tmm cnm evet bi mola vermek en iyisiBayram dönüşü eşimin çok uykusu geldi 3 saat falan sürdüm arabayı. Normalde 3000 km yapmışız sürekli pozisyon değiştirdiğimden bi şe olmadı ama o 3 saatte belim ağrıdı bayağısaatte 1 durabiliyosan dur bi gezin 1-2 dk. Pozisyon değişkliği olur. Sırt ağrısı dışında bi şe olmadı ama şükür :)
tatlım magnezyumu bilmiyorum bende kontrole gittiğimde sorucam ama vitaminle demiri doğuma kadar kullanacaksın dedi....
Hayırlı olsun canım. Hapları doğumdan sonra da kullanıyorsun depolar boşalıyormuş emzirirken.
doğuma kadar kullanılacakmış hemşire dogumdan sonrada kullanmanda fayda var dedi
Allahım inşallah birşey olmaz, geceden beri başım çatlıyor şimdi dr aradım şeker yüklemesi yapalım gel konuşalım dedi ama sabah bir posta ağlayınca eşim kahvaltı yapmadan gitmedi yarın yapılabilecek Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsinCanım evhamlanma hemen,onlar en kötüsünü söylerler sana..benim kızımında 2 gün geride baş çevresi ama ne doktorum ne de detaylıyı yapan doktor bişey söyledi,ultrason kağıdında kendim gördüm..sıvı fazlalığıda çok duydum..içini ferah tut,miniğin turp gibi Rabbimin izniyle :)
önemli değil canım ya ben zaten zayıf biri değilim benim asıl sıkıntım gebelik şekeri çıkması çok korkuyorum bin tane risk varYaw sen onlara bakma canım. Bizim insanımız herşeye konuşur.
bebeğimde şeker çıkmasında ben kaç kilo olursam olayım gider daha geniş şeyler alırımHerkesin vücut yapısı farklı canım takma kafana
kraft bukle galiba senin dedigin denedim ben onu gayet hafif güzel bi arabaBen h.sonu baktım bir tane beğendim 700 tl ama herkese o da pahalı geldi. 3000 tl ye araba var dedim.
Kraft markası şunanakucaklı olandan aynı zamanda araba koltuğu imiş.onu çıkarıncada sade hafif şemsiye gibi bir şey oluyor.toplanması da kolay
önemli değil canım ya ben zaten zayıf biri değilim benim asıl sıkıntım gebelik şekeri çıkması çok korkuyorum bin tane risk var
bizde bir laf vardır beğenen beğenmiş alan almış :) benim bebeğim sağlıklı olsunda gerisi hiççç önemli değilBana da hemen dogurcak muamelesi yapti kadinin biri hastanede. Oglumda da cok kucuk gobegin diye moral bozuyorlardi. Begendiremezsin yani bosver
Gunaydin kizlar.
ne güzel araba kullanıyorsunuz. ben o yönden aşırı korkağım 15 yıldır ehliyetim var ama mümkün değil araba kullanamıyorum. otomatik araba da aldık yine olmuyor.Bayram dönüşü eşimin çok uykusu geldi 3 saat falan sürdüm arabayı. Normalde 3000 km yapmışız sürekli pozisyon değiştirdiğimden bi şe olmadı ama o 3 saatte belim ağrıdı bayağısaatte 1 durabiliyosan dur bi gezin 1-2 dk. Pozisyon değişkliği olur. Sırt ağrısı dışında bi şe olmadı ama şükür :)
aileye bak bee. tek çocuk musun yoksa bu ne özen.Oooo ne kadar güzel süper. İşte o doğallığı istiyorum ben de. BiZim yok bari eşimin olsaydı ama onun da yok. Bir Maraş tarhanası gelir memleketten o da birkaç yıldır gelmiyo. Ağız istiyorum işte ineğin sütü. Şeker döküp yerdim küçükken. Bizimkiler beni doğal büyütmek için hep bilindik yerden inek sütü alırlardı. İşte öyle tanışmıştım o sütle. Ben her gün taze yumurta yiyim diye balkonda tavuk horoz beslemişler
Maşallah 5 yaşına kadar emmek ve emzirmek :)aileye bak bee. tek çocuk musun yoksa bu ne özen.
benimki tesadüfen oldu çaba gerektirmeden 10 yaşına kadar doğal beslendim. zaten 5 yaşına kadar anne memesi emmişim. kemikler inanılmaz kalın.kaslı geniş omuzlu biri olmuşum.
ac gıt cnm tabıkı glukoz seker kandakı oranı ama once aclık bakılması lazım sonra ısterse tokluk bakar ona gore bır rısk gorursede seker yuklemesı ıster ben teee 1 ay once yaptırdım seker yuklemesını cunku aılede kalıtsal egılım var artı kıloluyum felan dıye ıstedı doktorum sukur bıse cıkmadı...bir şey sormak istiyorum . bana doktor tekrar geldiğinde bazı testler yapalım ona göre şeker yüklemesine bakarız demişti. şimdi nem o testler için aç mı gideceğim. çok klasik sorular ama açlık şekeri yok tokluk şekeri ben bir şey anlamıyorum bunlardan.
şimdi normal kan tahlillerindeki glukoz yazan kısmın bizim bu şeker yüklemesi dediğimizle alakası var mı?
neden bir doktor yok burda. çocuk doktoru dahi olsa olurdu :)) diş hekimi de bilir bunları heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?