibi oldu

şeker yüklemesi için tok da olabiliosun sanırım? benm de başım bazen inanılmaz ağrıo ya.. bide bu gece resmen öksürük nöbetine tutuldum, karnım da ağrıo çok öksürünce, neler tavsiye edersiniz kızlar? ilaç/doğal yollar/bitkisel ne olursa..?

kraft bukle galiba senin dedigin denedim ben onu gayet hafif güzel bi araba

önemli değil canım ya ben zaten zayıf biri değilim benim asıl sıkıntım gebelik şekeri çıkması çok korkuyorum bin tane risk var

Dur bir bakalım önce testi yaptır. Kendi doktorun ne derse onu dinle başkasına bakma. Daha ortada bişey yok üzülme bu kadar.

ne güzel araba kullanıyorsunuz. ben o yönden aşırı korkağım 15 yıldır ehliyetim var ama mümkün değil araba kullanamıyorum. otomatik araba da aldık yine olmuyor.
ben normalde otobüsle bile 15 dk yol gitsem nedense belim ağrıyor. ağrıması normal yani. evde oturunca da ağrıyor ona bakarsanız. bir şey olmaz bence.

aileye bak bee. tek çocuk musun yoksa bu ne özen.
benimki tesadüfen oldu çaba gerektirmeden 10 yaşına kadar doğal beslendim. zaten 5 yaşına kadar anne memesi emmişim. kemikler inanılmaz kalın.kaslı geniş omuzlu biri olmuşum.

Maşallah 5 yaşına kadar emmek ve emzirmek :)

bir şey sormak istiyorum . bana doktor tekrar geldiğinde bazı testler yapalım ona göre şeker yüklemesine bakarız demişti. şimdi nem o testler için aç mı gideceğim. çok klasik sorular ama açlık şekeri yok tokluk şekeri ben bir şey anlamıyorum bunlardan.
şimdi normal kan tahlillerindeki glukoz yazan kısmın bizim bu şeker yüklemesi dediğimizle alakası var mı?
neden bir doktor yok burda. çocuk doktoru dahi olsa olurdu :)) diş hekimi de bilir bunları heralde.

gunaydın kızlar ne var ne yok herkesler ıyıdır umarım dun ayrıntılımız vardı her sey yolunda cok sukur bır sıkıntımız yok...veeeeeee tamda doktorun dedıgı gıbı 23 . hafta ıtıbarıyle tekmelerı gayet guzel hıssedıyorum ne muhtesem bır duygu yarabbım... allah ısteyen herkese nasıp etsın......

ac gıt cnm tabıkı glukoz seker kandakı oranı ama once aclık bakılması lazım sonra ısterse tokluk bakar ona gore bır rısk gorursede seker yuklemesı ıster ben teee 1 ay once yaptırdım seker yuklemesını cunku aılede kalıtsal egılım var artı kıloluyum felan dıye ıstedı doktorum sukur bıse cıkmadı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…