aileye bak bee. tek çocuk musun yoksa bu ne özen.
benimki tesadüfen oldu çaba gerektirmeden 10 yaşına kadar doğal beslendim. zaten 5 yaşına kadar anne memesi emmişim. kemikler inanılmaz kalın.kaslı geniş omuzlu biri olmuşum.
Ne mutlu sana. ne kadar yorgun, ne kadar sinirli olsam bebeğin hareketlerini hissettiğim an yüzümde gülümse olur. rabim olmayan herkese nasip etsingunaydın kızlar ne var ne yok herkesler ıyıdır umarım dun ayrıntılımız vardı her sey yolunda cok sukur bır sıkıntımız yok...veeeeeee tamda doktorun dedıgı gıbı 23 . hafta ıtıbarıyle tekmelerı gayet guzel hıssedıyorum ne muhtesem bır duygu yarabbım... allah ısteyen herkese nasıp etsın......
bir şey sormak istiyorum . bana doktor tekrar geldiğinde bazı testler yapalım ona göre şeker yüklemesine bakarız demişti. şimdi nem o testler için aç mı gideceğim. çok klasik sorular ama açlık şekeri yok tokluk şekeri ben bir şey anlamıyorum bunlardan.
şimdi normal kan tahlillerindeki glukoz yazan kısmın bizim bu şeker yüklemesi dediğimizle alakası var mı?
neden bir doktor yok burda. çocuk doktoru dahi olsa olurdu :)) diş hekimi de bilir bunları heralde.
gunaydın kızlar ne var ne yok herkesler ıyıdır umarım dun ayrıntılımız vardı her sey yolunda cok sukur bır sıkıntımız yok...veeeeeee tamda doktorun dedıgı gıbı 23 . hafta ıtıbarıyle tekmelerı gayet guzel hıssedıyorum ne muhtesem bır duygu yarabbım... allah ısteyen herkese nasıp etsın......
ne güzel araba kullanıyorsunuz. ben o yönden aşırı korkağım 15 yıldır ehliyetim var ama mümkün değil araba kullanamıyorum. otomatik araba da aldık yine olmuyor.
ben normalde otobüsle bile 15 dk yol gitsem nedense belim ağrıyor. ağrıması normal yani. evde oturunca da ağrıyor ona bakarsanız. bir şey olmaz bence.
Esla benim bebişimi de listeye kaydeder misin? Ben nerden sana özel mesaj atılacağını bilmiyorum...
hıı anladım. aç durmayı hıc sevmıyorum sabahları çok nadirdir evden kahvaltı yapmadan çıktığım. neyse artık birgün duracağım cıkısta kendıme ödül veririm.burdan ne kadar yemeğe düşkün olduğum anlaşıldı sanırım. çok kilo aldım ama ilede her şey var şeker yokac gıt cnm tabıkı glukoz seker kandakı oranı ama once aclık bakılması lazım sonra ısterse tokluk bakar ona gore bır rısk gorursede seker yuklemesı ıster ben teee 1 ay once yaptırdım seker yuklemesını cunku aılede kalıtsal egılım var artı kıloluyum felan dıye ıstedı doktorum sukur bıse cıkmadı...
evet cidden ben hiç hasta olmuyorum. üşüttüğüm falan nadirdir. gecen bayramın ilk gunu hastayım diye perısan yattım ama meğersem tansiyonum düşükmüş ondan. bir gün sonra kalktım ayağa.Ben bizimkilerin ustalık eseriyimAbi'm ve ablam var çıraklık ve kalfalık olarak şehir hayatında işte ellerinden geleni yapmaya çalışmışlar. Anne sütü çok önemliymiş ne güzel birsürü içebilmişsin. Hastalıklardan falan da korur. Güçlü kuvvetli olmak önemli.
