2015 Şubat Anneleri

Ben bizimkilerin ustalık eseriyim Abi'm ve ablam var çıraklık ve kalfalık olarak şehir hayatında işte ellerinden geleni yapmaya çalışmışlar. Anne sütü çok önemliymiş ne güzel birsürü içebilmişsin. Hastalıklardan falan da korur. Güçlü kuvvetli olmak önemli.

Ne mutlu sana. ne kadar yorgun, ne kadar sinirli olsam bebeğin hareketlerini hissettiğim an yüzümde gülümse olur. rabim olmayan herkese nasip etsin

Ben de doktorum ama tıp doktoru değil

Hadi hayırlı olsun gözün Aydın canım.

günaydın bende çok uyuyanlardanım bugün. saat 11 de kalktım maşallah dedim kendime. herkes iyi maşallah. eskisi gibi dolmasada sayfalar muhabbet alıp başını gidiyor :)

Canım başta çok korkunç geliyo. Ben normalde cesaretli bi insan sayılırım ama başlarda hiç kullanamayacakmışım gibi geldi. Ama kendini zorla biraz ders falan al, alışıyosun sonrasında. Benimki de otomatik çok rahat oluyo alışınca :) Bebiş gelince rahat rahat gezersiniz babaya gerek yok

Esla benim bebişimi de listeye kaydeder misin? Ben nerden sana özel mesaj atılacağını bilmiyorum...

listede kayıtlımısın canım. değilsen bana son adet tarihini ,tahmini doğum tarihini, kaçıncı bebek olduğu ,cinsiyeti ve ismi varsa onu yazarmısın.

hıı anladım. aç durmayı hıc sevmıyorum sabahları çok nadirdir evden kahvaltı yapmadan çıktığım. neyse artık birgün duracağım cıkısta kendıme ödül veririm.burdan ne kadar yemeğe düşkün olduğum anlaşıldı sanırım. çok kilo aldım ama ilede her şey var şeker yok
ayrıntılının iyi çıkmasına da sevindim. benim de iyi çıktı salı gitmiştim.

evet cidden ben hiç hasta olmuyorum. üşüttüğüm falan nadirdir. gecen bayramın ilk gunu hastayım diye perısan yattım ama meğersem tansiyonum düşükmüş ondan. bir gün sonra kalktım ayağa.
tabii bizimde şanssızlığımız Karadenizli olmamız ve vaktinde çok fazla çay tükettiğimiz için abim lösemiden öldü.
ayrıca akraba evliliği zaten başlı başına sorun.

günaydın bende çok uyuyanlardanım bugün. saat 11 de kalktım maşallah dedim kendime. herkes iyi maşallah. eskisi gibi dolmasada sayfalar muhabbet alıp başını gidiyor :)
dikkat ettim sen uykucusun gerçekten. 10 dan önce uyanmıyorsun. bebekle beraber uyursunuz sız sımdı aksama kadar :)

S Sond sen kızını çirkin diye sevmiştin ya; dün şeker korkusundan doktorun verdiği resme bakmamışım bugün bir baktım çok hareketli olduğu için dr tam yakalayamadı ama ağzı ve burnu dayıya benziyor kocaman dudaklar ve burun :) eşim sadece hadi yaaa diyebildi :) :) :) kuzenim de şaka yapıyosun demi diyebildi :) :) :) Allahım kızım sağlıklı olsun yarabbim

burnu dudukları falan dıkkat ettıysen çıkıntılı yerler büyük çıkıyor zaten. aslında bazıları doğunca olan görüntüsüne benziyor ama bazıları hıc benzemiyor. sonuçta o doldurulmuş bir resim. ama öteki o siyah beyaz olanları ben daha cok sevıyorum. ama bızımkı bana benziyor kesın karar verdım.

h.içi bu saatte neden kımse yok. yemeğe mi gittiniz nedir.?

kızlar ben geldim fetal eko çekildi doktor açıklığın olduğunu fakat müdahele edilemeyecek yerde olduğunu söyledi 15- 16 yaşına gelse bile edemeyiz dedi. ama %78-%98 oranında kapanma ihtimali olduğunu amniyosentez veya genetiğe gerek olmadığını söyledi yine iki doktor beraber inceledi çok ilgilendiler.artık doğduktan sonra görmemiz gerektiğini söylediler. allahıma şükür ama kızım tosun gibi tekmeledi hep rahatlattı bizi bunu da atlattık sayılır akşam 7 de kendi doktorumuza gidicez kocaman olmuş 600 gr dedi zayıf annesin sen dedi. iyiyz yani çok şükür allah hepimizin bebeklerine sağlık versin

Canım çok üzüldüm. Sana yardımcı olacak bir kız kardeş,görümce yada yakın arkadaş da mı yok? Benim annemde gelemeyecek ablamla aramızda 3 hafta var onun yanında olur muhtemelen. Bende Mardin'de çalışıyorum şuan hastaneleri beğenmedim bi türlü Diyarbakır'a gidiyorum kontrollere ama doğum acil olursa nasıl olacak bilmem. Sen hangi hastanede doğum yapmıştın?

benımde 2.doğumum olacak ilki bıraz zor bı normal doğum olmuştu.. bu seferede normal istıyoruz.. o zaman tecrubesızdım ..banada doktorum 2.daha kolay olacak sezeryanı aklından cıkar dedı... ama fazla dikişim olmuştu sadece son ay yınede bı kontrol edecek problem olurmu dıye... onun harıcınde sunı sancı almamaya ..ve hemen hastaneye gıtmemeye özen göstereceğim... tabıkı hareket de önemlı

gözünaydın tatlım.inşallah kapanır.diğer müdahalelere gerek olmamasına çok sevindim.maşallah kilosu falan da çok iyi.inşallah kucağımıza da sağlıkla alırız canım.

selam kızlar
detay usg yapıldı..özel bı yere gıtmedık kendı doktorum yaptı..herseyıne baktı..çok şükür görünürde bır problem gözukmuyor, erken doğum rıskı falanda yokmuş çok şükür... rahım ağzına baktı vs... ve bırde cd de 4d oynayan bır vıdeosunu verdı ...Allahtan yuzunu göstermedı..ben korkuyorum yuzune bakınca :))) arkadan kolları ve sırtı gözüküyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…