2015 Şubat Anneleri

slm kizlar moralim çok bozuk bugün ayrintili ultrasiyona gitmiştim ve bebeğim iyi dedi doktor ama kafasi hafif küçük ondanda birşey olmaz dedi kafama taktim onu şimdi sizde nasil ??
Alt ve üst sınırları var o değerin,önemli bişey olsa doktorun söylerdi zaten merak etme..benim kızımında 2 gün geride görünüyor baş ölçüsü ama ben kendim ultrason kağıdında gördüm,ne doktorum ne de detaylıyı yapan radyoloji uzmanı bana bişey söylemedi..sbkın c

Aynenn sanki eskiden içmişmi onlar vitamin folik bilmem nee aman ne bilryim artık sağlklı olsunda

slm kizlar moralim çok bozuk bugün ayrintili ultrasiyona gitmiştim ve bebeğim iyi dedi doktor ama kafasi hafif küçük ondanda birşey olmaz dedi kafama taktim onu şimdi sizde nasil ??
bende dün girdim benim bebeğimin kafası 1 hafta büyük şekerden olabilirmiş yarın şeker yüklemesi yapılacak normal dediyse normaldir canım ya üzme kendini

Hareketli ise bebek 6 ay bile kullanılmıyor dediler, ikea dan baktım hensvik adı onu alıyorum

Bende kızımı 4 aylıkken kendi odasına geçirdim. İlk zamanlar biraz zor oldu benim için, çünkü gece sürekli uynıyordu ve yatak odamla onun odasının arası vardı biraz:) ama sonra alıştı. Şimdi yatağında çok rahat. 4 yaşına girdi. Bnce odalarına alıştırmak lazım. Ama yeni bebiş bi süre bizim odada yatacak. Ablayla aynı odada yatmak henüz sakıncalı:)

Bende ayni bu dusuncedeyim her ne kdr bebektir desekde onun da br ozel hayati var ve ona ozel bi alan olmasi lazim bende yanimda yatirma taraftari degilim

Yanı çıkanlar daha kullanışlı sanki, onu da araştır istersen canm görünüşü cok gğzel bunun da

aynı markanın mı?
bir ara araştırmıştım bunda karar kılmıştım..Yeni modellere bakmamıştım sonra..Aslında sade beyaz olsa fena olmaz

Merhaba arkadaşlar ben süt içmeyi pek sevmiyorum onun yerine çilek veya kakao aro mali süt icebilirmiyim bilgisi olan varmi
Bence hazir olanlarindan alma. İcinde dunya kadar katki maddesi var. Onun yerine evde sade sutun icine kakao koy istersen biraz seker ilave edip cezvede biraz isit. Mis gibi bir kakaolu sutun olur:) ya da muz dogr sute blendirdan gecir. En dogali ve en guzeli evde yapmak

yaa tesadüf mü acaba benim de seker yüklemesinden sonra hareketleri azaldı ? ctesi yaptırdım bgn yeni yeni eskisi gibi tekmeler hissediyorum 4-5 gundur cok hafifti hareketleri sanki

Valla ben çok eminim şeker yüklemesinden sonra oldu,normalde maşallah o kadar hareketli ki 2 saatte en az 50 kere vururdu.. Ama dün,bugün az az ve çok seyrek... Ben salı günü yaptırdım .. Bakalım bikaç güne nasıl olucak.. Sende durumunu yaz ama muhakkak ..

selam kızlar
hayırlısı ile kızımın gardrobunun sparişini verdik
bu resimdeki gibi olacak
ölçüler alındı bugün
çok heyecanlıyım ilk kez bişey aldım
yada sipariş verdim :)

Amaaa çok güzeeelll,güle güle kullansın prensesin inşalllaaaahhhh

Evet çok doğru her bebek bir olmuyor ama yaşayıp görmemiz lazım,sonuçta yok uyumaz diyip yaşına kadar yanında yatıran da çok.. Kolaylık olsun diye odasına yatırmayanda..
İnşallah bizim bebeklerimiz uysal sakiin gazsız olur , zorlanmayızz
Ben doğduğu andan itibaren kendi odasında yatırıcam,eğer çok problemli olursa küçük bi beşikle odamda hallederim durumu

Gunaydin kizlarr
Bisey sorcm 2.5 saat araba kullanmanin bi zarri olmaz dgl mi?
Canım 4 aylıkken 1,5 saat araç kullandım belim ve bacaklarım çok ağrıdı. Çünkü pozisyonunu değiştiremiyorsun yolculuk yapmak gibi değil yani. Şimdi göbüşlerde büyüdü, eğer zorunlu değilsen kullanma derim.

@Aliyess canim dr sorun gormediyse takilmamaya calis anne yuregi evham yapmmak elde degil ama riskli bisey gorse derlerdi emin ol

selam kızlar
hayırlısı ile kızımın gardrobunun sparişini verdik
bu resimdeki gibi olacak
ölçüler alındı bugün
çok heyecanlıyım ilk kez bişey aldım
yada sipariş verdim :)
Yaa muhteşemm güzeellll bayıldımm içim giittii bizimki erkek gerçi ama nekadara aldnz sorması ayıp beşiğide beyaz alacaksnz dmii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…