2015 Şubat Anneleri

kızlar bu bebeğin renkli fotografını aldıgınız ult. adı ne ?
doopler mı renkli mi 4 boyutlu falan mı?
bende pek merak ediyorum yüzünü normal ult hep yüzü koyun görünüyo kemiklerinden başka görebildiğim yeri yok
şimdi siz anlatınca heveslendim dogrusu
kendi doktorumda önce tıpta ayrıntılı yaptır sonra burdada bakacağız dedi
hastanedeki ult. nasıl bişey bilmiyorum. onuda haftaya ister herhalde

nıye normal doğum olmayacagını düşünüyorsun

gözünaydın diyelim o zaman sana canım çok şükür , inşallah bundan snra sorunsuz ve endişesiz geçer , hepimize :)

bende Normal doğum yaptım tabi hiç bir şey kolay değil ama mecbur kalmadıkça sezeryan istemem. doğumdan sonra vücut çok kısa sürede kendini toparlıyor. Benim doğumum biraz zor olmuştu. benden sonra gelenler doğurup doğurup gittiler ben ertesi güne kadar sancı çektim. sanırım talihsizliğim suyumun önce gelmesiydi [/QUOTE]

benımde suyum önce geldı ..mecbur gıttım hastaneye sunı sancı..lavman falan ..inşallah bu sefer her sey sırasıyla gelır ve bız evımızde sancımızı cekıp gıderız...

bacılar hiç girabolu meyvesi diyeyim duydunuz mu ??? bişey sorcam

normal doktoruna yüzünü gösterirmisiniz merak ediyorum de gösteriyor o zaman

Biliyorum ben suyunu sıkar içeriz böbrek dostu...

hı tam olarak o : ))) ben ondan aldım da eşimde böbrek taşını falan düşürdüğünü duyunca bu sana zarar verir mi dedi kafamı karıştırdı benim bildiğim vermiyor ama

hı tam olarak o : ))) ben ondan aldım da eşimde böbrek taşını falan düşürdüğünü duyunca bu sana zarar verir mi dedi kafamı karıştırdı benim bildiğim vermiyor ama

Valla bizim memlekette özellikle sonbahar ve kış zamanı her evde içilir.. Faydası çok oldugundan kimse tereddütte kalmaz...Hamilelere zararı var mı bilmiyorum..Yanlış yönlendirmeyim..Yarı yarıya sulandır şeker at o şekilde içebilirsin..Ben nette bi yazıokumuştum faydalarıyla ilgili kadınlarda rahmi kuvvetlendiriyor yazıyordu...Eğer doktorun meyveyi tanıyorsa bi sorabilirsin..Şüphede kalmaktan iyidir..

istanbuldaysan hello baby de var canım çoğu marka biz de orda denedik hepsini zaten..ayak örtüsü falan var çok güzel extra dolgulu siltesi bebek için çok ideal eşim onda baya kararlı ben de ağırlığı dışında çok beğendim

evet sormayı düşünüyorum , tanıdığını sanmam ama bi sormakta fayda var , doktorum adıyamanlı genelde iç anadoluda biliniyor sanki sen nerelisin ?

bende hep omuriliğini görürdüm hep yüzüstü yatardı en son 3 boyutlu bakılacak dediğinde 3 boyutlu obstetrik renkli doppler yazan bir kağıt verdi elime onunla gittim 3 boyutlu siyah olmayan usg ile baktılar. her dr renkli usg ile bakmıyormuş benimkide hep normal siyah usg ile bakıyordu son gittiğimde 25.haftadan sonra renkliye geçicez dedi ne alaka bilmiyorum tabi....

listede kayıtlımısın canım. değilsen bana son adet tarihini ,tahmini doğum tarihini, kaçıncı bebek olduğu ,cinsiyeti ve ismi varsa onu yazarmısın.
Kayıtlı değilim herhalde, 7 mayıs SAT ,14 şubat TDT, 1.BEBEK,KIZ,ELA NAZ olacak inşallah,teşekkürler

hemşerimmmmmm : )))) bak bi yazıdan bunu buldum

Gilaburu (Viburnum opulus) - Hanımlarda rahim spazmını giderir, hamileliği kolaylaştırır. Regllerin ağrısız olmasını sağlar .
* Vakitsiz bebek düşüm ve doğumlarını önler.

Uzuuun bir aradan sonra merhaba hanımlar :)
hoş geldin bende günlerdir nerelerde acaba diye düşünüyordum. Allah korusun kötü bişey oldu da haberim mi olmadı okuyamadım mı acaba diye düşünüyordum en son tatile gidicem diye yazmıştın ondan sonra görünmedin hiç.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…