dikkat ettim sen uykucusun gerçekten. 10 dan önce uyanmıyorsun. bebekle beraber uyursunuz sız sımdı aksama kadar :)günaydın bende çok uyuyanlardanım bugün.saat 11 de kalktım maşallah dedim kendime. herkes iyi maşallah. eskisi gibi dolmasada sayfalar muhabbet alıp başını gidiyor :)
burnu dudukları falan dıkkat ettıysen çıkıntılı yerler büyük çıkıyor zaten. aslında bazıları doğunca olan görüntüsüne benziyor ama bazıları hıc benzemiyor. sonuçta o doldurulmuş bir resim. ama öteki o siyah beyaz olanları ben daha cok sevıyorum. ama bızımkı bana benziyor kesın karar verdım.S Sond sen kızını çirkin diye sevmiştin ya; dün şeker korkusundan doktorun verdiği resme bakmamışım bugün bir baktım çok hareketli olduğu için dr tam yakalayamadı ama ağzı ve burnu dayıya benziyor kocaman dudaklar ve burun :) eşim sadece hadi yaaa diyebildi :) :) :) kuzenim de şaka yapıyosun demi diyebildi :) :) :) Allahım kızım sağlıklı olsun yarabbim
Aman ben daha kahvalti yapicam yavrum mahfoldu acliktanh.içi bu saatte neden kımse yok. yemeğe mi gittiniz nedir.?
ben gidiyorum meltem hanıma
Canım çok üzüldüm. Sana yardımcı olacak bir kız kardeş,görümce yada yakın arkadaş da mı yok? Benim annemde gelemeyecek ablamla aramızda 3 hafta var onun yanında olur muhtemelen. Bende Mardin'de çalışıyorum şuan hastaneleri beğenmedim bi türlü Diyarbakır'a gidiyorum kontrollere ama doğum acil olursa nasıl olacak bilmem. Sen hangi hastanede doğum yapmıştın?evet kendı öz annem ..ılk dogumumdada mardıne getirtene kadar baya ugrasmıstık..ucak bıletını kestık emrıvakı yaptıkoyle geldı..doğum yapmak ıcın hastaneye gıttıgımde benı eve bırakın burda durmak ıstemıyorum dıye tutturdu..esım onu eve bıraktı ben sancıdan kendımden gecmıs haldeyken annem bır demlık cay demleyip keyıf yapmış evde..
sabah 5 te gıttım aksam 5 te kızım dogdu..esım benım yanımda sadece kımsesız oralarda ... doğumhaneye gırdıgımde esım alıp getırmıs annemı..o gece bıle ben bos bır odabulup yatarım sıze ıyı geceler dedı bızı bebekle yalnız bıraktı gıttı..offf geldı yıne aklıma...
kımsesız hıc kımse yok kımsenın var kımsesı...
kımsesız kaldım ya rab yetıs ey kımsesızler kımsesı...
Ben hizli hizli yurumustum oglanda son ay. Ama catinin da uygun olmasi lazim. Bunda daha kolay olur ins. Dr ikinci dogumda cogunlukla kesi atmiyorum dedi, umutlandim.
Okulda siniflarim hep en ustte. Her tenefus inip cikiyorum. Sanirim bu defa 40 haftayi doldurmadan dogururum.
Bir de acilma ve yumusama baslamadan suni sanci vermek isteyen doktordan kacin. 2 cm acilma deniyor ama hic yumusama yoksa o acilma bir ise yaramiyor.
Ben de bi yagla masaj okudum kesi olmamasi icin, tam arastirip yapmayi dusunuyorum.
Senin de ins hersey yolunda gider de normal dogurursun. Onu da tadarsin.
gözünaydın tatlım.inşallah kapanır.diğer müdahalelere gerek olmamasına çok sevindim.maşallah kilosu falan da çok iyi.inşallah kucağımıza da sağlıkla alırız canım.kızlar ben geldim fetal eko çekildi doktor açıklığın olduğunu fakat müdahele edilemeyecek yerde olduğunu söyledi 15- 16 yaşına gelse bile edemeyiz dedi. ama %78-%98 oranında kapanma ihtimali olduğunu amniyosentez veya genetiğe gerek olmadığını söyledi yine iki doktor beraber inceledi çok ilgilendiler.artık doğduktan sonra görmemiz gerektiğini söylediler. allahıma şükür ama kızım tosun gibi tekmeledi hep rahatlattı bizi bunu da atlattık sayılır akşam 7 de kendi doktorumuza gidicez kocaman olmuş 600 gr dedi zayıf annesin sen dedi. iyiyz yani çok şükür allah hepimizin bebeklerine sağlık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?